פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הדור הבא |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הדור הבא (נקרא 4859 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
הרבה ריספקט על השחרורים  ,דוח כיפי ממש
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תומר מברוק עכשיו התאבון שלך נפתח ותתן בראש התקופה של השמחות בקיאק בפתח ואתה הולך לחגוג  כבוד על השיחרורים והמשך הצלחות 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
תודה רבה חברים אחלה פירגון.... 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תומר איזה שפיץ... סחטין על החלטות נכונות ועל השחרורים... וגם העברת את הים קצת ניקיון. מחכה לראות דוח ירוקים אצלך בקרוב
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
תומר אח יקר. כל הכבוד על השחרורים. אחד הקיאקיסטים היותר טובים פעם שיתף אותי בקארמה שלו. הוא טוען (ולא בקטע דתי בכלל) שמי שנותן מקבל חזרה תמיד. אני אימצתי את זה כבר מהיום הראשון שהוא אמר לי. בהתחלה זה היה נחמד כי זה באמת עבד. היום אני אפילו נהנה מזה ולא חושב על התמורה. ביום חמישי שחררת 2 ביום שישי כבר תפסת 4. ואני עוד לא הגעתי לכמות הבריחות שהיו לך. אז כל הכבוד על ההתמדה. כבוד נוסף וגדול על השחרורים. היה תענוג לצאת איתך בשישי ואני מחכה כבר בקוצר רוח ליציאות הבאות.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תומר אח יקר  תעשה לי טובה , תסתכל אם שכחתי את המזל שלי אצלך בבטן הקיאק  תקשיב , אתה לא מבין כמה אני שמח לראות את הקיאק הזה ממשיך לתת בראש  יש בו משהו מיוחד ואתה בצניעותך רק מוסיף לו. אתם פשוט צמד מנצח יחד  פעם הבאה , כשאתה רואה משהו מוזר על הפיש , צלם לנו אותו , נשמע מאוד מסקרן מה שראית.. חוץ מזה , הגעת לגזרת קיסריה ולא הרמת טלפון ?  אני מבין שדוראדו לא מצאת עדיין  אל תדאג , גם זה יגיע עד שימאס לך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
תומר אח יקר  תעשה לי טובה , תסתכל אם שכחתי את המזל שלי אצלך בבטן הקיאק  תקשיב , אתה לא מבין כמה אני שמח לראות את הקיאק הזה ממשיך לתת בראש  יש בו משהו מיוחד ואתה בצניעותך רק מוסיף לו. אתם פשוט צמד מנצח יחד  פעם הבאה , כשאתה רואה משהו מוזר על הפיש , צלם לנו אותו , נשמע מאוד מסקרן מה שראית.. חוץ מזה , הגעת לגזרת קיסריה ולא הרמת טלפון ?  אני מבין שדוראדו לא מצאת עדיין  אל תדאג , גם זה יגיע עד שימאס לך  אבי יא תותח ! הסימן הפיש שראיתי זה קווים דקים מאוד שמטיילים באמצע עומק וזה לא סימן של דג רגיל כמו שמראה כל הזמן גם את הקרקע אני לא כל כך מצליח לזהות...אבל לאט לאט....משתפרים אחרי כל יציאה... ולומדים המון... אגב קסריה...הייתי בשישי שם באיזור היה דוראדו ולא מעט!!!כיף חיים....פעם הבאה שזה בקרוב ...אני מודיע לך!
|
|
|
|
|
תומר אח יקר. כל הכבוד על השחרורים. אחד הקיאקיסטים היותר טובים פעם שיתף אותי בקארמה שלו. הוא טוען (ולא בקטע דתי בכלל) שמי שנותן מקבל חזרה תמיד. אני אימצתי את זה כבר מהיום הראשון שהוא אמר לי. בהתחלה זה היה נחמד כי זה באמת עבד. היום אני אפילו נהנה מזה ולא חושב על התמורה. ביום חמישי שחררת 2 ביום שישי כבר תפסת 4. ואני עוד לא הגעתי לכמות הבריחות שהיו לך. אז כל הכבוד על ההתמדה. כבוד נוסף וגדול על השחרורים. היה תענוג לצאת איתך בשישי ואני מחכה כבר בקוצר רוח ליציאות הבאות.
מתן אחי כיף לשמוע....מאמין מאוד במה שאמרת... היה אחלה של יציאה בשישי... ואתה יודע...הקיאק שלי בהיכון 
|
|
|
|
|
תומר אחלה דו"ח וכל הכבוד על השיחרורים
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
תומר אח יקר  תעשה לי טובה , תסתכל אם שכחתי את המזל שלי אצלך בבטן הקיאק  תקשיב , אתה לא מבין כמה אני שמח לראות את הקיאק הזה ממשיך לתת בראש  יש בו משהו מיוחד ואתה בצניעותך רק מוסיף לו. אתם פשוט צמד מנצח יחד  פעם הבאה , כשאתה רואה משהו מוזר על הפיש , צלם לנו אותו , נשמע מאוד מסקרן מה שראית.. חוץ מזה , הגעת לגזרת קיסריה ולא הרמת טלפון ?  אני מבין שדוראדו לא מצאת עדיין  אל תדאג , גם זה יגיע עד שימאס לך  אבי יא תותח ! הסימן הפיש שראיתי זה קווים דקים מאוד שמטיילים באמצע עומק וזה לא סימן של דג רגיל כמו שמראה כל הזמן גם את הקרקע אני לא כל כך מצליח לזהות...אבל לאט לאט....משתפרים אחרי כל יציאה... ולומדים המון... אגב קסריה...הייתי בשישי שם באיזור היה דוראדו ולא מעט!!!כיף חיים....פעם הבאה שזה בקרוב ...אני מודיע לך! קוים דקים באמצע הגובה יכולים בהחלט להעיד על המצאות דגים פלגיים זריזים מאוד כגון טוניות , פלמידות לבנות וכו'. נכון לעונה זו , הים מלא טוניות שחורות אז מאוד יכול להיות שמדובר בהם. לגבי שישי - דוראדו ולא מעט ? שמח מאוד לשמוע  איך עבדת עליהם ? איזה גדלים יצאו ? האם באיזור הבויות או יותר באיזור התחנה ?
