| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/7/2017 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 9:05 | בצק מתוסף - תערובת קרפיון עם תוספת ביתית | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 6 ק"ג בערך ושוחרר |
| 9:00 | בצק מתוסף - תערובת קרפיון עם תוספת ביתית | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 3.50 בערך שוחרר |
| 7:00 ועד 1 | גיג קטן - ג'יגפרא | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 6 | שוחררו |
הדו"ח:
8 ביולי 2017 עוד ירידה עם סירה לאגם הקסום
לאחר השקמה מוקדם בבוקר מתארגן על ציוד ויוצא לדרך לכיוון המעגן ..
שם מבצעים אירגונים אחרונים מעמיסים ציוד וקדימה מפליגים מזרחה לעבר נקודה שיש לנו חשבון לסגור
האגם ניראה קסום מזג האוויר נעים עדיין השמש לא חיממה את המים הטמפ' 28 מעלות בערך זרמים מכיוון מערב ..
אנחנו מגיעים לנקודה מורידים עוגן בעומק 5-6 מטר בערך.
אני מתארגן על ג'יג בצבע כסף משקל של 7G ומתחיל את הדיג שלי ..תוך כדי דיג אני שם לב להמון תנועה במים ..קפיצות של דגים ביניות וכו'.
לאחר כמה הטלות של הג'יג החגיגה מתחילה ..אני תופס כמה ביניות חמודות במשקלים של 200-300 גרם .
תוך כדי ז'רז'ור אנחנו מחליטים להוריד חכות עם פיתיון למים שהכנו מראש ..
הפתיון הורכב מתערובת של קרפיונים קמח תירס תמצית וניל ותירס מתוק ..מהר מאוד הכנו קפיצים על חוט של 0.50 משקולת 70G והטלנו את החכות ..
לאחר 40 דקות בערך ,איתי הבן של החבר מקבל פצצה במקבל תוך כדי כיפוף הוא נותן סט הוק כמו שצריך ואז מתחיל המאבק ..לאחר פייט מכובד הוא מוציא קרפיון יפייפה במשקל של 3.50 ק"ג בערך כולם נרגשים ..האווירה מתחממת ..
לאחר 3 דקות בערך אני מקבל פצצה גם לחכה תוך כדי כיפוף אני נותן סט הוק כמו בספר אני מתחיל את הפייט חושב לרגע אולי עוד קרפיון אבל מבין מהר מאוד שמדובר במפלצת רצינית ..
לאחר מאבק באמת מכובד !! אנחנו רואים צבע הבחור עקשן לא מוותר בקלות אבל מתעייף בסוף מרים אותו לרשת וכולם מרוצים ומחייכים ..
לאחר תמונות כי חייב כולם משוחררים לאגם הקסום שלנו לעוד יום של דיג בעתיד ..
מקווה שתהנו מהתמונות והסירטונים ..עד הפעם הבאה .
לסירטונים ללחוץ על הלינק המצורף:

גדול