סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
שבועיים ויומיים
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שבוע טוב חברים ציפור לחשה לי שאולי יש התערבות על התאריך למצטרף האלף אני נותן עוד 3 שבועות (בערך)   שבועיים ויומיים  24/02/12 בשעה 20:07 זה ניחוש 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היי גם אני עוקב אחרי מספר החברים הנרשמים שמח שאנחנו שגודלים אין כאן הבדלי מעמדות כולם שוים הנכונות לעזור אחד לשני עם הרבה סבלנות זאת קרן אור במציאות העגומה היום יומית  שבת שלום וים נעים לכולם  ואם כה אמר זקן השבט שלנו, הצעיר ברוחו מבינינו ומי שיוצא לים עם חכה בידו יותר מכל חבר אחר..... מי שראה את כל הפורומים ומאחוריו אינספור שעות פורומים, מי אנו שנחלוק על דבריו...  זה לא הכמות אלא האיכות ......  אכן כל מילה בסלע ינון  אם כי אנו שמחים על עוד צמיחה בכמות של האיכות 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
היי גם אני עוקב אחרי מספר החברים הנרשמים שמח שאנחנו שגודלים אין כאן הבדלי מעמדות כולם שוים הנכונות לעזור אחד לשני עם הרבה סבלנות זאת קרן אור במציאות העגומה היום יומית  שבת שלום וים נעים לכולם  כשזאת הדרך  וזאת הגישה  כל נרשם חדש ימצא פה את מקומו במהרה כאילו היה פה מאז ומתמיד החיבוק האמיץ והיחס האישי שכל חבר מקבל פה הם לא נגזרת של כמות אלה של איכות.... אין ספק הפורום שינה ועוד ישנה הרבה את עולם הדיג ברשת ישר כוח למנהלים על העבודה הקשה וההשקעה המתמדת לחברים על היותם הם עצמם
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
זה לא הכמות אלא האיכות ......  בדיוק ובכנות לא מעניין אם זה חמש חברים או חמש עשרה אלף.... אלא האיכות שיש פה ושלא ניתן למצוא אותה בשום פורום אחר אם זה במאמרים ובדיונים השונים,או השיתוף והעזרה במיטבם
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים אני יכול להעיד שבכל שנותיי בדייג אף פעם לא "הרחבתי" את המעגל שכלל בעיקר את אבא שלי ואחי והיום בזכות הפורום הזה כבר מצאתי מס' חברים ושותפים לדייג. שותפים שנהנתי לצאת איתם והשאירו לי טעם של עוד (והרבה) . מחכה כבר לפעמים הבאות. 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2012, 16:04:35 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי גם אני עוקב אחרי מספר החברים הנרשמים שמח שאנחנו שגודלים אין כאן הבדלי מעמדות כולם שוים הנכונות לעזור אחד לשני עם הרבה סבלנות זאת קרן אור במציאות העגומה היום יומית  שבת שלום וים נעים לכולם  כשזאת הדרך  וזאת הגישה  כל נרשם חדש ימצא פה את מקומו במהרה כאילו היה פה מאז ומתמיד החיבוק האמיץ והיחס האישי שכל חבר מקבל פה הם לא נגזרת של כמות אלה של איכות.... אין ספק הפורום שינה ועוד ישנה הרבה את עולם הדיג ברשת ישר כוח למנהלים על העבודה הקשה וההשקעה המתמדת לחברים על היותם הם עצמם כבוד לחברים - שהם, הם הפורום, הם המנוע והלב שלו, הם המשתתפים והמשתפים, הבוחרים והמניעים את הפורום. וכמובן כבוד לעושים במלאכה, המשקיעים ימים כלילות כדי ליצור ולשמר את הקהילה הנפלאה הזו 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
היי גם אני עוקב אחרי מספר החברים הנרשמים שמח שאנחנו שגודלים אין כאן הבדלי מעמדות כולם שוים הנכונות לעזור אחד לשני עם הרבה סבלנות זאת קרן אור במציאות העגומה היום יומית  שבת שלום וים נעים לכולם  כשזאת הדרך  וזאת הגישה  כל נרשם חדש ימצא פה את מקומו במהרה כאילו היה פה מאז ומתמיד החיבוק האמיץ והיחס האישי שכל חבר מקבל פה הם לא נגזרת של כמות אלה של איכות.... אין ספק הפורום שינה ועוד ישנה הרבה את עולם הדיג ברשת ישר כוח למנהלים על העבודה הקשה וההשקעה המתמדת לחברים על היותם הם עצמם כבוד לחברים - שהם, הם הפורום, הם המנוע והלב שלו, הם המשתתפים והמשתפים, הבוחרים והמניעים את הפורום. וכמובן כבוד לעושים במלאכה, המשקיעים ימים כלילות כדי ליצור ולשמר את הקהילה הנפלאה הזו  חברים אני יכול להעיד שבכל שנותיי בדייג אף פעם לא "הרחבתי" את המעל שכלל בעיקר את אבא שלי ואחי והיום בזכות הפורום הזה כבר מצאתי מס' חברים ושותפים לדייג. שותפים שנהנתי לצאת איתם והשאירו לי טעם של עוד (והרבה) . מחכה כבר לפעמים הבאות.  המקום הזה פשוט משהו לא יאומן מוציא את כי טוב שאפשר מהחברים 
|
|
|
|
|
מוטי הרגת אותנו עם התמונה . כולם מזילים ריר על הדוראדו במחשבה על לתפוס כזה דג  סער הדוראדו זאת הבעיה או זאת שמחזיקה בו  מיותר לציין שלמוטי יש טעם משובח!!! וחוץ מזה והיה ואני צריך לדוג כשהיא לידי בטוחני שהיתי נעזר בניידת לטיפול נימרץ. הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מה כולכם מדברים שטויות איזה חברים ואיזה נעליים ככה צריכה להראות משפחה בישראל של שנות ה2000+ 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
מה כולכם מדברים שטויות איזה חברים ואיזה נעליים ככה צריכה להראות משפחה בישראל של שנות ה2000+  אולי אם יפתחו פורום נהיגה או פורום כבישים המצב ישתפר גם שם. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חברים אני יכול להעיד שבכל שנותיי בדייג אף פעם לא "הרחבתי" את המעל שכלל בעיקר את אבא שלי ואחי והיום בזכות הפורום הזה כבר מצאתי מס' חברים ושותפים לדייג. שותפים שנהנתי לצאת איתם והשאירו לי טעם של עוד (והרבה) . מחכה כבר לפעמים הבאות.  העיקר שתארגן את הפיצוחים המלוחים האלו , עד עכשיו יש לי דופק בשפתיים
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|