פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   Duo Rough Trail Aomasa ודמויים לאנטיאס |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Duo Rough Trail Aomasa ודמויים לאנטיאס (נקרא 4825 פעמים) |
הדפסה |
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
הבאת דוגמאות יפות, אבל היית לי טעות מבחינת המשמעות של מינו התכוונתי שאין לי מינו אורך וצר יחסית, לדוגמת הנוד 150 למשקלי מדיום חיפשתי משהו בסגנון של היוזורי את ה tackle house flitz 90 יש לי ונראה מעולה גם יש לי את ה Jackson Pin Tail EZ אם יש עוד משהו דומה ליוזורי זה מה שאני מחפש
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צרים וארוכים אני מכיר רק ב-lipless minnow, כמו למשל duo press bait hd ו-press bait saira. שניהם דמויים מעולים, במשקלים שביקשת, שוקעים כמובן, עם מגוון גדול של דרכי הפעלה וקבלות של תפיסות מכל המינים. הם מתנהגים כמו מינו רגיל בגלגול רציף עם טוויצ'ים (למרות שאין להם כפית), אבל גם כמו פנסיל שוקע ואפילו כמו ג'יג, הכל תלוי איך אתה עובד איתם
|
|
|
|
|
מה עם tackle house shibuki 159 ms הכי קרוב לדמוי כבד צר וכפית לי הדמוי הזה סחט תקיפות מכל מה ששחה לידו מגדול עד קטן ואין לו בעיה להיתמודד עם דג גדול מאוד לזה הוא מתוכנן
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הוא קצת כבד למשקלים שרז הגדיר, 40-50 גרם, ה-159 שוקל 59 גרם ללא קרסים אם אני לא טועה, אבל אני מניח שאתה יודע שהוא מופיע אצלי במועדפים כבר הרבה זמן....
|
|
|
|
|
56 גרם אבל לסט שלו זה טוב עד 80 גרם ביחד עם זוג קרסים 0/2 יהיה באזור ה 65 תלוי בדגם של הקרס וכן זוכר שהוא במועדפים שלך אני מחכה כבר חודשיים לחבילה של האח הגדול שלו ה80 גרם
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
מה עם tackle house shibuki 159 ms הכי קרוב לדמוי כבד צר וכפית לי הדמוי הזה סחט תקיפות מכל מה ששחה לידו מגדול עד קטן ואין לו בעיה להיתמודד עם דג גדול מאוד לזה הוא מתוכנן
נראה דמוי ממש יפה זה הסגנון שחיפשתי אבל לא רואה אותו במחיר נורמלי יחסית (אולי זה המחיר שלו ואם כן אז הוא מאוד יקר) אשמח לקישור עם המחיר הכי זול שיש כרגע וגם דמוי בשמקלים שמעל ל 50 ומתאים לסט שלי עד 80 אפשר להציע, עד 70 בהעדפה
|
|
עריכה אחרונה: יוני 10, 2017, 18:31:11 PM על ידי raz_p
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אלה המחירים שלו. דמוי יקרררררר. השיבוקי הם סדרה שלמה של tackle house שכוללת גם פנסילים שוקעים ב-2-3 דגמים ואחד לפחות שצף. יש לו מקביל (למינו בלבד לדעתי) שאמור להיות זהה מבנית (מיוצר באותו הליין), אבל ללא המיתוג, שנמכר כמחצית מהמחיר של השיבוקי.
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
אלה המחירים שלו. דמוי יקרררררר. השיבוקי הם סדרה שלמה של tackle house שכוללת גם פנסילים שוקעים ב-2-3 דגמים ואחד לפחות שצף. יש לו מקביל (למינו בלבד לדעתי) שאמור להיות זהה מבנית (מיוצר באותו הליין), אבל ללא המיתוג, שנמכר כמחצית מהמחיר של השיבוקי.
המחיר שלו הוא בסביבות ה 170 ש"ח? איפה ניתן למצוא את הללא מיתוג?
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אני בודק לך רז אני הזמנתי את ה80 גרם (הדגם התואם ,אומר להיות מיוצר באותו פס יצור אבל ללא המדבקה של טקאל האוס) מחפש אולי יש גם ב 56 גרם אם כן אני יביא קישור .... מצאתי רק של ה80 גרם
|
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2017, 19:47:17 PM על ידי אמיתי
|
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
תודה רבה על החיפוש  אנסה לחפש קצת לראות אם יש את ה 56
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
צבע שיכול לעבוד? בתמונה בתגובה 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 12, 2017, 02:21:20 AM על ידי raz_p
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הצבע כמעט וחסר כל משמעות. מה שגורם חשד לתקוף את הדמוי הזה הוא התנועה של הדמוי, והויברציה שהוא מייצר במים, מה שיוצר אפקט של דג במנוסה, שהטורפים לא מצליחים לעמוד בפניו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הייתי חייב לחזור לשרשור הזה כדי לעדכן, החנות shimreels באיביי הוציאה את האומסה למכירה בסייל מטורף! פחות מ-60 שקלים ל-148f, פחות מ-70 ל-148s! קישור ישיר לעמוד הרלוונטי באיביי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|