פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   איזה פרגון מצד צח - הדו"ח הזה מוקדש לך ! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: איזה פרגון מצד צח - הדו"ח הזה מוקדש לך ! (נקרא 3172 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 17/7/2017 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 21:00 | דג - חתיכות/פילה - בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.4 |
הדו"ח:שולח הודעת ביטול לצח, והוא מביע את האכזבה, אני לא יכול לשאת את האשמה ומחליט בכל זאת לצאת. מגיעים לחוף ב-20:00, וצח מודיע שיש אצות, מחליטים להוציא חכה אחת ולראות מה יקרה. אחרי חצי שעה מוסיפים עוד חכות ונשארים. רבע לתשע צח מקבל כיפוף לחכה ו....בריחה. האנרגיות עולות... אחרי רבע שעה, שוב החכה של צח נותנת בראש אבל הפעם אחרי הוקסט ובדיקה עדינה הדג שם... צח קורא לי, ואומר זה שלך - תוציא. צח מסביר לי בסבלנות איך לעבוד עם הדג ולעייף אותו (אין לי נסיון בחופי) אחרי כמה דקות וקפיצות נחמדות, עולה לו גומבר יפיפה במשקל 1.4 קילו. וכאן המקום לפרגן לצח על הפרגון שלו והלימוד גם במחיר של לאבד דג, לא זוכים לראות כזה שיתוף !
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
יפה שבסוף כן החלטת לצאת. כל הכבוד. תפיסה יפה מאוד. כל הכבוד לצח שהסביר ולימד ואפיךלו וויתר על אחד למענך  כל הכבוד 
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תמיד כיף לראות שיתוף פעולה בין החברים כאן. כן ירבו יציאות משותפות כאלו בעתיד. ושנזכה לעוד דוחות שכאלו בע"ה.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
זה מה נקרא אחוות הדייגים!
מור כל הכבוד על הקרדיט לצח
וצח שאפו ענק אחי
בא לי ממש להצטרף אליכם אבל אני בתקופה לחוצה עכשיו
|
|
|
|
|
|
דגיג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד לו וכל הכבוד לך! אם תוכל לנסות לתאר איך עייפת את הגומבר עד שהוצאת אותו אני אשמח. בנוסף אשמח לדעת עם איזה עובי ואורך כבל ומה עובי החוט הראשי
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
מור, לאחר מספר יציאות משותפות שבהם לי יצא הכבוד להוציא דגים ואתה חזרת בידיים ריקות החלטתי שביציאה המשותפת הבאה נשנה את המשוואה, ואם ינעל משהו אצלי לך יהיה הכבוד להוציאו, אין משמעות לתוצאה בסוף אם הדג יאבד או לא, אלא להעביר את החוויות שכל דייג מרגיש בעיקר במשקלים של קילו ומעלה זה הכיף האמיתי, שמחתי לראות שהתמודדת איתו כמו שצריך עד הסוף, ומכיוון שאתה הוצאת אותו לך הוא שייך, העונה התחילה על רגל ימין ונקווה שגם תמשיך ככה, מחכה ליציאה המשותפת הבאה. כל הכבוד לו וכל הכבוד לך! אם תוכל לנסות לתאר איך עייפת את הגומבר עד שהוצאת אותו אני אשמח. בנוסף אשמח לדעת עם איזה עובי ואורך כבל ומה עובי החוט הראשי
עוהי החוט על השפולה 0.50 של טרבוקו, משקולת רצה של 100 גרם, מתחת למשקולת כבל פלדה 40 ס"מ עם קרס מידה 5 צוואר ארוך ומעל לכבל הפלדה שוב חוט 0.50 של טרבוקו באורך 60 ס"מ, כך שהחוט של הקרס יוצא בערך מטר. , הגומבר בדרך מתחיל למשוך חזק לאחר הנעילה, כאן אני דואג לפתוח מעט את הקלאץ' ע"מ שיקח מה שירצה, לאחר כ . דקות הוא מתחיל להתעייף, אז אני מתחיל למשוך אותו בעדינות תוך כדי אמסוף חוט, מידי פעם אם הוא רוצה לתת ספרינט הוא יכול, אני משתדל להיעזר בגלים כשיש ע"מ לקרב אותו לחוף, מקווה שעזרתי
|
|
|
|
|
|
דגיג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יופי של דוח ובהחלט מגיע לו הקדשה מהכרותי עם צח בהחלט מדובר באיש יקר וטוב המון כבוד על העברת הפייט והדג וחיזוק רוח הצוות תנו בראש אלופים 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
איזה כיף של דו"ח. מעבר לתפיסה יפה, הוא גם מציג חברות אמיתית, ואת עבודת הצוות היפה, בין 2 החברים שיצאו לדוג  כל הכבוד למור, על הדג המכובד  , וכל הכבוד לצח, על הגישה המכבדת  . אחלה יציאה  , אחלה דייג  , ואחלה דו"ח!  תודה על השיתוף! 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 18, 2017, 17:25:31 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
|
ראשית יופי של גומבר  אבל הכי אהבתי את אחוות הדייגים  כל הכבוד לכם חברים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ישר כוח לשניכם חבר'ה לעיניין כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מור&צח צוות לעניין וגומבר יפה  מור, חשוב לא לאכזב את צח בפעמים הבאות  הגעת וזכית
|
|
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה כיף לראות שיש דגים בגודל כזה בדייג פתיונות זה לא מובן מאליו כל הכבוד על הפרגון זה מראה שהדג זה לא הסיפור אלא ההנאה לראות חבר נהנה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צחי יצאת גדול  כפי שציין מור ובצדק - וכאן המקום לפרגן לצח על הפרגון שלו והלימוד גם במחיר של לאבד דג, לא זוכים לראות כזה שיתוף !
ממש לא מובן מאליו... רוב הסיכויים בדיג חופי שזה הדג היחיד, ובכל זאת נתת למור + הדרכה... תענוג לקרוא על כזו גישה... מור, שמח עבורך, זכית לחויית התפיסה ולהדרכה צמודה, היה לך מורה טוב אך גם היית תלמיד טוב... התוצאה בתמונה
|
|
|
|
|
|
locus
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין