בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  שוק פתוח (אחראי: rafi)
| | |-+  Daiwa Revros 1003 2004 דגם אירופאי חדשים מהניילון - מכירה מבוטלת
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: Daiwa Revros 1003 2004 דגם אירופאי חדשים מהניילון - מכירה מבוטלת  (נקרא 3024 פעמים) הדפסה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

שלום לכולם,
כזכור לא מזמן העלתי דיון לגבי המלצה לרולר
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29242.0

ובעקבותיו קבלתי המלצה מכמה חברים כאן (מארט וצור) ולבסוף רכשתי שני רולרים.
את ה- Daiwa Revros 1003 ואת ה- Daiwa Revros 2004.

אותו דגם של רולר בשני מידות שונות מהאתר הזה:
https://www.waveinn.com/nautical-fishing/daiwa-revros-e-a/136245036/p

הרולר 1003 הגיע שבוע שעבר ועדיין לא השתמשתי בו, וה- 2004 אני עדיין מחכה שיגיע - צריך להגיע ממש כל יום.

הסיבה שאני רוצה למכור אותם זה מאחר שכנראה שאחרי שאת דרכי התחלתי עם Shimano Stradic CI4+  קשה לרדת ברמה.
והחלטתי למכור אותם ובעצם להוסיף עליהם עוד 200 ש"ח ולרכוש Shimano Stradic CI4+ נוסף לאולטרא לייט. תחום שאני רואה שמאד חם לאחרונה ואני רוצה להכנס אליו.

בכל אופן הרולרים חדשים ללא שימוש כלל וכלל, ואפילו עוד לא שמתי עליהם חוט.
המחיר של הרולר 1003 הוא 215 ש"ח, ושל ה- 2004 הוא 225 ש"ח. זה עלות הרולרים כולל המשלוח ששילמתי עליו.

ואם מישהו יקנה את שניהם יחד אז אמכור אותם ב- 400 ש"ח.

תסלחו לי שאני לא מצלם את הרולר מהפלאפון שלי, זה לא סמארטפון ואין לו איכות צילום טובה.
אז החלטתי לצרף כאן תמונה מהאינטרנט:

מי שמעוניין אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי מעבר לדיון כאן ואצור אתכם קשר בטלפון,
תסלחו לי שאיני מפרסם את הטלפון שלי בצורה גלויה שכזו בפורום, פשוט איני מרגיש בנח עם זה.
עריכה אחרונה: יוני 29, 2017, 11:40:28 AM על ידי אברהם כהן
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

בהצלחה במכירה חמסה חמסה
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בהצלחה במכירה חמסה חמסה

בס"ד

חיכיתי לברכת הדרך שלך.... 
falko782

חבר פורום

מנותק מנותק

חייב להגיד שרולר לא מאכזב, כבר בחנתי את ה 2500 עם קרפיונים של 3~4 קילו והוא החזיק בלי כל בעיה. בהצלחה במכירה ומומלץ לקונים!
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בהצלחה במכירה, למרות שאם אתה שואל אותי, חבל על המכירה-קנייה, מדובר ברולרים טובים שעושים את העבודה טוב מאוד, ולדעתי לא תרגיש הבדל משמעותי בינם לבין הסטרדיק, בכל זאת זו לא השוואה לסטלה או טווין- פאואר, רולר בינוני מול רולר בינוני+....
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בהצלחה במכירה, למרות שאם אתה שואל אותי, חבל על המכירה-קנייה, מדובר ברולרים טובים שעושים את העבודה טוב מאוד, ולדעתי לא תרגיש הבדל משמעותי בינם לבין הסטרדיק, בכל זאת זו לא השוואה לסטלה או טווין- פאואר, רולר בינוני מול רולר בינוני+....

