פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הים רותח ואנחנו נהנים (עדכון: הסירטון הוסף) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הים רותח ואנחנו נהנים (עדכון: הסירטון הוסף) (נקרא 7214 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שאפו ג'אמל אחלה אקשן נותנות הטוניות האלה סרטון מעולה בעיקר הצילום בסוף מתחת למיים  שאפו 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ג'מאל מ.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
42
|
|
שוב תודה רבה חברים  ד"א אשמח אם תתנו פידבק על הסרטון כך שנשפר בפעם הבאה  מה אהבתם? מה פחות? הצעות והערות יתקבלו בברכה 
|
קישור לערוץ ה-Youtube שלי
Reels: Shimano Rarenium CI4 1000FA Shimano Sustain 3000FE Shimano Twin Power SW-5000XG Rods: Graphiteleader Calzante EX-762UL-T TENRYU Pleiadis PL83L YamagaBlanks BlueSniper 95M BlackHole Dark Horse P
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
את הדוח קראתי ביום שעלה אבל היה שווה להמתין עם התגובה כי הסרטון הופך את הדוח למשובח יותר תודה על השיתוף למרות שאני לא דייג סירות נהנתי מאוד 
|
|
|
|
|
|
arielgt
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מה לשפר דוח פצצה סרטון פצצה.
|
|
|
|
|
|
|
המקצוענות באה לידי ביטוי טוב טוב גם בדוח וגם בסרטון! דוח אליפות וסרטון שעושה גירוד בידיים 
|
|
|
|
|
|
|
תותחים!! איזה כיף.
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שוב תודה רבה חברים  ד"א אשמח אם תתנו פידבק על הסרטון כך שנשפר בפעם הבאה  מה אהבתם? מה פחות? הצעות והערות יתקבלו בברכה  אתחיל מזה - אין מה לשפר! סרטון אדיר, אהבתי את המוזיקה, הכל במינון הנכון - לא ארוך מידי ולא קצר מידי... רואים הטלות, נעילות, דגים עולים לסירה... ואין שלב בו משהו נמרח יותר מידי.. הקטע של הצילום מתחת למים - אדיר.. ובסוף עם הרתיחות וההטלה גם במסך הקטן + כיתוב שמפרט את הציוד וכו'... מושלם! אם אתה בתחילת הדרך עם הסרטונים - אז הסרטונים שלך יהיו להיט  לגבי דו"ח הדיג ג'מאל, משתלב עם הסרטון... כמו שצריך ועם כל מה שצריך... זכיתם ליום כמו שצריך, עם האקש'ן וטירוף החושים שיש במרדפי הפלמידות (=הטוניות), נעלתם יפה וגם עבדתם יפה עם הדגים... אגב, הבחור עם הגאנץ' - יודע את העבודה מצוין... לגבי הקריעה, יתכן שהגיע פלמוד על הג'יג וזה ההסבר ההגיוני... ואכן, לעיתים בתוך הרתיחות יש טרחונים... לא קורה הרבה אך קורה פה ושם..
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ג'אמל, למרות שכבר הגבתי קודם, עכשיו ראיתי גם את הסרט היפיפיה. סרט איכותי, טוב שיש לך כח ויכולת לבצע עריכות כאלו  ואנחנו זוכים לתוצאה כזו 
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יופי של תפיסות סרטון מדהים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
ג'מאל מ.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
42
|
|
 |
|
|
שלום חברים! תודה רבה על התגובות. שמח שאהבתם את הסרט. ג'אמל, למרות שכבר הגבתי קודם, עכשיו ראיתי גם את הסרט היפיפיה. סרט איכותי, טוב שיש לך כח ויכולת לבצע עריכות כאלו  ואנחנו זוכים לתוצאה כזו  האמת שלקח לי יחסית הרבה זמן לערוך, עקומת הלמידה של התוכנה היא די גבוהה אבל התוצאה טובה. אני עדיין לא שולט בכל מה שיש לה להציע אבל מקווה להשתפר. שוב תודה רבה חברים  ד"א אשמח אם תתנו פידבק על הסרטון כך שנשפר בפעם הבאה  מה אהבתם? מה פחות? הצעות והערות יתקבלו בברכה  אתחיל מזה - אין מה לשפר! סרטון אדיר, אהבתי את המוזיקה, הכל במינון הנכון - לא ארוך מידי ולא קצר מידי... רואים הטלות, נעילות, דגים עולים לסירה... ואין שלב בו משהו נמרח יותר מידי.. הקטע של הצילום מתחת למים - אדיר.. ובסוף עם הרתיחות וההטלה גם במסך הקטן + כיתוב שמפרט את הציוד וכו'... מושלם! אם אתה בתחילת הדרך עם הסרטונים - אז הסרטונים שלך יהיו להיט  לגבי דו"ח הדיג ג'מאל, משתלב עם הסרטון... כמו שצריך ועם כל מה שצריך... זכיתם ליום כמו שצריך, עם האקש'ן וטירוף החושים שיש במרדפי הפלמידות (=הטוניות), נעלתם יפה וגם עבדתם יפה עם הדגים... אגב, הבחור עם הגאנץ' - יודע את העבודה מצוין... לגבי הקריעה, יתכן שהגיע פלמוד על הג'יג וזה ההסבר ההגיוני... ואכן, לעיתים בתוך הרתיחות יש טרחונים... לא קורה הרבה אך קורה פה ושם.. רפי, אני מקווה לשדרג את מערך המצלמות בקרוב, עם יותר דגש על צילום מתחת למים... רק שיצא לפועל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 06, 2017, 08:00:15 AM על ידי ג'מאל מ.
