פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   זריחה+שקיעה באותו יום- כיף, אבל תכל'ס- חזל"ש |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: זריחה+שקיעה באותו יום- כיף, אבל תכל'ס- חזל"ש (נקרא 1923 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 3/6/2017 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אז אחרי הטרחון לפני מספר ימים, נהייה לי תאבון, והמוטיבציה לשים שעון מעורר למוקדם בשבת בבוקר עולה. הפעם לקחתי את ציוד מדיום ולא קל. הגעתי לריפים של שקמונה קצת אחרי הזריחה. ניסיתי שוב לאתר פעילות במים, אבל היה רגוע. אחרי שעה בערך ראיתי לרגע רתיחה ממש רחוקה. אז שמתי ניקל כבד וחיכיתי שיתקרב האקשן, אבל זה לא קרה. אחרי שעה וחצי התקפלתי. לקראת ערב שוב אשתי מציעה לבן לקחת אותו לסקייטפארק. מאמץ את האמונה התפלה שרפי הציע לי, ותכף מבקש קחי אותי גם  שעה וחצי מול השקיעה הייתה דומה לזאת של הבוקר, אבל בלי שום תנועה במים הפעם. אז דווקא ביציאה שהייתה בצהריים לפני כמה ימים הגיע הדג. אולי בגלל שזריחה ושקיעה זה שפל בימים האחרונים ודווקא בצהריים גאות? או שסתם מזל? כנראה לעולם לא נדע 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תמשיך לנסות ולחקור את האזור שאתה דג בו הכל ניתן לשינוי והדגים יכולים להיות בו בשעות שונות בכל יום בטח שיש קשר לגאות הים נותן יתרון לטורפים בהצלחה בהמשך 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תמשיך לנסות ולחקור את האזור שאתה דג בו הכל ניתן לשינוי והדגים יכולים להיות בו בשעות שונות בכל יום בטח שיש קשר לגאות הים נותן יתרון לטורפים בהצלחה בהמשך  
|
|
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניר יקר, ימים כאלה עוברים על רוב הדייגים בחלק מהיציאות, לי אישית זה קורה לא מעט, ככל שתצא יותר הסטטיסטיקה תשתפר לטובתך, אני הייתי משתדל ליישם למידה,  התמקדות בנקודות שהניבו תוצאות בעבר, ציוד דימויים וכו' שהביאו תוצאות. המיקוד וההתמקצעות בדגי המטרה משפרים מאוד את היציאות עם שלל  ו...לא פשוט לשמור על גבולות סבירים, זה תחביב מדהים שיכול להפוך להתמכרות שמשלמים עליה מחיר...  יש דברים חשובים מדג בקצה החכה, כמו המשפחה המדהימה שלך  אז ברגעים שאין דג תהנה מהים היפה שלנו, משקיעת השמש מול חוף זהוב, ותזכור שהדגים זה רק בונוס  ו....אני מת על בונוסים 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ניר, העיקר החוויה להיות בזריחה ובשקיעה בחוף. הדגים זה רק הבונוס 
|
|
|
|
|
|
|
יכול להיות שהדגים לא היו, יכול להיות שאתה לא היית במקום שהדגים היו, ויכול להיות שאתמול לא היה מתאים להם הדמוי. בכל אופן אין כמו תפיסות ברצף,אבל הדייג לא מבטיח לאף אחד הצלחה בכל פעם... תמשיך להתעקש ולנסות עד הדג הבא. בהצלחה ותודה על השיתוף
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אל יאוש אחי
אני הולך כבר 4 ימים רצוף שקיעות +צהריים וחוץ מחול אני לא מעלה כלום אין רתיחות אין עניין אבל מה לא מתייאש זה יגיע !
|
|
|
|
|
|
|
ראשית תהנה להדייג עצמו בים ובשקט המדהים הזה מול זריחה או שקיעה שנית- צריך גם לדעת מהם דגי המטרה בכל אזור ועונה לדוגמא - כרגע דייג של מרמירים וסרגוסים או ביייבי לוקוסים זה העונה ובהתאם הדמויים - ניקלים קטנים , דמויי סיליקון קטנים (או תולעי סיליקון עם משקולת קליע קטנה 3-5 גרם) שיהיה בהצלחה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
תודה חברים על מילות העידוד  אין מה לדאוג... אם אחרי כל כך הרבה שנים, ומעט תפיסות באופן יחסי, זה עדיין הדבר שאני אוהב לעשות, אז ברור שהדגים הם רק הבונוס 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאמץ את האמונה התפלה שרפי הציע לי, ותכף מבקש קחי אותי גם  ניסיתי ניר...  המסקנה - הטרחון הקודם קשור בך ולא באמונות תפלות....  העיקר ניקית ראש.. ואחרי פעם עם ופעם בלי - נראה שלפני היציאה הבאה תהיה בסקרנות בנסיקה... בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפסתה זריחה תפסתה שקיעה  סבבה לך  דגים בפעם הבאה 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
החיים שלך תותים גם זריחה וגם שקיעה הלווי על כולם מקווה שהפעמים הבאות יהיו מצלחות יותר
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]