בס"ד

אין לי ספק שזהו רולר טוב, אחרת לא הייתי קונה אותו מלכתחילה. ביומיים האחרונים הסתכלתי על סרטונים נוספים לגבי רולרים ומשום מה שוב הסטרדיק קרץ לי מאד...
אומר את האמת שפשוט הוא לא חלק לי כמו הסטרדיק וזה טיפה מבאס אותי כי התרגלתי לזה. ואישית אני מרגיש את ההבדל.
אבל עם כל זאת הסטרדיק עולה פי 3 מהרורוס.
מקסימום אם לא אצליח למכור אותם אני לא ממש אצטער מזה
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

בס"ד

אין לי ספק שזהו רולר טוב, אחרת לא הייתי קונה אותו מלכתחילה. ביומיים האחרונים הסתכלתי על סרטונים נוספים לגבי רולרים ומשום מה שוב הסטרדיק קרץ לי מאד...
אומר את האמת שפשוט הוא לא חלק לי כמו הסטרדיק וזה טיפה מבאס אותי כי התרגלתי לזה. ואישית אני מרגיש את ההבדל.
אבל עם כל זאת הסטרדיק עולה פי 3 מהרורוס.
מקסימום אם לא אצליח למכור אותם אני לא ממש אצטער מזה
אברהם,
יש לי סטרדיק, דאיווה לגליס, רוורוס...
אני לא חושב שהרוורוס והלגליס פחות חלקים מהסטרדיק.
לדעתי, אתה עושה טעות.

מארט  אתה בסדר
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

שלום לכולם,
אחרי שהעירו לי שהרולר של רורוס אמור להיות חלק כמו הסטרדיק החלטתי לבדוק את הרולר אם יש מצב שהוא בכלל תקול ולא עובד כמו שהוא באמת צריך להיות.
לא רוצה חס ושלום למכור משהוא שאולי הוא תקול.
אני אעלה וידאו בקרוב עם הרולר בו אראה מה המצב שלו ובמידה והוא תקול אז בכלל אצור קשר עם החנות.
סליחה מכולם לבינתיים
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

בס"ד

שלום לכולם,
אחרי שהעירו לי שהרולר של רורוס אמור להיות חלק כמו הסטרדיק החלטתי לבדוק את הרולר אם יש מצב שהוא בכלל תקול ולא עובד כמו שהוא באמת צריך להיות.
אני אעלה וידאו בקרוב עם הרולר בו אראה מה המצב שלו ובמידה והוא תקול אז בכלל אצור קשר עם החנות.
סליחה מכולם לבינתיים
אברהם,

בהמשך להודעה ששלחת לי בפרטי, ועניתי לך:

אתה לא יכול לחוות דעה/ לעשות השוואה על סמך נסיון בדייג או בכלל עם רולר אחד שברשותך- הסטרדיק.

אם היה לך נסיון רב עם הרבה סוגי רולרים, והיית משווה את הרוורוס לסלטיגה, הייתי אומר לך אמן.
סרטון שתעלה לא יעזור לראות אם יש אכן בעיה.
אני חוזר מחו"ל בסוף השבוע. תוכל לבוא אליי שבוע הבא ולהראות לי את הרולר ולעשות השוואה אם אותו סוג הרולר שברשותי. תוכל לעשות אצלי גם השוואה מול עוד כ-50 דגמי רולרים כולל סטלה. אז תוכל לראות את ההבדלים. אני כמעט בטוח שאין כל בעיה ברולר שלך.לא קנית רולר סיני זול ב- 5$! גם המחיר ששילמת על הרולרים שהזמנת לא משקפים את מחירי הרולרים בשוק- הם משמעותית יותר יקרים במקומות אחרים!
אם היית קונה שימנו אוליויו, הייתי אומר שקנית זבל, אבל הרולרים שקנית הם ברמה טובה, הרבה מעבר למה שאתה צריך.
אז במקום להכנס לפאניקה, ולהפסיד סתם כסף בגלל חוסר נסיון, תתאזר בסבלנות. עד אז יגיע גם הרולר השני שלך. אל תעשה שטויות של מתחילים.

מארט  אתה בסדר
עריכה אחרונה: יוני 27, 2017, 21:23:31 PM על ידי Marat Matzkin
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

שלום לכולם,
סליחה מכולם לבינתיים
אברהם,

בהמשך להודעה ששלחת לי בפרטי, ועניתי לך:

אתה לא יכול לחוות דעה/ לעשות השוואה על סמך נסיון בדייג או בכלל עם רולר אחד שברשותך- הסטרדיק.

