פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   רולר הולך קשה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: רולר הולך קשה (נקרא 2666 פעמים) |
הדפסה |
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבת שלום ושבוע טוב לכולם! לאחר היציאה שלי מאתמול לים, הרולר עבר שטיפה במים מתוקים ויבוש (כמו בכל יציאה, לא משהו חריג). בסיום הייבוש שמתי לב כי הסיבוב אינו חלק, ובמידה ומסובבים לאט הרולר ממש נתקע  (גם כאשר הסרתי את השפולה). מה יכול לגרום לתופעה? מה ניתן לעשות וכיצד לסדר/לתקן? להערכתי יכול להיות שנכנס חול פנימה, היה ים סוער ואכלתי מלא מים. תורה רבה!
|
|
-------------------------------
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
|
יכול להיות שזה לא רק החול, אלא התגבשות של מלח. אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, ומי יכול לטפל ברולר באורך , אבל: יש צורך בטיפול פשוט ויסודי. פתיחת הרולר, ניקוי מחול וממלח, וגירוז ושימון. מארט 
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אזור הקריות מעולה לי
|
|
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שלום אור
מאיפו נרכש הרולר
|
|
|
|
|
|
|
גנאדי ממועדון הדייג טיפל לי ברולר לפני שנה ואני מאוד מרוצה ממליץ לך ללכת אליו בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפעמים הרולר מקבל חלודה על הציר שעליו מולבשת השפולה ולכן הוא הולך קשה. תוציא את השפולה ורסס עם מסיר חלודה את הציר העולה ויורד סובב מספר סיבובים ותראה אם התפיסה השתחררה.
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפעמים הרולר מקבל חלודה על הציר שעליו מולבשת השפולה ולכן הוא הולך קשה. תוציא את השפולה ורסס עם מסיר חלודה את הציר העולה ויורד סובב מספר סיבובים ותראה אם התפיסה השתחררה.
לא נראית חלודה כלל. גנאדי ממועדון הדייג טיפל לי ברולר לפני שנה ואני מאוד מרוצה ממליץ לך ללכת אליו בהצלחה  מכיר את החנות. הוא אישית טיפל? מה העלות של טיפול כזה? מה משך הזמן?
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לא מומלץ לרסס מסיר חלודה על חלקים מגוף הרולר! הרבה לפני שהוא מסיר חלודה, היא ממיס שומנים, ולכן הוא מסיר את הגריז מהחלקים הפנימיים, ויביא לעוד נזק. הרולר זקוק לטיפול, שבו פותחים את הרולר, מנקים ניקוי פנימי, בוחנים את החלקים לשחיקה, משחררים את המיסבים אם נתפסו או נעשו קשים בגלל קורוזיה, ואז מגרזים את מה שדורש גירוז בגריז ייעודי, ומשמנים בשמן ייעודי את מה שדורש שימון. טיפול כזה אפשר לעשות לבד, במידה ואתה יודע מה אתה עושה. אם לא, כל חנות יכולה לתת את השרות, ובעלות די שולית
|
|
|
|
|
|
|
לא נראית חלודה כלל. גנאדי ממועדון הדייג טיפל לי ברולר לפני שנה ואני מאוד מרוצה ממליץ לך ללכת אליו בהצלחה  מכיר את החנות. הוא אישית טיפל? מה העלות של טיפול כזה? מה משך הזמן? הוא טיפל לי אישית לקח בערך שעתיים כי הוא היה פנוי במיקרה שהיתי אצלו לא זוכר כמה שילמתי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נשמע כמו חול שחדר לרולר בזמן ששתפת אותו מספיק גרגר חול שתקו בין שני חלקים בשביל לגרון לתקיעה של הרולר כמו שהמליצו לך בצע ניקוי וגרז מחדש אם יש לך ידע תכני ויכולת בצע זאת לבד במידה ולא שלח לחנות או מקום אחר שיודע לטפל לגבי שמן לשיחרור חלודה כמו שקובי ציין לא מתאים לעניין השמנים הללו מכילים מלבד שמן גם חומרים ממיסי שומנים וחלודה שימוש בשמן כזה יעשה יותר נזק מתועלת
|
|
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חייב לשתף מאורע חיובי. הייתי היום במועדון הדייג - בסניף בבת גלים. הסברתי לגנאדי מה הבעיה, והוא טיפל בה במקום. פירוק הרולר, ניקוי ממלח (היה כמות לא הגיונית, ממש לא ברור לי איך זה קורה ברולר שכולה חודשיים בשימוש), שימון גירוז והרכבה. כל העסק לקח בסביבות ה50 דקות, ובעלות סימלית. קיבלתי יחס מעולה! דגשים לדייג, המלצות לנקודות והסבר לפירוק עצמאי וניקיון הרולר לבד בפעם הבאה. תודה רבה! ממליץ בחום!
|
|
|
|
|
|
|
חייב לשתף מאורע חיובי. הייתי היום במועדון הדייג - בסניף בבת גלים. הסברתי לגנאדי מה הבעיה, והוא טיפל בה במקום. פירוק הרולר, ניקוי ממלח (היה כמות לא הגיונית, ממש לא ברור לי איך זה קורה ברולר שכולה חודשיים בשימוש), שימון גירוז והרכבה. כל העסק לקח בסביבות ה50 דקות, ובעלות סימלית. קיבלתי יחס מעולה! דגשים לדייג, המלצות לנקודות והסבר לפירוק עצמאי וניקיון הרולר לבד בפעם הבאה. תודה רבה! ממליץ בחום!
 מארט 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כיף לשמוע שהתקלה סודרה כיף לשמוע על קבלת שרות טוב והוגן כיף לשמוע שהשיתוף וההמלצות של החברים בפורום שוות זהב כיף לראות שאתה יודע לפרגן ולהוכיר תודה בהצלחה בדייג והמשך שיתוף והשתתפות פוריה בפורום
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2