|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2017, 05:26:13 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יוסי תודה על הסרטון נראה שאתם נהנים ונותנים לדגים בראש הערה לגבי החתירה בקיאק אתם מחזיקים את המשוטים הפוך מה שגורם לניצול חלקי של האנרגיה שאתם משקיעים לגבי החוף אשמח לדעת איפה זה אם לא מתאים לך לתת מיקום פה תוכל לשלוח לי בפרטי
|
|
|
|
|
יוסי תודה על הסרטון נראה שאתם נהנים ונותנים לדגים בראש הערה לגבי החתירה בקיאק אתם מחזיקים את המשוטים הפוך מה שגורם לניצול חלקי של האנרגיה שאתם משקיעים לגבי החוף אשמח לדעת איפה זה אם לא מתאים לך לתת מיקום פה תוכל לשלוח לי בפרטי
צור תודה רבה על הערה המתקנת והנכונה לגבי המיקום בשמחה חוף שיזף תחתור לכיוון האון בהצלחה ותעדכן תחבר זבוב לפני הגיג ניקל אתה תהנה
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 05, 2017, 21:40:41 PM על ידי יוסי בן שמחון
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור תודה רבה על הערה המתקנת והנכונה לגבי המיקום בשמחה חוף שיזף תחתור לכיוון האון בהצלחה ותעדכן תחבר זבוב לפני הגיג ניקל אתה תהנה תודה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שהחלטתם לארגן ארוחת מושטים - והצלחתם.... יפה היה לקרוא שציינת בכתובית כי כל הביניות שוחררו בשלום... יופי של סרטון יוסי - ומסתבר כי השיטה המצליחה גם ממשיכה להביא זוגות...
|
|
|
|
|
נראה שהחלטתם לארגן ארוחת מושטים - והצלחתם.... יפה היה לקרוא שציינת בכתובית כי כל הביניות שוחררו בשלום... יופי של סרטון יוסי - ומסתבר כי השיטה המצליחה גם ממשיכה להביא זוגות...
אכן רפי תודה רבה מאסטר
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
שמח לראות יוסי שאתה מנסה עוד סגנונות דייג מלבד דייג בוס. שמח יותר לראות אותך על קיאק , תחום שאני מאוד אוהב  תתאמן טוב , בקרוב תחרות ונשמח לראות אותך קורא תיגר על המקצוענים בתחום 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
שמח לראות יוסי שאתה מנסה עוד סגנונות דייג מלבד דייג בוס. שמח יותר לראות אותך על קיאק , תחום שאני מאוד אוהב  תתאמן טוב , בקרוב תחרות ונשמח לראות אותך קורא תיגר על המקצוענים בתחום  תודה רבה אבי הכנרת אימון נחמד לקראת הקרבות האמיתיים מול דגים טורפים בים התיכון
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של אקשן. רק הערונת קטנה שהציקה לי בעין..הרבה משחק עם הקלאצ'...דגים כאלה לא מצריכים זאת ולא נכון להתרגל לשחק ככ הרבה איתו..גם ביםנובדגים גדולים תן לדג לרוץ ובסוף הוא יתעייף(כל עוד זה לא לוקוס). מעבר לכך תענוג של אקשן יצרתן לעצמכם..עניין הפלי לפני הגיג בהחלט
כל הכבוד.
שי
|
|
|
|
|
יופי של אקשן. רק הערונת קטנה שהציקה לי בעין..הרבה משחק עם הקלאצ'...דגים כאלה לא מצריכים זאת ולא נכון להתרגל לשחק ככ הרבה איתו..גם ביםנובדגים גדולים תן לדג לרוץ ובסוף הוא יתעייף(כל עוד זה לא לוקוס). מעבר לכך תענוג של אקשן יצרתן לעצמכם..עניין הפלי לפני הגיג בהחלט
כל הכבוד.
שי
תודה רבה שי אתה צודק מיליון אחוז אני חייב ללמוד לשחק פחות עם הקלאץ עניין של תרגול בל תשכח אני בוסניק בנשמה נלמד את עניין עבודה עם מכונה בע"ה
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 10, 2017, 12:23:25 PM על ידי יוסי בן שמחון
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, הנאה בשיטה המשופרת  בתאבון
|
|
|
|
|
נראה כי הרידג הזה עושה את העבודה  תענוג של סרטון
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סרטון על דיג בכנרת - לאחר ההזדמנות לכולם לצפות בו בפורום "על החופ" הגיע זמנו לעבור לפורום דיג במתוקים..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|