פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ביציאה אחת, הכפלה של כמות התפיסות... |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ביציאה אחת, הכפלה של כמות התפיסות... (נקרא 2210 פעמים) |
הדפסה |
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 21/7/2017 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0515 | דמוי סיליקון - רגלו ראש אדום | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | קטן, חזר לגדול |
הדו"ח:אז לאחרי שהעלתי דיון שאני לא מצליח לתפוס דגים. קורא את מה שכתבו חברי הפורום יושב ולומד על זרם חוזר. חמישי בצהריים מתארגן ללילה אצל בת הזוג, מחליט לקחת את הציוד איתי כדי שיהיה לי במה להעביר את הזמן עד שהיא תחזור מהלימודים בשישי. מתכנן להגיע לנקודה שאהבתי בשדות ים, מחליט הפעם לנסות לקצר את ההליכה (2 קילומטר) ולהכניס לקיבוץ, אך ללא הצלחה- הכל חסום. חונה ליד חוף המתרחצים ויוצא לכיוון הנקודה. בדרך כבר מנסה לזהות "זרם חוזר" אבל הים עובד כל כך חזק שלא הצלחתי לראות כלום.  מגיע לנקודה ב0500, ים גועש ורוגש, חושך, מוצא לעצמי נקודה יציבה על הרים ומחליט שאין סיכוי לכלבים היום, הזרם יביא לי אותם מאחורי הגב. בומבט חלבי 20 גרם, רגלו ראש אדום, וזורק. איך שהעסק נוגע במים החוט נמתח, יושב בול על זרם חוזר חזק ויפה. ב0515 מזהה מרדף קצר, מאט, תקיפה ונעילה של אירדי קטן שחזר לגדול. (פעם שנייה שנתפס לי אירדי, וגם הפעם נתפס מהזימים... כמה התעסקות כדי לא להזיק לדג...  ) ממשיך לזרוק ולאחר מכן מגיע סרגוס (לא בטוח, אשמח לתיקון כשאעלה תמונות) שנתפס ממש ליד הרגליים. אחריו היה שקט... מתלבט עם להתקפל כי אני מרגיש כמו בטילטולית. זורק פעם נוספת ורואה רדיפה של צד גדול (יחסית) משחק עם הקצב של הגלגול. נעילה כ10 מטרים מהרגליים. מושך טיפה חוט, והוא מושך חזרה, מחכה לתזמן משיכה יחד עם גל גדול, ובדיוק לרגליים עלה לו טחון חמוד. לאחר כמה זריקות מזהה פוטר מעצבן בעומק הרולר. מתקפל מהנקודה, מסדר את החוט בחוף וממשיך הביתה. היה ים קשה מאוד, גלים ממש גבוהים, קצף, בלאגן, אבל ביציאה אחת 3 תפיסות שהכפילו לי את היחס. לסיכום - כיף גדול! (הדגם נתרמו לדייגי בוס שעמדו על המזח מולי, בכל זאת חוזר לבית של בת הזוג ולא מעוניין לקדם בניקיון ובישול  )
|
|
-------------------------------
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
איזה יופי, התחלת לתפוס! תיקונים... הדג הימני הוא לברק, השמאלי כחילה/מינורי. כל הכבוד על ההתקדמות, מחכים עכשיו לעוד דוחות! תודה על השיתוף...
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הכבוד על ההתמדה ועל זה שעשית לך רגע אתנחתא להפנים את הנאמר במאמרים, אין ספק שאכן למדת והתמונה מהציחה זאת, בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שמח לראות שיש התקדמות לאחר השירשור שפתחת לגבי הדגים קובי כבר תיקן אותך כיף לראות חבר ששואל שאלות מקבל תשובות ואחרכך משתף חזרה בחוויות ובהצלחות בטוח שלחברים המשתפים זה נותן יותר חשק לעזור בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
אור ראשית כיף לשמוע על ההתקדמות שלך בדייג ובטח שזה בא בעקבות טיפים והסברים של חברים פה בפורום. קובי כבר תיקן את סוגי הדגים שעלו בחכתך ..... לגבי הימני , הלברק , אחד הדגים הטעים ...פעם הבאה קח לבת הזוג שים בתנור עם עשבי תיבול ...תאמין לי היא תודה לך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כל הכבוד ,טוב לשמוע על אנשים שלומדים מהחברים פה ,אחלה לברק ואחלה כחילה 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אור, שמח על שיפור סטטיסטיקת התפיסות ביציאה הנוכחית הלברק אחלה של דג וטעים בפעם הבאה תקח לחברה כמו שהנת לבד, חשוב להתאים את הדמוי לתנאי הים והשאח והנה יש תוצאות בהצלחה בסיבוב הבא
|
|
|
|
|
|
|
בומבט סילקון וכמות התפיסות הוכפלה . טוב עשית ששמת את הסילקון , תפיסות יפות של דגים יפים מאוד, לברקים קטנים משחררים וגדולים לוקחים לאישה  במקרה של הכחילה ,היא לא מסתובבת לבד מחליף לסילקון קטנטן לא חשוב איזה ויכול להגיע לאקשן מטורף במיוחד עם הלהקה נשארת במקום (חתיכת לחם במים תשאיר אותם באיזור). המשך הצלחות 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא אור ליומן דוחות הדיג, כניסה מרשימה עם דו"ח יפיפה - האיכות והמהות חשובות מהכמות  על הטיפים המקצועיים כמו של שרון, קטונתי מלהוסיף.. נותר לי רק להצטרף לברכות על הכפלת כמות התפיסות ושאר הדברים שנאמרו...
|
|
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם! הכל בזכות המידע והאנשים בפורום
|
|
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
|
כל הכבוד על תפיסות מגוונות בים לא קל! בכלל לא מובן מאליו...
