פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיכום תחרות ז'ירז'ור וקיאקים בכינרת 2017 |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: סיכום תחרות ז'ירז'ור וקיאקים בכינרת 2017 (נקרא 5829 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
כמו בכל שנה בשיא הקיץ אנחנו נפגשים בכינרת לתחרות ז'ירז'ור זו השנה השישית שהפורום מקיים את התחרות שהפכה למסורת אז לאחר החלטות דיונים ארגון ומפגש מקדים בחנות אוקטופוס הגיע התאריך המיוחל יום חמישי בערב נוחתים על החוף חלק ממשתתפי התחרות למפגש חברים ובשרים על האש אוכל ושתייה היו בשפע והאווירה הייתה מצוינת נפגשו חברים וותיקים וחדשים צעירים ומבוגרים נשאלו שאלות ניתנו תשובות והתקיימו המון שיחות הזמן טס ושעת ההתכנסות הגיע ארבע בבוקר התחילו להגיע חברים נוספים וההרשמה החלה הפעם הייתה זו ביתו של שרגא שבסבלנות רבה וחיוך מקסים קיבלה את פני החברים בתום ההרשמה וחלוקת סרגלי המדידה אותם הכין אבי חכם במיוחד לארוע התבצע תדריך קצר חמש בבוקר הוזנקו שני המקצים דייגי החוף התפרסו על רצועת החוף שהוגדרה והקיאקיסטים החלו לסרוק את השטח לצערנו מזג האוויר קצת אכזב והעננות הסתירה את השמש מה שגרם למיעוט תפיסות סביבות שמונה בבוקר יצאה השמש ואתה גם הגיעו התפיסות שלחלק מהחברים הספיקו בכדי להגיע למקומות הראשונים
במקצה החוף זכו החברים הבאים: מקום שלישי - אלון ג'יג במקום השני - צח ברק במקום הראשון - דני DanyB במקצה קיאקים זכו החברים הבאים: במקום השלישי - תומר בכר במקום השני - שחר כהן במקום הראשון - מוטי מזרחי מזל טוב והמון כבוד
זמן התודות הגיע תודה גדולה לחברים שהגיעו בחמישי בלילה למפגש חברים מהנה חלקם הגיעו רק לשם מטרת החברותא תודה גדולה מגיעה לכלל החברים שהגיעו והשתתפו בתחרות תודה לצוות הניהול שעזר ותמך בארגון האירוע ואף הפגין נוכחות כמעט מלאה תודה לעדי ביתו של שרגא על העזרה ברישום תודה לעמרי על הצילום תודה אחרונה לרועי אוקטופוס על התמיכה והפרסים המכובדים חברים יקרים היה כיף =========================================== כל התמונות מהמפגש (עשרות רבות של תמונות) בקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29669.0
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2017, 13:35:43 PM על ידי הנהלת ISF
|
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 07, 2017, 22:57:37 PM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
|
|
למרות שהגעתי מאוחר הכייף כבר התחיל בנסיעה ובאיסוף הטרמפיסטים עם שייקה. המון חברים קיאקים וציוד, אוכל ושתייה בשפע. גם הנסיעה בחזרה הביתה הייתה חוויה! פיזור הטרמפיסטים ווההגעה אליי הביתה שהסתיימה בהענקת מקל ז'ירז'ור לרולר שוכב לשייקה שישמש אותו בז'ירז'ור בזמן רתיחות מהסירה. אז תודה לכל המארגנים, לכל המשתתפים, לספונסרים של האירוע (אוקטופוס) ולכנרת המהממת! לעוד מפגשים כיפיים מסוג זה  מארט 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2017, 11:34:32 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מפגש ערב לפני התחרות היה טוב לא פחות מקודמיו בשר על האש בחברותה כל הלילה , מי שלא הגיע הפסיד בגדול תודה לצור על אירגון והאפקה של ערב לפני התחרות והתחרות שהיה טוב כמו קודמיו  תודה לכל למי שעזר לצור במלאכה הזו תודה ענקית לרועי אוקטופוס על חסות התחרות והפרסים למקומות הראשונים  כבוד לזוכי התחרות בזרזור חוף ובקיאקים אתם פשוט אלופים  תודה לכל מי שהגיע והשתתף אן בערב לפני ובתחרות
|
|
|
|
|
|
|
היה תענוג לראות אותכם חברים יופי של מפגש תודה למארגנים תודה לאוקטופוס תודה לקיאקיסטים שהגיעו אנשים זהב אתם אחד אחד,כיף גדול להכיר אותכם ועושה רק חשק לעוד ועוד כאלה שבטוח יבואו בקרוב 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
