פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שמחה לאיד (??) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: שמחה לאיד (??) (נקרא 4500 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : אוגוסט 06, 2017, 11:48:28 AM » |
|
תודה על הדיווח. שונא לחסל אבו נפחות, אבל עשית טוב. החלמה מהירה!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
על שימחה לאייד מגיע עונש  ניכנסת לפוזיצייה של המעניש ונתת לאבו באבי אביהם  הדורדו אחלה דגים שיחקתה אותה בדבל 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
ג'מאל מ.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
42
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס... רפי, עד עכשיו טורגטו רק מהחוף בציוד לייט (עד 18גרם). לא יודע אם ייצא לי לטרגט אותם בטרולינג - אני מעדיף דייג "אקטיבי" יותר. ננעלתי כבר על כמה רק שהם תמיד ברחו לי. האחרון היה מוערך בכ-5ק"ג - קרע לי חוט ואחרי זה קפץ להראות לי שהדמוי שלי עדיין בפה שלו
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2017, 16:21:24 PM על ידי ג'מאל מ.
|
|
קישור לערוץ ה-Youtube שלי
Reels: Shimano Rarenium CI4 1000FA Shimano Sustain 3000FE Shimano Twin Power SW-5000XG Rods: Graphiteleader Calzante EX-762UL-T TENRYU Pleiadis PL83L YamagaBlanks BlueSniper 95M BlackHole Dark Horse P
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
Ghostbuster - תודה על השיתוף  מארט 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דיווח, כייף של פייט הם נותנים הדוראדו , גם אני נתקלתי הסופ״ש בלהקה שהשתוללה מסביב לסירה בסקרנות יתרה. הייתי מופתע לפגוש אותם בשלב כ״כ מוקדם, אחרי הכל אנחנו בתחילת אוגוסט וטמפרטורת המים 29.5, לא אופייני, בכל מקרה אני לא הספקתי להגיב והם צללו למטה ונעלמו. לסקרנים אני הייתי באיזור נתניה כשניים שלושה קמ מהחוף, בעומק של כ20 .
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עשו למתנפחים אצבע משולשת וקיבלו בראש יופי של יציאה כיף לשמוע שהם כבר פה תמדיך לעדכן לדעתי לקרטת תחילת ספטמבר יתחילו הכמויות ואז גם אני מצטרף
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס... רפי, עד עכשיו טורגטו רק מהחוף בציוד לייט (עד 18גרם). לא יודע אם ייצא לי לטרגט אותם בטרולינג - אני מעדיף דייג "אקטיבי" יותר. ננעלתי כבר על כמה רק שהם תמיד ברחו לי. האחרון היה מוערך בכ-5ק"ג - קרע לי חוט ואחרי זה קפץ להראות לי שהדמוי שלי עדיין בפה שלו גמאל ממליץ לך לעבוד בשיטה הבאה תכין ריג שמורכב מחצאית סיליקון בגוונים וורודים לבנים ובמרחק של 20 סמ מהחצאית תלאי או שני תלאים מדורגים ועליהם קרסי סירקל מספר 4/0 על הקרסים רצועה של קלמארי ברוחב 1.5 סמ ואורך של5 עד 7 סמ זרוק כ20 מ מהסירה וגרור במהירות איטית הם כבר ועלו לסירה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2017, 19:22:39 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אז זה התחיל  אך נחיה עכשיו  חיכת לזה והנה זה מתחיל יופי של התחלה מעניין איזו עונה בפתח ג י ר ו ד י ם 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