|
|
|
|
|
 |
|
|
תומר אח יקר  תעשה לי טובה , תסתכל אם שכחתי את המזל שלי אצלך בבטן הקיאק  תקשיב , אתה לא מבין כמה אני שמח לראות את הקיאק הזה ממשיך לתת בראש  יש בו משהו מיוחד ואתה בצניעותך רק מוסיף לו. אתם פשוט צמד מנצח יחד  פעם הבאה , כשאתה רואה משהו מוזר על הפיש , צלם לנו אותו , נשמע מאוד מסקרן מה שראית.. חוץ מזה , הגעת לגזרת קיסריה ולא הרמת טלפון ?  אני מבין שדוראדו לא מצאת עדיין  אל תדאג , גם זה יגיע עד שימאס לך  אבי יא תותח ! הסימן הפיש שראיתי זה קווים דקים מאוד שמטיילים באמצע עומק וזה לא סימן של דג רגיל כמו שמראה כל הזמן גם את הקרקע אני לא כל כך מצליח לזהות...אבל לאט לאט....משתפרים אחרי כל יציאה... ולומדים המון... אגב קסריה...הייתי בשישי שם באיזור היה דוראדו ולא מעט!!!כיף חיים....פעם הבאה שזה בקרוב ...אני מודיע לך! קוים דקים באמצע הגובה יכולים בהחלט להעיד על המצאות דגים פלגיים זריזים מאוד כגון טוניות , פלמידות לבנות וכו'. נכון לעונה זו , הים מלא טוניות שחורות אז מאוד יכול להיות שמדובר בהם. לגבי שישי - דוראדו ולא מעט ? שמח מאוד לשמוע  איך עבדת עליהם ? איזה גדלים יצאו ? האם באיזור הבויות או יותר באיזור התחנה ? באיזור הבויות היו יותר.... החתיכות שתפסנו באיזור קילו וחצי אולי קצת פחות.... ועבדתי אם סקוייד וחתיכות קלמרי על הקרסים
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
 |
|
|
תומר אח יקר  תעשה לי טובה , תסתכל אם שכחתי את המזל שלי אצלך בבטן הקיאק  תקשיב , אתה לא מבין כמה אני שמח לראות את הקיאק הזה ממשיך לתת בראש  יש בו משהו מיוחד ואתה בצניעותך רק מוסיף לו. אתם פשוט צמד מנצח יחד  פעם הבאה , כשאתה רואה משהו מוזר על הפיש , צלם לנו אותו , נשמע מאוד מסקרן מה שראית.. חוץ מזה , הגעת לגזרת קיסריה ולא הרמת טלפון ?  אני מבין שדוראדו לא מצאת עדיין  אל תדאג , גם זה יגיע עד שימאס לך  אבי יא תותח ! הסימן הפיש שראיתי זה קווים דקים מאוד שמטיילים באמצע עומק וזה לא סימן של דג רגיל כמו שמראה כל הזמן גם את הקרקע אני לא כל כך מצליח לזהות...אבל לאט לאט....משתפרים אחרי כל יציאה... ולומדים המון... אגב קסריה...הייתי בשישי שם באיזור היה דוראדו ולא מעט!!!כיף חיים....פעם הבאה שזה בקרוב ...אני מודיע לך! קוים דקים באמצע הגובה יכולים בהחלט להעיד על המצאות דגים פלגיים זריזים מאוד כגון טוניות , פלמידות לבנות וכו'. נכון לעונה זו , הים מלא טוניות שחורות אז מאוד יכול להיות שמדובר בהם. לגבי שישי - דוראדו ולא מעט ? שמח מאוד לשמוע  איך עבדת עליהם ? איזה גדלים יצאו ? האם באיזור הבויות או יותר באיזור התחנה ? באיזור הבויות היו יותר.... החתיכות שתפסנו באיזור קילו וחצי אולי קצת פחות.... ועבדתי אם סקוייד וחתיכות קלמרי על הקרסים 
|
|
|
|
|
תומר  שמח לראות שהסלואו ג'יג תפס אותך לדעתי מביא יופי של תוצאות ועדיף כאשר אתה כבר בשלב עייפות  שאפו ידידי על השיחרורים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
מסוג הדוחות שמזרימים אדרנלין בגוף וגורמים להתחיל להתכונן לעונה שנמצאת בפתח. אין לי מושג איך הדוח חמק מעיניי שאפו על הדוח ושאפו עוד יותר גדול על השחרורים 
|
|
|
|
niro1706
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד על השיחרורים גבר  שתזכה לתפיסות גם של הבנים ובעיקר של האבות!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|