| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/7/2017 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20:30 | דג - חתיכות/פילה - בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 2.180 ק"ג |
הדו"ח:
יום לאחר היציאה המוצלחת עם מור בשבוע שעבר המצב הבריאותי קצת מתדרדר
, מוצא את עצמי די מושבת עם חום עד ליום ראשון בבוקר, במהלך היום מתחיל לבחון את מצב הים ומזג האוויר ורואה שיש תנאים די טובים לגומברים, מקבל ממור טיפ שבגזרה שעבדו יום קודם לא נצפתה פעילות אצות ולכן היציאה די וודאית לאותו היום.בצהריים מקבל מגיאצ'וק בקשה להמלצות לגזרה, מוסר לו כמה נקודות מעניינות ומוסר לו שכנראה גם אני ברוב הסיכויים יוצא.
מגיע לנק' קצת לקראת השעה שמונה בערב, פותח מערך של 3 חכות עם פיתיון פילה בורי מומלח.
לאחר כ 15 דקות רואה שהחכה הראשונה שנזרקה מתנדנדת באי נוחות ולא בגלל הרוח, מבט מהיר עם הפנס לכיוון החוט והים וכבר רואה שיירת אצות על החוט
, מסיר את מה שיכול אבל תוך דקה מבין שהיום זה לא כנראה לא ילך
, אוסף את החוט ומקבל ערמה במשקל קילו באיזור המשקולת והקרס, מסיר את האצות, מנסה לבדוק טלפונית מה קורה עם גיאצ'וק ולנסות למנוע ממנו הגעה לחינם במקרה ועדיין בדרך, אבל גיאצ'וק כבר על החוף וגם אצלו הוא מדווח שהמון אצות.בלית ברירה מחליט להתקפל וחושב לעצמי
בסרט הזה כבר הייתי, מה הסיכוי שהסוף שאני מכיר יחזור שנית?, ואז זה קורה, החכה הרחוקה מקבלת כיפוף ולאחר מכן כמה שכיבות שמיכה
, מזנק אליה הוק-סט קטן ומתחיל את המלאכה, הבחור דופק כמה סלטות ותוך מספר דקות כבר על החוף, אני מבסוט שתוך חצי שעה אני עם דג למרות מצב האצות הקשה.מקפל הציוד, שקילה קלה ליד האוטו והבחור בהחלט מגודל במשקל 2.180 .