פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עלות משלוח בינלאומי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עלות משלוח בינלאומי (נקרא 4619 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שלום לכולם, לאחר שהחברים שלי מספרד החליטו להפתיע אותי במקל מאוד איכותי, נשארה סוגיית המשלוח. המקל 3מ, 2 חלקים, כך שנשלח בטובוס באורך כולל של 1.7 מטר. לא דואר רשום, לא ems, לא עושים משלוחים בינלאומיים באורך זה. הפתרון היחיד שנשאר זו חברת שילוח בינלאומי, ובמקרה שלי dhl. עלות המשלוח מספרד מסתכמת בעלות של כ-65 יורו. אני לא יודע אם עוד יהיו היטלים בארץ...אם ידוע לכם , אשמח אם תשתפו. קחו בחשבון שמשלוחים בדואר רשום/ems, עד אורך כולל של 1.5 מטר, בלבד. מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 30, 2017, 17:31:42 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אין עוד חברות שילוח בספרד ? לי שלחו אנטנה לסירה באורך של 1.8 מ' מארה"ב בדואר רגיל. חכה מקרואטיה גם בתוך טיוב PVC באורך של 1.85 מ ללא בעיות ובדואר רגיל
|
|
|
|
|
|
|
אין עוד חברות שילוח בספרד ? לי שלחו אנטנה לסירה באורך של 1.8 מ' מארה"ב בדואר רגיל. חכה מקרואטיה גם בתוך טיוב PVC באורך של 1.85 מ ללא בעיות ובדואר רגיל
דואר ו-ems, לא מסכימים, ולא רק בספרד.... בחברות שילוח אחרות, ביקשו כמעט פי 2... השאלה, אם לא יהיו היטלים נוספים בארץ? מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 30, 2017, 18:25:43 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
טכנית 65 יורו זה יותר מ- 75 דולר בטיפה... אז כנראה גם מע"מ. לפעמים המכס מחליט לעשות בדיקה על דעת עצמו בלי שום קשר לערך כספי. אני על בדיקה שילמתי 35 ש"ח. ועל חכה (אבל שנשלחה בדואר שליחים) פעם שילמתי תוספת מס של 180 ש"ח שעד היום לא הבנתי למה.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
בס"ד
טכנית 65 יורו זה יותר מ- 75 דולר בטיפה... אז כנראה גם מע"מ. לפעמים המכס מחליט לעשות בדיקה על דעת עצמו בלי שום קשר לערך כספי. אני על בדיקה שילמתי 35 ש"ח. ועל חכה (אבל שנשלחה בדואר שליחים) פעם שילמתי תוספת מס של 180 ש"ח שעד היום לא הבנתי למה.
אברהם, עלות המשלוח בלבד, 65 יורו... מארט 
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על המידע! מארט ללא ספק את "המקום" להזמנות ברשת 
|
|
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
|
מארט תוודא שבinvice או packing list יהיה רשום gift או used אפילו promotion ובעלות-(סכום) 0 זה בהחלט יעזור לך אם יסתבכו העניינים מול הרשויות
|
|
|
|
|
|
|
מארט תוודא שבinvice או packing list יהיה רשום gift או used אפילו promotion ובעלות-(סכום) 0 זה בהחלט יעזור לך אם יסתבכו העניינים מול הרשויות
מהבחינה הזאת, אצלי תמיד הכל בסדר. בדואר או ב-ems, אף פעם לא היו בעיות. ב-ems, יש עמלת שחרור מכס, קבוע, ע"ס 32 ש"ח. בקשר לחברות שילוח בינלאומיות, שמעתי שלפעמים לוקחים כל מיני הטלים נוספים... אז אם יש כאן אנשים בפורום שיש להם נסיון בקבלת משלוחים מחו"ל, במיוחד מקלות דייג (מטען חורג באורך) דרך חברות שילוח בינלאומיות, אשמח אם ישתפו... מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 30, 2017, 20:16:33 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
|
אני חושב שהכי קל יהיה להיתקשר אליהם יש להם מרכז שרות ולשאול עם יכולים להתוסף חיובים נוספים, אני הזמנתי מוצר מארצות הברית(הטיובה הגדולה לטיולים) עם dhl הגיע תוך שבוע! ובאתר כשהזמנתי שלמתי על המיסים מראש ולא שלמתי בארץ וזה נראה לי הסיבה העיקרית שהגיע מהר אבל יכול להיות שקשור להסכמי סחר או dhl או לאתר
|
|
|
|
|
|
|
אני חושב שהכי קל יהיה להיתקשר אליהם יש להם מרכז שרות ולשאול עם יכולים להתוסף חיובים נוספים, אני הזמנתי מוצר מארצות הברית(הטיובה הגדולה לטיולים) עם dhl הגיע תוך שבוע! ובאתר כשהזמנתי שלמתי על המיסים מראש ולא שלמתי בארץ וזה נראה לי הסיבה העיקרית שהגיע מהר אבל יכול להיות שקשור להסכמי סחר או dhl או לאתר
אתה זוכר את עלות המשלוח ואת עלות המיסים, בנפרד? מארט 
|
|
|
|
|
|
|
מארט, מחפירה בחשבוניות עלה כי...אי שם ב2015, עבור משלוח מספרד בDHL, עלות משלוח 130 יוריקים...ובארץ נקנסתי ב271 שקלות בנוסף- זה היה מעמ. משלוח עד הבית...
|
|
|
|
|
|
|
מארט, מחפירה בחשבוניות עלה כי...אי שם ב2015, עבור משלוח מספרד בDHL, עלות משלוח 130 יוריקים...ובארץ נקנסתי ב271 שקלות בנוסף- זה היה מעמ. משלוח עד הבית...
תודה  מארט 
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מארט, תקרא את המדריך הזה. קצת ישן (מלפני 4 שנים) אבל מאוד מועיל. http://zayedet.com/2013/07/05/online_shoppingבגדול אם המוצר לא נעצר במכס, אז יש עמלת שחרור קולקטיבית, כשלושים ומשהו שקלים. אם הוא נעצר במכס אז גם תדרש לשלם מע"מ וגם חברת השילוח מטפלת בשחרור וגובה עמלה נוספת שמתחילה מ 180 ש"ח ומעלה. כמו שכתבו, שירשמו מחיר נמוך יותר או 0 (אם כי זה יכול לגרום לבעיות במקרה שיגרם נזק למוצר). גיל
|
|
|
|
|
|
|
מארט, תקרא את המדריך הזה. קצת ישן (מלפני 4 שנים) אבל מאוד מועיל. http://zayedet.com/2013/07/05/online_shoppingבגדול אם המוצר לא נעצר במכס, אז יש עמלת שחרור קולקטיבית, כשלושים ומשהו שקלים. אם הוא נעצר במכס אז גם תדרש לשלם מע"מ וגם חברת השילוח מטפלת בשחרור וגובה עמלה נוספת שמתחילה מ 180 ש"ח ומעלה. כמו שכתבו, שירשמו מחיר נמוך יותר או 0 (אם כי זה יכול לגרום לבעיות במקרה שיגרם נזק למוצר). גיל תודה  מארט 
|
|
|
|
|
|
|
אתה זוכר את עלות המשלוח ואת עלות המיסים, בנפרד? מארט  Item Subtotal: ILS 651.40 Shipping: FREE Duties & Taxes: ILS 151.80 Order Discount: ILS 0.00 Total: ILS 803.20
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2