אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הם תמיד בין הסלעים בבורות. כם משם צריך לדעת לשלוף אותם.
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות?
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום בס"ד אז זה אומר שבשביל לתפוס אותם, בשנתיים האחרונות השתמשו בפיתיון (כגון תירס) במקום בז'רז'ור? או שעדיין עושים את זה עם בובות?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום בס"ד אז זה אומר שבשביל לתפוס אותם, בשנתיים האחרונות השתמשו בפיתיון (כגון תירס) במקום בז'רז'ור? או שעדיין עושים את זה עם בובות? עם בובות ודמויים אחרים פשות הורידו אותם לתוך הבור בו היו הדגים והקפיצו אותם מול הפה של הדג מעשה לא ספורטיבי ולא הוגן כלפי אלו שעשו מאמץ להוציא את הדגים בז'רז'ר
|
|
עריכה אחרונה: יוני 15, 2017, 17:04:15 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום בס"ד אז זה אומר שבשביל לתפוס אותם, בשנתיים האחרונות השתמשו בפיתיון (כגון תירס) במקום בז'רז'ור? או שעדיין עושים את זה עם בובות? עם בובות ודמויים אחרים פשות הורידו אותם לתוך הבור בו היו הדגים והקפיצו אותם מול הפה של הדג מעשה לא ספורטיבי ולא הוגן כלפי אלו שעשו מאמץ להוציא את הדגים בז'רז'ר בס"ד צור, תודה רבה על ההסבר 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מי שלא מגיע ערב לפני אולך להפסיד בגדול
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
שלום שלום ,אני שמח מאוד למפגש החברים ב-06,07,2017 כמו בכל שנה המפגשים והחברותה רק משתפרים וממש כיף לפגוש את כולם.אני מגיע , אופיר ברקן ,ואור תוכמה .כמובן שאמשיך לעקוב אחר הפרטים. שמואל ברקן.
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום שמח לראות שהופקו לקחים. שאפו לאלו שכל שנה מארגנים ומשפרים.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחכים להודעה הרשמית 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מחכים להודעה הרשמית  אתה מתקוון 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחכים להודעה הרשמית  אתה מתקוון  לא. ממש לא... אני מתכוון ל- 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה חוף התחרות ?
יוסי תיכנס לשירשור של התחרות ולתקנון יש ש את כ הפרטים אם אז משהוא לא יהיה ברור נמח לענות לשאלות
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
 |
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום שמח לראות שהופקו לקחים. שאפו לאלו שכל שנה מארגנים ומשפרים. צור תודה על ההסבר שאלה אולי מיותרת אבל רק בשביל להיות סגור עם עצמי התניידות מנקודה לנקודה בגזרה המוגדרת, מותרת? תודה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
נכון שהם תמיד שם אבל התחרות היא תחרות ז'ירז'ור ולא דייג בורות השנה לא יתאפשר לדוג דייג בורות ומי שיתפס יפסל מידית מהתחרות אני מבקש מכולם להתנהג בצורה ספורטיבית ולהמנע מאי נעימויותבס"ד תסלחו לי על הבורות  , אבל מה זה דייג בורות? בשביל זה אנחנו פה  חלק מהחופים בכינרת מתאפינים בתוואי שטח סלעי בין הסלעים בעונה הזו המושטים אוהבים לקנן במקרים רבים בין הסלעים נוצרים בורות בורות אלו אהובים על המושטים במיוחד כשהמושטים דוגרים על הביצים או שומרים על הדגיגים הם מגיבים בתוקפנות לכול מה שנכנס לבור על העניין הזה עלו חלק מהמשתתפים בשתי התחרויות האחרונות ובמקום ל ולז'רז'ר כמו כולם התחילו לטייל לאורך החוף ולשלוף את הדגים מבורות הקינון תחרות הדייג אמורה להיות ספורטיבית והטובים מנצחים תייג הבורות איננו דייג בסגנון ז'ירז'ור והיתנהגות זו איננה ספורטיבית ןלכן השנה נעשה מאמץ לתפוס חברים שישתמשו בשיטה זו וניפסול אותם במקום שמח לראות שהופקו לקחים. שאפו לאלו שכל שנה מארגנים ומשפרים. צור תודה על ההסבר שאלה אולי מיותרת אבל רק בשביל להיות סגור עם עצמי התניידות מנקודה לנקודה בגזרה המוגדרת, מותרת? תודה כל עוד אתה בתחום הגיזרה המוגדר טייל בו כמה שבא לך
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|