זוהר שאפו על פתיחת עונת הדוראדו יאללה אפשר להתחיל לקשור ריגים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס... רפי, עד עכשיו טורגטו רק מהחוף בציוד לייט (עד 18גרם). לא יודע אם ייצא לי לטרגט אותם בטרולינג - אני מעדיף דייג "אקטיבי" יותר. ננעלתי כבר על כמה רק שהם תמיד ברחו לי. האחרון היה מוערך בכ-5ק"ג - קרע לי חוט ואחרי זה קפץ להראות לי שהדמוי שלי עדיין בפה שלו גמאל ממליץ לך לעבוד בשיטה הבאה תכין ריג שמורכב מחצאית סיליקון בגוונים וורודים לבנים ובמרחק של 20 סמ מהחצאית תלאי או שני תלאים מדורגים ועליהם קרסי סירקל מספר 4/0 על הקרסים רצועה של קלמארי ברוחב 1.5 סמ ואורך של5 עד 7 סמ זרוק כ20 מ מהסירה וגרור במהירות איטית הם כבר ועלו לסירה  ג'מאל, זה לא בדיוק טרולינג... זה סוג של "טרולינג-בולוס"... לא טרולינג במובן של לסרוק שטחים ארוכים עם דמויים... מגיעים לנקודות כשיודעים שהם שם - שטחים קטנים וממוקדים, מתחילים עם טרולינג של רצועות קלמארי, בערך 3-3.5 קשר, הקלמארי יקפץ לעיתים על המים ולעיתים יצלול, מעת לעת לשחרר קצת חוט שיצלול, מכינים מקלות עם רצועות קלמארי על הקרס/ים - ללא עופרת, קלץ' מאוד מאוד משוחרר יחסית שהחוט ירוץ בלי עצירה מיותרת.. כשנתפס דג והלהקה מצטרפת - אפשר להוריד להם והם חוטפים... אגב, כשזיהיתי נקודה ספציפית בה הם נמצאים, גם הורדתי פתיון לעומק 3-4 מטר (קלמרי ללא עופרת), דריפט איטי - והם תוקפים ונתפסים. לגבי הריג והשיטה שהציע צור, אציע תיקונים קלים... מתנצל צור, מרשה לעצמי -  בתור מי שהתחיל לתפוס אותם לפני 9-8 שנים ובין הראשונים ששמו ריג שני קרסים... *לא הכרחי חצאיות - עבדתי הרבה על קלמארי נטו ולעיתים שילבתי 1 קלמארי 1 קלמארי עם חצאית, הקצב די דומה (אגב, כשאין קלמארי יעבדו גם חצאיות לבד, אישית אני בעד קלמרי) *סומך על בחירת הקרסים שלך צור, אישית עבדתי עם צוואר ארוך וחזקות שאינן סירקל, עבד מצוין. 0/4 מצוין וכך גם 0/5 *אני קשר קרס אחת בקצה החוט, 50-60ס"מ מעל קושר תלאי 25-30ס"מ עם קרס נוספת *החוט של התלאי ("בניה") רצוי שיהיה 0.50 כדי שלא ייקרע - קפיצות ושפשופי שיניים. *רוחב רצועת קלמרי 1.5 מצוין ואופטימלי אך אפשר גם 2ס"מ וגם 1ס"מ *אורך ממש לא 5 ס"מ, קצר מידי. אורך 7-12 ס"מ, מצד אחד משחיל על הקרס מסובב ונועץ עוד פעמיים, מותיר את "השפיץ" של הקרס כולל "זיז האל-חזור" גלוי לגמרי ומותיר רצועה חופשית של 4-7ס"מ *מרחק 20 מטר וגם פחות - מתאים לקיאק, מהסירה המנועית אפשר 20 אך עדיף 30-40 מטר... בהצלחה! בינתיים ג'מאל לשטיפת עיניים (אוותר על סיפור מלפני 9 שנים, 40 דוראדו בשעתיים על הסירה): למשל, דו"ח דוראדו שהעליתי בשנת 2012 - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=7364.0ואחד משנה שעברה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=26966.0אולי אעלה מאמר בקרוב וזהו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 07, 2017, 13:41:20 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
כל הכבוד לך ! נקווה להצטרף בפעם הבאה.
