| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/8/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:50 | ניקל בינוני - קאסטמסטר | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | 0.5 |
הדו"ח:
אהלן חברים,
לצערי הדוח לא מעודכן בתאריך-התפיסות הן מלפני שלושה שבועות ושישה שבועות (ככה זה כשיש צבא
).אז ככה -אני מגרגר כבר שנה וארבעה חודשים שזו תקופה מאוד ארוכה ,ללא תפיסות -כשנכנסתי הבנתי שזה תחום מאתגר אבל לא ידעתי עד כמה ,כמה ידע וניסיון צריך לספוג,לקחים להפיק ,דמויים לאבד וגם ללכת שעות בים בלי לתפוס כלום -ללא ספק זה שווה את זה -כמות הידע שיש כאן בפורום היא אדירה והתפיסות באו בזכות השיתופים שלה אז תודה רבה לכולם!

נעבור לתפיסות עצמן -אחרי תקופה של כמה שבועות שיוצא לי לצאת לים באופן קבוע -שינוי נקודה ויציאה שהוציאו לי לברק של קילו וחצי מול הפנים האמונה והרצון להביא דג גדלו -מתכונן לעונה הנוכחית עם גיגים וניקלים כדי לנסות לתפוס טרכון -התמקדתי בדג הזה כי ראיתי שזה עונה חזקה והיו הרבה תפיסות שלו.
סורק את החוף עד שמגיע למזח -זריקה שניה ובום ,מרגיש תחושה לא מוכרת על המקל -והנה יוצא לו הדג הראשון שלי בגרגור-בייבי לוקוס -ההתלהבות גדולה ואני מצלם אותו ומשחרר אותו למים ,מעבר לזה עוד נסיונות להוציא טרכון ללא הצלחה .
יציאה הבאה היא שלושה שבועות לאחר מכן -הים גבוה ואני חוזר לאותה נקודה ,הפעם הניקל גדול יותר -10 גר ושוב זריקה שנייה ובום -הפעם מבין מה זו העצירה ומתחיל לגלגל-הפעם חתיכה יותר גדולה מעריך של 400 גר קצת פחות שמושכת קצת ואני זוכה ל"פייט" חביב על החכה בפעם הראשונה -יוצא לו עוד בייבי לוקוס שחוזר למים ,גם הפעם למרות הנסיונות לא מגיע כלום אחריו אבל בכל זאת -רצף
.תמונה של הלוקוס השני :

כל הכבוד גבר!