|
|
קישור לערוץ ה-Youtube שלי
Reels: Shimano Rarenium CI4 1000FA Shimano Sustain 3000FE Shimano Twin Power SW-5000XG Rods: Graphiteleader Calzante EX-762UL-T TENRYU Pleiadis PL83L YamagaBlanks BlueSniper 95M BlackHole Dark Horse P
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
שלום חברים! תודה רבה על התגובות. שמח שאהבתם את הסרט. ג'אמל, למרות שכבר הגבתי קודם, עכשיו ראיתי גם את הסרט היפיפיה. סרט איכותי, טוב שיש לך כח ויכולת לבצע עריכות כאלו  ואנחנו זוכים לתוצאה כזו  האמת שלקח לי יחסית הרבה זמן לערוך, עקומת הלמידה של התוכנה היא די גבוהה אבל התוצאה טובה. אני עדיין לא שולט בכל מה שיש לה להציע אבל מקווה להשתפר. שוב תודה רבה חברים  ד"א אשמח אם תתנו פידבק על הסרטון כך שנשפר בפעם הבאה  מה אהבתם? מה פחות? הצעות והערות יתקבלו בברכה  אתחיל מזה - אין מה לשפר! סרטון אדיר, אהבתי את המוזיקה, הכל במינון הנכון - לא ארוך מידי ולא קצר מידי... רואים הטלות, נעילות, דגים עולים לסירה... ואין שלב בו משהו נמרח יותר מידי.. הקטע של הצילום מתחת למים - אדיר.. ובסוף עם הרתיחות וההטלה גם במסך הקטן + כיתוב שמפרט את הציוד וכו'... מושלם! אם אתה בתחילת הדרך עם הסרטונים - אז הסרטונים שלך יהיו להיט  לגבי דו"ח הדיג ג'מאל, משתלב עם הסרטון... כמו שצריך ועם כל מה שצריך... זכיתם ליום כמו שצריך, עם האקש'ן וטירוף החושים שיש במרדפי הפלמידות (=הטוניות), נעלתם יפה וגם עבדתם יפה עם הדגים... אגב, הבחור עם הגאנץ' - יודע את העבודה מצוין... לגבי הקריעה, יתכן שהגיע פלמוד על הג'יג וזה ההסבר ההגיוני... ואכן, לעיתים בתוך הרתיחות יש טרחונים... לא קורה הרבה אך קורה פה ושם.. רפי, אני מקווה לשדרג את מערך המצלמות בקרוב, עם יותר דגש על צילום מתחת למים... רק שיצא לפועל בהצלחה עם השדרוג ג'מאל.. אתה תהנה ו... גם אנחנו 
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סרטון יפה ותפיסות מעולות!
|
|
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
|
מדהים ! דוח ותפיסות של מקצוענים
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבאת דווח דייג פצצה גם הבאת סרט אליפות משהו משהו  דייג של רדיפות על הפלמידות השחורות זה דייג סוף הדרך מדליק את כול הגוף  אחלה תפיסות הבאתם כול הכבוד 
|
|
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
דוח מעולה סרטון כמו בנשיונל גאוגרפיק כבוד גדול..
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3