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בומבט סילקון וכמות התפיסות הוכפלה . טוב עשית ששמת את הסילקון , תפיסות יפות של דגים יפים מאוד, לברקים קטנים משחררים וגדולים לוקחים לאישה  במקרה של הכחילה ,היא לא מסתובבת לבד מחליף לסילקון קטנטן לא חשוב איזה ויכול להגיע לאקשן מטורף במיוחד עם הלהקה נשארת במקום (חתיכת לחם במים תשאיר אותם באיזור). המשך הצלחות  טוב לדעת שכחילה לא מסתובבת לבד ברגע שנתפס אחד להחליף לסיליקון קטנטן .. חידשת לי
|
|
|
|
|
|
|
כבוד!!! לפני יומיים מצאתי עצמי סביב להקה ענקית של כחלות ולא הצלחתי כלום....התסכול שיגע אותי כל פעם שזרקת ברחו החברה... הבנתי כמה דברים 1.לזרוק אחרי הלהקה ולתת לדמוי לעבור בה כך שלא יברחו 2.-בומבט וסיליקון ולא סיליקון על גיגהאד
מקווה לדווח על תוצאות בהמשך
אגב יש לא מעט טרחונים באזורי אני מזהה רדיפות אבל לא תקיפות....אנסה את השטיה הזו עם הבמבט..דיווחים בהמשך
המלצות ותיקונים יתקבלו בברכה
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נתת דווח דייג סוף הדרך כול הכבוד  מברוק לתפיסות ולשיפור של התוצאות 
|
|
|
|
|
|
riad
|
מתעניין
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
היי כל הכבוד הייתי שם באותו רגע וראיתי אותך נהנה אני זה שעזרתי לך עם החוט שהסתובב על עצמו ברולר [/b] אז לאחרי שהעלתי דיון שאני לא מצליח לתפוס דגים. קורא את מה שכתבו חברי הפורום יושב ולומד על זרם חוזר. חמישי בצהריים מתארגן ללילה אצל בת הזוג, מחליט לקחת את הציוד איתי כדי שיהיה לי במה להעביר את הזמן עד שהיא תחזור מהלימודים בשישי. מתכנן להגיע לנקודה שאהבתי בשדות ים, מחליט הפעם לנסות לקצר את ההליכה (2 קילומטר) ולהכניס לקיבוץ, אך ללא הצלחה- הכל חסום. חונה ליד חוף המתרחצים ויוצא לכיוון הנקודה. בדרך כבר מנסה לזהות "זרם חוזר" אבל הים עובד כל כך חזק שלא הצלחתי לראות כלום.  מגיע לנקודה ב0500, ים גועש ורוגש, חושך, מוצא לעצמי נקודה יציבה על הרים ומחליט שאין סיכוי לכלבים היום, הזרם יביא לי אותם מאחורי הגב. בומבט חלבי 20 גרם, רגלו ראש אדום, וזורק. איך שהעסק נוגע במים החוט נמתח, יושב בול על זרם חוזר חזק ויפה. ב0515 מזהה מרדף קצר, מאט, תקיפה ונעילה של אירדי קטן שחזר לגדול. (פעם שנייה שנתפס לי אירדי, וגם הפעם נתפס מהזימים... כמה התעסקות כדי לא להזיק לדג...  ) ממשיך לזרוק ולאחר מכן מגיע סרגוס (לא בטוח, אשמח לתיקון כשאעלה תמונות) שנתפס ממש ליד הרגליים. אחריו היה שקט... מתלבט עם להתקפל כי אני מרגיש כמו בטילטולית. זורק פעם נוספת ורואה רדיפה של צד גדול (יחסית) משחק עם הקצב של הגלגול. נעילה כ10 מטרים מהרגליים. מושך טיפה חוט, והוא מושך חזרה, מחכה לתזמן משיכה יחד עם גל גדול, ובדיוק לרגליים עלה לו טחון חמוד. לאחר כמה זריקות מזהה פוטר מעצבן בעומק הרולר. מתקפל מהנקודה, מסדר את החוט בחוף וממשיך הביתה. היה ים קשה מאוד, גלים ממש גבוהים, קצף, בלאגן, אבל ביציאה אחת 3 תפיסות שהכפילו לי את היחס. לסיכום - כיף גדול! (הדגם נתרמו לדייגי בוס שעמדו על המזח מולי, בכל זאת חוזר לבית של בת הזוג ולא מעוניין לקדם בניקיון ובישול  )
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]