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
ג'מאל מ.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
42
|
|
TookTook, צור ורפי תודה רבה! החכמתי  אנסה בהזדמנות הבאה 
|
קישור לערוץ ה-Youtube שלי
Reels: Shimano Rarenium CI4 1000FA Shimano Sustain 3000FE Shimano Twin Power SW-5000XG Rods: Graphiteleader Calzante EX-762UL-T TENRYU Pleiadis PL83L YamagaBlanks BlueSniper 95M BlackHole Dark Horse P
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
 |
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס... רפי, עד עכשיו טורגטו רק מהחוף בציוד לייט (עד 18גרם). לא יודע אם ייצא לי לטרגט אותם בטרולינג - אני מעדיף דייג "אקטיבי" יותר. ננעלתי כבר על כמה רק שהם תמיד ברחו לי. האחרון היה מוערך בכ-5ק"ג - קרע לי חוט ואחרי זה קפץ להראות לי שהדמוי שלי עדיין בפה שלו גמאל ממליץ לך לעבוד בשיטה הבאה תכין ריג שמורכב מחצאית סיליקון בגוונים וורודים לבנים ובמרחק של 20 סמ מהחצאית תלאי או שני תלאים מדורגים ועליהם קרסי סירקל מספר 4/0 על הקרסים רצועה של קלמארי ברוחב 1.5 סמ ואורך של5 עד 7 סמ זרוק כ20 מ מהסירה וגרור במהירות איטית הם כבר ועלו לסירה  ג'מאל, זה לא בדיוק טרולינג... זה סוג של "טרולינג-בולוס"... לא טרולינג במובן של לסרוק שטחים ארוכים עם דמויים... מגיעים לנקודות כשיודעים שהם שם - שטחים קטנים וממוקדים, מתחילים עם טרולינג של רצועות קלמארי, בערך 3-3.5 קשר, הקלמארי יקפץ לעיתים על המים ולעיתים יצלול, מעת לעת לשחרר קצת חוט שיצלול, מכינים מקלות עם רצועות קלמארי על הקרס/ים - ללא עופרת, קלץ' מאוד מאוד משוחרר יחסית שהחוט ירוץ בלי עצירה מיותרת.. כשנתפס דג והלהקה מצטרפת - אפשר להוריד להם והם חוטפים... אגב, כשזיהיתי נקודה ספציפית בה הם נמצאים, גם הורדתי פתיון לעומק 3-4 מטר (קלמרי ללא עופרת), דריפט איטי - והם תוקפים ונתפסים. לגבי הריג והשיטה שהציע צור, אציע תיקונים קלים... מתנצל צור, מרשה לעצמי -  בתור מי שהתחיל לתפוס אותם לפני 9-8 שנים ובין הראשונים ששמו ריג שני קרסים... *לא הכרחי חצאיות - עבדתי הרבה על קלמארי נטו ולעיתים שילבתי 1 קלמארי 1 קלמארי עם חצאית, הקצב די דומה (אגב, כשאין קלמארי יעבדו גם חצאיות לבד, אישית אני בעד קלמרי) *סומך על בחירת הקרסים שלך צור, אישית עבדתי עם צוואר ארוך וחזקות שאינן סירקל, עבד מצוין. 0/4 מצוין וכך גם 0/5 *אני קשר קרס אחת בקצה החוט, 50-60ס"מ מעל קושר תלאי 25-30ס"מ עם קרס נוספת *החוט של התלאי ("בניה") רצוי שיהיה 0.50 כדי שלא ייקרע - קפיצות ושפשופי שיניים. *רוחב רצועת קלמרי 1.5 מצוין ואופטימלי אך אפשר גם 2ס"מ וגם 1ס"מ *אורך ממש לא 5 ס"מ, קצר מידי. אורך 7-12 ס"מ, מצד אחד משחיל על הקרס מסובב ונועץ עוד פעמיים, מותיר את "השפיץ" של הקרס כולל "זיז האל-חזור" גלוי לגמרי ומותיר רצועה חופשית של 4-7ס"מ *מרחק 20 מטר וגם פחות - מתאים לקיאק, מהסירה המנועית אפשר 20 אך עדיף 30-40 מטר... בהצלחה! בינתיים ג'מאל לשטיפת עיניים (אוותר על סיפור מלפני 9 שנים, 40 דוראדו בשעתיים על הסירה): למשל, דו"ח דוראדו שהעליתי בשנת 2012 - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=7364.0ואחד משנה שעברה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=26966.0אולי אעלה מאמר בקרוב וזהו  מה לבי מצוף כלשהו או בומבט (מהסירה) מעל הקרסים ?