אם היה לך נסיון רב עם הרבה סוגי רולרים, והיית משווה את הרוורוס לסלטיגה, הייתי אומר לך אמן.
סרטון שתעלה לא יעזור לראות אם יש אכן בעיה.
אני חוזר מחו"ל בסוף השבוע. תוכל לבוא אליי שבוע הבא ולהראות לי את הרולר ולעשות השוואה אם אותו סוג הרולר שברשותי. תוכל לעשות אצלי גם השוואה מול עוד כ-50 דגמי רולרים כולל סטלה. אז תוכל לראות את ההבדלים. אני כמעט בטוח שאין כל בעיה ברולר שלך.לא קנית רולר סיני זול ב- 5$! גם המחיר ששילמת על הרולרים שהזמנת לא משקפים את מחירי הרולרים בשוק- הם משמעותית יותר יקרים במקומות אחרים!
אם היית קונה שימנו אוליויו, הייתי אומר שקנית זבל, אבל הרולרים שקנית הם ברמה טובה, הרבה מעבר למה שאתה צריך.
אז במקום להכנס לפאניקה, ולהפסיד סתם כסף בגלל חוסר נסיון, תתאזר בסבלנות. עד אז יגיע גם הרולר השני שלך. אל תעשה שטויות של מתחילים.

מארט  אתה בסדר

בס"ד

סבבה, אחכה בסבלנות.
תודה רבה רבה רבה  אתה בסדר
GilH99
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ואם אתה כל כך קשור לסטרדיק, והיא במידה של עד 3000, תקנה עוד שפולה. שים חוט 8-10 ליברה ותשתמש באותו הרולר גם ללייט-מדיום וגם לאולטרה.
אני עובד ככה ואין תלונות מצד הדגים  גיחוך

עריכה אחרונה: יוני 28, 2017, 09:11:38 AM על ידי Gh99
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ואם אתה כל כך קשור לסטרדיק, והיא במידה של עד 3000, תקנה עוד שפולה. שים חוט 8-10 ליברה ותשתמש באותו הרולר גם ללייט-מדיום וגם לאולטרה.
אני עובד ככה ואין תלונות מצד הדגים  גיחוך

בס"ד

יש לי שפולה נוספת לסטרדיק והיא בשימוש.
רק שמחיר של שפולה לסטרדיק הוא בדיוק כמו המחיר של ה- Revros.

אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

שלום לכולם, אז החלטתי לבטל את המכירה הודות לחברים מהפורום.
אתחיל בזה שמארט וקובי העירו את עיני לגבי הרולר ואז התחלתי לחשוב שאולי בעצם הרולר תקול.
אחרי המפגש של אתמול הבנתי שאני בכלל לא מהדק את הקלאץ בצורה מספקת.
בכל אופן הסיבה שחשבתי שהוא תקול זה מפני שברולר השימנו סטרדיק שיש לי ההתנהגות היא שונה ופשוט חשבתי שכך זה צריך להתנהג גם כן.
כעת הרולר עובד ומסתובב יפה.
תודה רבה לכל מי שעזר, ומתנצל אם ביאסתי משהו מלכתחילה.

ושוב תודה למארט וקובי שהעירו את עיני. לצור שהפגיש אותי עם קאמיל שהסביר לי באופן כללי על הרולרים. קאמיל פשוט אינציקלופדית דייג מהלכת על שתיים. ותודה גם למי שבדק לי פיסית את הרולר... מתפדח להגיד אבל שכחתי את שמו  מתבייש

חשוב לי מאד לציין ושלא יחשבו שרציתי למכור את הרולר מלכתחילה בגלל שחשבתי שהוא תקול אלא בגלל שהוא לא הסתובב לי בצורה שסיפקה אותי כשהשוותי אותו לסטרדיק. ורק לאחר מכן חשבתי שהוא תקול בעקבות ההערות של החברים.
 אתה בסדר

עריכה אחרונה: יוני 29, 2017, 11:43:42 AM על ידי אברהם כהן
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

אתה רואה אברהם?! קריצה

כמעט עשית טעות של מתחילים...