|
כבר הרבה זמן שאני מחפש סרבל, המידת נעליים היא 39 - 40 . גם יד שנייה וגם ראשונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים, עמרי.
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
הי עמרי מה הבעיה ? בכל חנות דייג מוכרים סרבלים . לגבי יד שניה לא ממליץ
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
חיפשתי כבר במספר חנויות, באף חנות לא הייתה את המידה הזאת, אם אני לא טועה המידה הזאת עדיין נחשבת בקטגוריית הילדים, ואין הרבה חנויות שמוכרות סרבלים "לילדים"
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חיפשתי כבר במספר חנויות, באף חנות לא הייתה את המידה הזאת, אם אני לא טועה המידה הזאת עדיין נחשבת בקטגוריית הילדים, ואין הרבה חנויות שמוכרות סרבלים "לילדים"
השאלה אם בכלל יש יבוא סדיר במידות האלו 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אם אני בעל חנות, אני מזמין לך.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
אלון Y
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
עומרי אתה עוד לא גדלת עד הסוף קנה כמה מידות מעל אתה עוד לא תוכל להשתמש בסרבל כבר שנה הבאה וחבל.. קנה מידה 41 ככה... מידות כאלה זה כבר בעיקר מבוגרים..
|
אלון
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
עומרי אתה עוד לא גדלת עד הסוף קנה כמה מידות מעל אתה עוד לא תוכל להשתמש בסרבל כבר שנה הבאה וחבל.. קנה מידה 41 ככה... מידות כאלה זה כבר בעיקר מבוגרים..
צודק יש לך עוד כמה סנטימטרים בכף הרגל שאמורים לצוץ מתישהו אל תעשה טעות חבל לקנות סרבל במידה שלך קנה מידה 41
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צודק יש לך עוד כמה סנטימטרים בכף הרגל שאמורים לצוץ מתישהו אל תעשה טעות חבל לקנות סרבל במידה שלך קנה מידה 41 נכון מאוד אתה יכול להשתמש 2 זוגות גרביים או 3 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יד שנייה לא הייתי קונה
רעיון מצויין לקנות מידה אחת יותר.
אל תסתמך רק על אתרי מכירה - כדאי גם להתקשר לחנויות
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
תודה רבה לכולם על העזרה! אני כנראה ילך על סרבל במידה 41. יש לכם חברה ודגם מועדפים? תקציב: 200-300 שקל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|