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
יופי של יציאה  הדוראדו הוא אחד הדגים שאני לא מצליח להוציא מקווה שהשנה זה ישתנה. כי יש דרך מאוד מסוימת להוציא דוראדו... אמנם יתכן שיבוא בטרולינג "רגיל", אולי בג'יג - שזה די נדיר... בגדול ראה מה זוהר כתב - על מה תפס אותם... יכול לומר לך שזה קל, כבר מעל 5 שנים שאני מוציא אותם בקלות מתי שאני רוצה (באותה שיטה) - רק מדבר על העונה שזה מחצית ספטמבר-מחצית אוקטובר, פלוס מינוס... רפי, עד עכשיו טורגטו רק מהחוף בציוד לייט (עד 18גרם). לא יודע אם ייצא לי לטרגט אותם בטרולינג - אני מעדיף דייג "אקטיבי" יותר. ננעלתי כבר על כמה רק שהם תמיד ברחו לי. האחרון היה מוערך בכ-5ק"ג - קרע לי חוט ואחרי זה קפץ להראות לי שהדמוי שלי עדיין בפה שלו גמאל ממליץ לך לעבוד בשיטה הבאה תכין ריג שמורכב מחצאית סיליקון בגוונים וורודים לבנים ובמרחק של 20 סמ מהחצאית תלאי או שני תלאים מדורגים ועליהם קרסי סירקל מספר 4/0 על הקרסים רצועה של קלמארי ברוחב 1.5 סמ ואורך של5 עד 7 סמ זרוק כ20 מ מהסירה וגרור במהירות איטית הם כבר ועלו לסירה  ג'מאל, זה לא בדיוק טרולינג... זה סוג של "טרולינג-בולוס"... לא טרולינג במובן של לסרוק שטחים ארוכים עם דמויים... מגיעים לנקודות כשיודעים שהם שם - שטחים קטנים וממוקדים, מתחילים עם טרולינג של רצועות קלמארי, בערך 3-3.5 קשר, הקלמארי יקפץ לעיתים על המים ולעיתים יצלול, מעת לעת לשחרר קצת חוט שיצלול, מכינים מקלות עם רצועות קלמארי על הקרס/ים - ללא עופרת, קלץ' מאוד מאוד משוחרר יחסית שהחוט ירוץ בלי עצירה מיותרת.. כשנתפס דג והלהקה מצטרפת - אפשר להוריד להם והם חוטפים... אגב, כשזיהיתי נקודה ספציפית בה הם נמצאים, גם הורדתי פתיון לעומק 3-4 מטר (קלמרי ללא עופרת), דריפט איטי - והם תוקפים ונתפסים. לגבי הריג והשיטה שהציע צור, אציע תיקונים קלים... מתנצל צור, מרשה לעצמי -  בתור מי שהתחיל לתפוס אותם לפני 9-8 שנים ובין הראשונים ששמו ריג שני קרסים... *לא הכרחי חצאיות - עבדתי הרבה על קלמארי נטו ולעיתים שילבתי 1 קלמארי 1 קלמארי עם חצאית, הקצב די דומה (אגב, כשאין קלמארי יעבדו גם חצאיות לבד, אישית אני בעד קלמרי) *סומך על בחירת הקרסים שלך צור, אישית עבדתי עם צוואר ארוך וחזקות שאינן סירקל, עבד מצוין. 0/4 מצוין וכך גם 0/5 *אני קשר קרס אחת בקצה החוט, 50-60ס"מ מעל קושר תלאי 25-30ס"מ עם קרס נוספת *החוט של התלאי ("בניה") רצוי שיהיה 0.50 כדי שלא ייקרע - קפיצות ושפשופי שיניים. *רוחב רצועת קלמרי 1.5 מצוין ואופטימלי אך אפשר גם 2ס"מ וגם 1ס"מ *אורך ממש לא 5 ס"מ, קצר מידי. אורך 7-12 ס"מ, מצד אחד משחיל על הקרס מסובב ונועץ עוד פעמיים, מותיר את "השפיץ" של הקרס כולל "זיז האל-חזור" גלוי לגמרי ומותיר רצועה חופשית של 4-7ס"מ *מרחק 20 מטר וגם פחות - מתאים לקיאק, מהסירה המנועית אפשר 20 אך עדיף 30-40 מטר... בהצלחה! בינתיים ג'מאל לשטיפת עיניים (אוותר על סיפור מלפני 9 שנים, 40 דוראדו בשעתיים על הסירה): למשל, דו"ח דוראדו שהעליתי בשנת 2012 - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=7364.0ואחד משנה שעברה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=26966.0אולי אעלה מאמר בקרוב וזהו  מה לבי מצוף כלשהו או בומבט (מהסירה) מעל הקרסים ? לא יודע, לא ניסיתי, אך לא נראה לי... העובדה היא כי חוט ללא עופרת - עובד מצוין... ברגע ששמים עופרת אפילו של 40 גרם - לא עובד... שחרור חוט בדריפט ללא עופרת, גם שחרור חוט בעמידה.. כשמשלבים את זה עם הצלחה כשהקלאץ' די פתוח אז "בראש שלי" - עדיף להימנע מכל הפרעה לחופש של החוט ולתנועה הטבעית של "ריחוף" רצועת הקלמארי.. מצוף אולי עשוי לפגוע במשהו שעובד טוב - מאידך לא רואה מה היתרון שיש במצוף. ואם כבר שאלת תומר, מה היתרון שיכול להיות במצוף ולמה חשבת על זה?! מזכיר כי בקלאץ' המאוד פתוח עדיין ישרוק כשהדג יחטוף את הפתיון אז אין צורך לראות מצוף שוקע..
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|