| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/6/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00 | דמוי סיליקון - maria ma2 | לברק-חלק | 1 | 1.5 |
הדו"ח:
טוב נתחיל מהעיקר לבן האמצעי שלי ששמו בר מלאו 13 שנים והוא הפך רישמית מילד לנער ומה שביקש הגברר זה לצאת איתי לדיג

מעיר את בר בשלוש ונוסעים למרינה שבראשנו ז'רז'ור לברקודות בתוך המרינה
מגיעים ומקבלים את פנינו רתיחות בחלק החיצוני אז ממשיכים לא לפי התוכנית ובר מוותר על הדיג מהסלעים ויושב לאתר רתיחות
אני מתחיל עבודה עם בומבט וסיליקון של סטורם מבית המאסטר שרון
כמובן הדגים לא מתעניינים במיוחד יש רושם שכלום הם לא תוקפים יש מלא ביזרי במים אז מבין אותם
מפה לשם מקבל תקיפונת מהוססת מברקודה וזהו
בזמן הזה הגיע צחי היקר וכבר הבנתי שהיום הולכים על עבודה עם החכות הקלות יותר זו ההיזדמנות שלי ללמוד ממנו את שיטת ההקפצות היעילה ביותר שנתקלתי כמו שאתם כבר יודעים צחי פשוט אלוף עם האולטרה והמרמירים חוטפים ממנו בלי סוף
מגיעים לחוף ואני מחמש את בר בחכה וג''יג 7 גרם והבחור נותן עבודה עד שמתעייף מה לעשות הז'רז'ור עוד לא זורם לו בדם
לא משנה העיקר שהוא איתי ואני עובד ומתפלל שהילד יראה נעילה של אבא
ואך יוצא דג מכובד מהמים
צחי מתקדם ואני מחליף לבומבט 10 גרם עם סיליקון קטן מאד 1.2 אינטש על קרס של הרגלו הכי קטן שתמצאו
מתקדמים בחוף ואני קולט אך לברק מוטרף מגיח מהעומק ומתנפל על הבומבט אז נותן לו כמה טוויצים שיראה את הסיליקון והנעילה לא איחרה להגיע
הפייט פשוט קשה הדג כבד והשליטה נמצאת אצלו אז מותח חוט בעדינות ורק מראה לו את הדרך לחוף
ברור שקרוב לחוף הוא מתעשת וקולט שהוא עוד רגע על הגריל ונותן ריצה יפה
פה אני כבר צועק לצחי שיבוא מהר לעזרתי כי אין לי מושג אך אני מוציא את הדג עם החכה העדינה הזאת
צחי מגיע והדג שוב קרוב לחוף ונותן עוד ריצהה קטנה ככה להראות שהמשחק עוד לא נגמר
מביא אותו לגלים הקרובים לחול וצחי המלך משתלט עליו ומושך אותו החוצה
הדג בחוף

לשמחתי בר ראה את הדג מגיע מהעומק וגם את הנעילה ואת הפייט מהתחלה עד הסוף וזה מבחינתי רווח כפול ומכופל
הדג מקבל סכין בין העניים לשיחרור נשמתו שלא יסבול וכמובן מייד מנקז לו את הדם לדעתי זה חובה כמה שפחות הדג סובל פחות הרגשה רעה אצלי
ממשיכים לעבוד וצחי כבר נדד לחיפוש המרמירים בהמשך
משום מקום אני מקבל עוד נעילה של לברק מכובד פייט זריז והוא משתחרר
אני פה קולט שנפלתי על יום של השמחות והענות לתפילות שלי היא גבוהה וברוך השם על זה
שוב זורק ויש מעקב ואז תקיפות על הבומבט

זורק שוב ומקבל נעילה שלישית עם פייט חלשלוש וברור שזה שוב לברק אך לצערי שוב משתחרר
עוד כמה זריקות ושוב הבומבט חוטף פצצות

לא נורא זה מה יש דג מבורך ואקשן אין לי מה להתלונן העיקר שמח
מתקדם לצחי ומתכונן לשיעור
לפני שאני מגיע אליו צחי ננעל על מרמיר יפה והאנדרנלין אצלי גואה
בר עדיין לא רוצה לנסות היה עייף
מחליף לג'יג שצחי נתן לי וצחי שוב נעול על מרמיר פלצת ומוציא אותו יפה מאד
צחי אתה אמן

אצלי כלום מתישהו רק איזה נישנושון על הג'יג
צחי מוציא עוד מרמירון ומשחרר אותו
מה שלמדתי מצחי היום ייושם ביציאה הבאה ב"ה
זהו יום של השמחות עם לברק יפיוף אין תלונות רק אושר
בר נהנה מאד והבטיח שבפעם הבאה ייתן יד בדיג