פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מקל זירזור אולטרה major craft crs הבדל בין סלואו לבין פאסט אקש'ן |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל זירזור אולטרה major craft crs הבדל בין סלואו לבין פאסט אקש'ן (נקרא 1351 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם.. אחרי שהאולטרא לייט הקודמת שלי (PENN) שלי נשברה החדשתי אתמול באולטרא לייט חדשה major craft crs-792MH משקל זריקה 1-7 שהייתי בחנות הדייג בטבריה המוכר המליץ לי לקחת אותה במקום חכה של איפריאל סנסיי משהו כזה שהתלבטתי לגביה הראתי לו שלאחי הגדול יש חכה major craft fcs s732ul משקלי זריקה 0.5-7
הגעתי לביתי ביקנעם ושמתי לב שהאקשן הוא רגיל-איטי ואילו של אחי הגדול הוא מהיר שהייתי בחנות המוכר אמר שהחכה שלי עולה ברמה על של אחי (אני לא מבין בזה)
האם יש אמת בדבריו? כיצד זה ישפיע על הדייג? אני דג רק מים מתוקים כינרת וירדן האם מכירים את המקל? דעתכם? מה ההבדלים בין המקלות? תודה מראש
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2017, 04:39:02 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום גם לך,
אישית אין לי מושג (לא מז'רז'ר) אך מקווה שיש מי שיש לו מושג ויוכל לענות..
בהזדמנות זו תשקול להציג את עצמך בכמה מילים (שם פרטי, גיל, סגנונות דיג, הכל כראות עיניך כמובן), בכל זאת, מבחינת חברי הפורום זה "מרגיש אחרת" כשיש מושג עם מי מדברים - במיוחד כשרואים כינוי וזו ההודעה הראשונה (אם נתעלם ממשהו נקודתי ב"שוק פתוח") ללא הודעות או תגובות קודמות. לשיקולך...
נ.ב. ערכתי את הכותרת כדי שהמבינים בנושא יבינו במה מדובר
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא יכול לעזור בהדל בין המקלות, אבל לכנרת אני עובד עכשיו עם מקל יותר לכיוון הslow מאשר הfast. תלוי עם איזה דמויים אתה מז'רז'ר ?
להולכת כלבים רצוי יותר fast, לשאר הסלו יותר מהנה וכיפי.
זו דעתי בכל מקרה.
|
-------------------------------
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מכיר את המקל של אחיך, אבל הקרוסטאז 1-7 אחלה מקל לאולטרה, מאוד מהנה לפייט מול דגים קטנים. לפי פערי המחירים כנראה שהמוכר דייק בנוגע לפערי האיכות. לגבי האקשן של המקל, כמו שכתב שרגא, באולטרא, ובעיקר בדייג במתוקים ה SLOW יותר מהנה ומתאים לדמויים שבהם תשתמש. יש כאלו שטוענים שיותר קל לזרוק עם מקל FAST, אבל דווקא באולטרא לדעתי יש עדיפות ל SLOW, בגלל שהחכה בעצמה אוגרת ומשחררת אנרגיה בזריקה.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
SLOW ו FAST הם הגדרות לרמת הגמישות של המקל לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות וכל אחד מהם מתאים לתפעול סוגי דמויים שונים ה SLOW יתאים לבובות וספינרים איתם אנחנו עובדים בגילגול רציף ללא צורך בתיפעול תכני ה FAST יתאים לעבודה עם ניקלים, ג׳יגים, וכלבים דמיים אלו צרכים מקל בעל שפיץ קשיח וכמה שפחות גמיש בכדי לקבל תוצאות אופטימליות אישית עובד עם מקל FAST אולי אני מפסיד טיפה מרחק זריקה אבל מרוויח תיפעול טוב של הדמויים
|
|
|
|
|
תודה רבה לכולם,בהחלט החכמתי.. 
|
|
|
|
דור שגב
|