פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   איפה אתם שמים את הג'יגים שלכם כשאתם יוצאים לדוג? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איפה אתם שמים את הג'יגים שלכם כשאתם יוצאים לדוג? (נקרא 2051 פעמים) |
הדפסה |
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד שלום לכולם, את כל הדמויים שאני קונה אני שם בקופסאות "מיוחדות" לדמויים שיש להם מחיצות ושהם די רחבות, כגון: http://www.ebay.com/itm/12-Compartments-Fishing-Fish-Lure-Box-Tackle-Two-Sided-Storage-Drain-Hole-Large-/252188004575?hash=item3ab79390df:g:8UEAAOSwbdpWVU3fבשביל ג'יגים הקופסאות הללו לדעתי מיותרות כי כל תא הוא הרבה יותר רחב מהג'יג, ואני לא אוהב לשים כמה ג'יגים בתא אחד. הקרסים מסתבכות, קרסים ננעצות בגוף של הג'יג שלידו וכו'... גם גודל כזה הוא מיותר לדעתי בשביל ג'יגים. האם יש קופסאות שאתם מכירים ושהם נוחים רק לג'יגים. הרי בוסט / פאוץ' יש מקום לקופסאות הרגילות ויש עוד תאים קטנים יותר שאפשר יהיה לדחוף אליה קופסא קטנה יותר ושהיא תתאים לג'יגים... תודה רבה 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2017, 11:51:05 AM על ידי אברהם כהן
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש קופסאות כאלו קטנות יותר שמתאימות לדמויי אולטרה לייט וג׳יגים אצלם לך את שלי בערב
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לפני כמה חודשים המלצתי פה על הקופסה בה אני משתמש לג'יגים, בשרשור הזה.אני עובד איתה כבר תקופה ומאוד מנוסה, יכולה להכיל עד 20 ג'יגים, אצלי נכנסים ג'יגים של עד 60 גרם בלי בעיה. בנוסף אפשר כמובן לעבוד עם נרתיק נגלל, "בנדולרה" כמו שקראנו להם בצבא, סידור מאוד נוח בנפח מצומצם, אבל הסידור הזה לא מתאים לג'יגים עם קרס משולשת או קרס תחתונה אלא רק לכאלה עם אסיסטים. אני שוקל עכשיו לקנות תיק כזה לג'יגים הגדולים, 60-80 גרם.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד יש קופסאות כאלו קטנות יותר שמתאימות לדמויי אולטרה לייט וג׳יגים אצלם לך את שלי בערב
אשמח מאד לראות תמונה של כזו קופסא... לפני כמה חודשים המלצתי פה על הקופסה בה אני משתמש לג'יגים, בשרשור הזה.אני עובד איתה כבר תקופה ומאוד מנוסה, יכולה להכיל עד 20 ג'יגים, אצלי נכנסים ג'יגים של עד 60 גרם בלי בעיה. בנוסף אפשר כמובן לעבוד עם נרתיק נגלל, "בנדולרה" כמו שקראנו להם בצבא, סידור מאוד נוח בנפח מצומצם, אבל הסידור הזה לא מתאים לג'יגים עם קרס משולשת או קרס תחתונה אלא רק לכאלה עם אסיסטים. אני שוקל עכשיו לקנות תיק כזה לג'יגים הגדולים, 60-80 גרם. זכרתי את הקופסא הזו ספציפית לפני שהעלתי את הדיון. קופסא שכזו תתפוס עדיין הרבה מקום לדעתי. מקום שאני מנסה לחסוך. מה זה נרתיק נגלל? בנדולרה? אשמח אם תצרף קישור לכזאת קופסא.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בס"ד יש קופסאות כאלו קטנות יותר שמתאימות לדמויי אולטרה לייט וג׳יגים אצלם לך את שלי בערב
אשמח מאד לראות תמונה של כזו קופסא... לפני כמה חודשים המלצתי פה על הקופסה בה אני משתמש לג'יגים, בשרשור הזה.אני עובד איתה כבר תקופה ומאוד מנוסה, יכולה להכיל עד 20 ג'יגים, אצלי נכנסים ג'יגים של עד 60 גרם בלי בעיה. בנוסף אפשר כמובן לעבוד עם נרתיק נגלל, "בנדולרה" כמו שקראנו להם בצבא, סידור מאוד נוח בנפח מצומצם, אבל הסידור הזה לא מתאים לג'יגים עם קרס משולשת או קרס תחתונה אלא רק לכאלה עם אסיסטים. אני שוקל עכשיו לקנות תיק כזה לג'יגים הגדולים, 60-80 גרם. זכרתי את הקופסא הזו ספציפית לפני שהעלתי את הדיון. קופסא שכזו תתפוס עדיין הרבה מקום לדעתי. מקום שאני מנסה לחסוך. מה זה נרתיק נגלל? בנדולרה? אשמח אם תצרף קישור לכזאת קופסא. https://www.dugit.co.il/maya-jigging-lure-bag.html
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אשמח מאד לראות תמונה של כזו קופסא... לפני כמה חודשים המלצתי פה על הקופסה בה אני משתמש לג'יגים, בשרשור הזה.אני עובד איתה כבר תקופה ומאוד מנוסה, יכולה להכיל עד 20 ג'יגים, אצלי נכנסים ג'יגים של עד 60 גרם בלי בעיה. בנוסף אפשר כמובן לעבוד עם נרתיק נגלל, "בנדולרה" כמו שקראנו להם בצבא, סידור מאוד נוח בנפח מצומצם, אבל הסידור הזה לא מתאים לג'יגים עם קרס משולשת או קרס תחתונה אלא רק לכאלה עם אסיסטים. אני שוקל עכשיו לקנות תיק כזה לג'יגים הגדולים, 60-80 גרם. זכרתי את הקופסא הזו ספציפית לפני שהעלתי את הדיון. קופסא שכזו תתפוס עדיין הרבה מקום לדעתי. מקום שאני מנסה לחסוך. מה זה נרתיק נגלל? בנדולרה? אשמח אם תצרף קישור לכזאת קופסא. https://www.dugit.co.il/maya-jigging-lure-bag.htmlבס"ד תודה  זה ספציפית יקר, ועכשיו גם נושא הבעיה עם הקרסים שקובי ציין מובן.
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2017, 13:19:07 PM על ידי אברהם כהן
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תיקים נגללים יש באיביי החל מ-20 שקל בערך, אבל לא מתאים כאמור למי שעובד עם קרס אחורית (לדעתי חוץ מהעבודה עם מיקרו ג'יג בכל יתר המקרים האחורית כמעט חסרת חשיבות, והתפקיד העיקרי שלה הוא להיתפס בסלעים....)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד צור תודה רבה  מחיר סביר לעומת חו"ל
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ואו, מעולה! חיפשתי אותם אתמול ב- eBay ומצאתי את זה במחיר של כמעט 30 ש"ח ליחידה. זה ממש מחיר טוב ואפשר להזמין כמה קופסאות. תודה רבה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|