צור ידידי
2 התמונות האחרונות חביבות בזכות זה שנראות יותר טבע מהראשונות .
אחת הסיבות שלא ניסיתי לצלם תנשמות זה בגלל הלילה ובעית התאורה הפלאש הורס
ולא יודע אם זה עיבוד או משהו אחר אבל האיכות בעיני לא טובה לא חד ומאוד מאוד גרעיני.
לא פשוט לצלם תנשמות אבל מכיר כמה שהצליחו לצלם אותם בצורה מדהימה אבל זה פרוייקט מורכב עם הכנת תאורה רצינית בלוקיישן
דבדב נתחיל מזה שכל הצילומים צולמו באותו יום ואותו מקום עם אותם תנאים2 התמונות האחרונות חביבות בזכות זה שנראות יותר טבע מהראשונות .
אחת הסיבות שלא ניסיתי לצלם תנשמות זה בגלל הלילה ובעית התאורה הפלאש הורס
ולא יודע אם זה עיבוד או משהו אחר אבל האיכות בעיני לא טובה לא חד ומאוד מאוד גרעיני.
לא פשוט לצלם תנשמות אבל מכיר כמה שהצליחו לצלם אותם בצורה מדהימה אבל זה פרוייקט מורכב עם הכנת תאורה רצינית בלוקיישן
אכן צילום בלילה ועוד של ציפורים מצריך הערכות וציוד מתאימים
נתחיל מזה שאני מצלם עם. Canon 70 D המצלמה היא קאופ ולא פול פריים מה שמגביל אותי מראש בעליה של האיזו שבשלב מוקדם יותר גורם לגרעיניות של התמונה בנוסף השתמשתי בעדשת TAMRON 150-600 שהצמצם המינימלי שלה הוא 5.6 מה שיוצר מגבלה נוספת בצילום לילה
נעשה שימוש בפנס לא חזק מידי בכדי לא להפריע
הפנס ש ימש בעיקר לאפשרות ביצוע פוקוס כי בחושך קשה לדייק והתעורה העיקרית היתה של הפלש שבגלל המרחק לא סיפק את ע ל האור הנידרש
בכל מקרא ידעתי את מגבלות הציוד אבל מה שהיה חשוב זה לתפוס את הרגע ופחות האיכות
סידרתי את התמונות שלא תצטרך להגדיל אותם מה שמוריד עוד מהאיכות עכשיו רואים את התמונות כמו שצריך
אבל זה אני, מחקתי יותר תמונות מאשר שמרתי ביחס של 1 ל- 200 בערך אם לא השביע את רצוני.

תחפש זוית טובה שלא רואים שזה בתוך הישוב שיראה כמה שיותר טבע
תכין מראש תאורה טובה ומאוזנת ותצלם מרחוק עם שלט