את חלק מרשמי רשמתי כבר בדוח הדיג כאןהיה מפגש מהנה וכייפי כמיטב המסורת של הפורום  תמיד כיף להפגש ולראות את כל החברים  לצור על ארגון המפגש והתחרות  לרועי אוקטופוס על התמיכה והפרסים  לכל שאר המנהלים שעזרו ותרמו למפגש  להלל והנתחים המשובחים שלו  לכל חברי הפרום שבאו, הפגינו נוכחות והשתתפו
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חבר'ה 111 צפיות ורק 5 תגובות  אני מצפה מכל מי שהגיע והשתתף שירשום כאן את החויה שלו 
|
|
|
|
|
|
|
במלה אחת - תענוג ועכשיו בכמה מילים ראשית חייב להודות לצור על אירגון התחרות והמפגש באופן יוצא מהכלל ,,,כל הכבוד חבר יקרבפן האישי ,הגעתי בערב לפני התחרות לערב של כיף עם בשרים מעולים (תודה הילל אח שלי  ) ומפגש עם הרבה חברה ותיקים ןחדשים שכיף לפגוש פנים אל פנים  בוקר התחרות היה נעים מבחינת מז"א , אבל קצת פגם בדייג עם העננים שהסתירו את השמש , אבל זה לא מנע מכל החברים שהגיע לעבוד במרץ אם זה מהחוף או מהקיאק  בסוף הוכרזו הזוכים וחולקו הגביעים והפרסים , וזה המקום להודות לרועי מאוקטופוס על תרמתו לפורום  לסיכום היה כיף גדול נהנתי כתמיד לפגוש חברים ולשוט על הכנרת הנעימה שלנו אז חברים עכשיו זה הזמן של כולם להעריך את המאמץ ו להגיב בתודה קטנה שעושה למארגנים הרבה  נפגש בארוע הבא 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 08, 2017, 19:48:33 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
חבר'ה 111 צפיות ורק 5 תגובות  אני מצפה מכל מי שהגיע והשתתף שירשום כאן את החויה שלו  גם מי שלא השתתף יכול לפרגן, בכל זאת חבר פורום...תודה היא לא מילת גנאי! מארט 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כרגיל היה תענוג והפעם שורה של קיאקים במים ומולם שורה של מזרזרים וכולם חורשים את הקרקעית יופי של אירגון המון כבוד לרועי מאוקטיפוס על התמיכה בפורום ובתחרות  תודה ענקית לצור בשארי שהרים את התחרות ודאג לכל הפרטים החשובים שרק יהיה לנו כיף תודה לשאר המנהלים שנתנו לצור את כל העזרה שהוא היה צריך אלופים  ותודה לכל חברי הפורום שהגיעו להתחרות ולהנות היה כיף 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2017, 00:20:23 AM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד טוב אז למפגש והתחרות לא הצלחתי להגיע הפעם ובהחלט נראה כי היה אחלה מפגש ושום כתיבה לא תוכל להכיל את החוויה שהייתה. כל הכבוד לחנות אוקטופוס על הספונסריות והפרסים, כל הכבוד למנהלי הפורום על הרמה וארגון של אירוע שכזה. כל חברי הפורום שהגיעו מעידים על הרמה שהפורום הגיע אליו. מזל טוב לכל הזוכים בפרסים, תתחדשו 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
היה טוב מאוד!!! היה כייף כל הכבוד לכל המארגנים והמגיעים. באמת נהננו מאוד. 
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
שלום לחברי הפורום ! אני חדש בפורום ולראשונה השתתפתי בתחרות.... התרשמתי מאוד מהארגון,שמחתי מאוד להכיר אנשים חדשים ובעיקר אנשים שאני מתכתב איתם יום יום ללא הכרות מוקדמת. שאפו גדול לצור על הארגון והאכפתיות (אני הייתי לידו בדקות שעצבנו אותו וכל זה בגלל אכפתיות אין סופית). שמחתי להכיר אותך רפי ושאפו ענק על הקרפצ'ו (הטעם תקוע לי בפה) תודה לכל המארגנים,תודה לכל נותני החסות והפרסים. בתחום המקצועי - היה דייג מאוד חלש אבל החברותה הייתה מושלמת !!!! ממליץ לעשות עוד מפגשים דומים ולא רק פעם בשנה..... שבוע טוב לכולם.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב לצערי לא יכולתי להגיע למפגש הזה אבל לא חשבתי אחרת שהיה מפגש מדהים וכיפי כמו כל מפגשי הפורום בעבר ואני בטוח שגם בעתיד. צור כל הכבוד על ארגון תחרות למופת,ועל המחליף התותח שמצאתי לי ולמצלמה  ברכות לכל הזוכים,ותודה לאוקטופוס על הפרסים. מקווה שיצא להפגש בפעם הבאה
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
הפעם לא הצלחתי להגיע שמעתי שהיה מדהים  לצור רפי וכל המנהלים כל הכבוד על ארגון תחרות  רועי אוקטופוס על התמיכה והפרסים  ותודה לעומרי תמונות מדהימות 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|