| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/6/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| אין שמש | דמוי דג קטן - duo ryuki | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 2 |
הדו"ח:
מר גומבר קפץ לבקר
השבועות האחרונים לא היו מלאי הפתעות למעט נעילה של השמחות כנראה טרולוס של 3 קילו שלא ספר אותי את הרולר עם קלאצ׳ כמעט סגור לקח חוט כמו מטורף נגח לכל הכיוונים והשתחרר... קיבלתי חזרה את הדמוי עם קרסים פתוחות.
או כמו שיוסי אמר לי זה לא טרולוס זו סירה
בקיצור מאז אני חושב מה עשיתי לא בסדר ואיך הוא השתחרר אבל כנראה שזה חלק בלתי נפרד מהדייג וכל דבר כזה רק מלמד לבאות...
והשבוע מחליט לצאת לגיחה קצרה מגיע לנקודה מחפש לברקים מצליח לזהות אבל אין תקיפות... מנסה סיליקונים למינהם ואין התעניינות מצידם.
ממשיך לחפש בנקודות אחרות ברקודות ובינתים קצת פלונטרים עניינים אבל לא מוותר קשרתי לפחות 3 פעמים לידר...
חוזר לנקודת ההתלחה שוב סיליקונים והחברים לא מתעניינים מחליף לדמוי ביזרי של Duo Ryuki והנה זה מגיע הנעילה המיוחלת מרגיש משהו גדול ומזהה קפיצות באוויר כל קפיצה אני בלחץ שלא השתחרר לאט לאט מביא אותו אבל מה עכשיו איך אני מרים אותו כמובן הרשת באוטו...
מחליט לקחת אותו לחוף תוך כדי ירידה בסלעים לכיוון החוף הדג נרגע מנצל את המומנט נותן משיכה לכיוון הסלעים שולח יד והוא בחוץ.
אך איזה כיף לסגור ככה את היום;)