פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דיון לסט לזריקות רחוקות חדש |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיון לסט לזריקות רחוקות חדש (נקרא 2583 פעמים) |
הדפסה |
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שבוע טוב חברים. אחרי לא מעט חיפוש לגבי רולרים עם שפולה בחוץ שמיועדת לזריקות רחוקות ועבודה עם חוטים בין 0.22 - 0.28 כולל לידר קוני אני רוצה לקבל ממכם עצות לגבי רולרים כאלו, שמות של ח'ברות לא עושות לי את זה, אני רק רוצה שזה יהיה רולר אמין שיחזיק לי כמה שיותר. עדיפות לרולר: אם אפשרי שיגיע עם 2 שפולות, כמובן אך ורק שהשפולה תהיה גבוהה מאוד. אפשרות לעדיפות: שיהיה דאבל קלאטץ אם אפשר, אם לא לא משנה. מחיר עד 400 שקל. אני מצפה שהדיון הזה יהיה חיובי, אני בטוח שיש עוד הרבה אנשים כמוני שרוצים להרכיב סט נכון ופשוט לא יודעים מאיפה להתחיל, בבקשה ממכם אנשים אל תעירו לי שיש המון דיונים כאלה כי עברתי על מלא כאלו באתר, אני פשוט רוצה שזה יהיה עדכני כמה שיותר ושיהנו מזה עוד אנשים פה בפורום לא כמו דיונים אחרים שרק קומץ קטן משתתף, שיהיה עדכני לגבי הרולרים החדשים שקיימים ולאנשים פה שכבר משתמשים ברולרים כאלו ושייתנו חוות דעת מרובה ככל האפשר שכולנו נלמד מזה. יש אתר בחו"ל שאני לא זוכר מי המליץ עליו אבל זה היה באחד הדיונים שקראתי ויש שם אחלה ציוד, אני בטוח שמכירים אותו ואשמח לדעת אם הוא אמין ושאפשר לעשות הזמנה ממנו בלי חשש. האתר הוא http://www.knfishing.com את המקל + החוט + הלידר קוני ועוד כמה שטויות מצפה לקנות שם, יש שם כמה רולרים " זולים " יחסית אבל אין לי שום מושג לגביהם אז יאללה ח'ברה בא נכין סט מנצח שיאפשר לנו להגיע למרחקים נכונים בזריקה ללא להתאמץ עם ציוד לא מיועד לזה.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מהחנות המכוונת הזאת הזמנתי כמה דברים ויודע שעוד אנשים הזמינו ממנה
ולא היו בעיות עם המשלוחים והמישלוחים הגיעו סביב עד שבועיים
לגבי הזמנת חכה ללא הרגשתה לפני רכישה לא ממליץ מתכון טוב לנפילה
לגבי רולר , התקציב שנתת מילך תחילה זה מתכון טוב להפיל את הממליץ לא הכנס לכיס שלך אבל בתקציב שנתת לא תקבל יותר מידי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לאור הדברים של יואל, השאלה היא ניסן, אם אתה מתפשר על התקציב או מתפשר על האיכות... לגבי הזמנת חכה ללא הרגשתה לפני רכישה לא ממליץ מתכון טוב לנפילה
לגבי רולר , התקציב שנתת מילך תחילה זה מתכון טוב להפיל את הממליץ לא הכנס לכיס שלך אבל בתקציב שנתת לא תקבל יותר מידי
השאלה יואל על מה היית ממליץ (ומה ממליצים אחרים) ללא הגבלת תקציב אך גם לא במחיר יגואר, מה שנקרא - המלצה שהיית ממליץ היום לעצמך בשקלול אופטימלי של מוצר טוב במחיר לא רותח..
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רולר לזריקות רחוקות איכותי ואמין ועוד עם 2 שפולות זה מינימום 700 ש"ח מחו"ל לפני מיסים. אמינות שווה כסף אבל גם לדאוג לשטוף ולשמן כי אחרת גם הכי טוב מתקלקל. שימנו ספין ג'ויי SD35 שווה לחפש גם יד שניה מיפן יש הזדמנויות מעולות והיפנים אמינים אני קניתי כזה רולר עם 2 שפולות מלאות חוט בד ברמה ב 850 כולל מיסים ומשלוח במצב חדש דנדנש
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לדעתי לא תמצא משהו בתקציב הזה. אני הייתי באותו עניין כמוך לפני כשנה - רולר לא ממותג (שימנו, דיוואה וכו'), אבל שעושה את העבודה עם הנתונים שהצגת. בסוף אחרי חיפושים רבים מצאתי חברה די חדשה (כך אני מניח) שנקראת AKAMI. השנה כבר יש להם היצע רחב יותר, גם של חכות (שנראות מעניינות) ונראה שהם נכנסו לשוק, בעיקר בספרד. אני הזמנתי את זה https://www.pescaracing.com/surf-casting/1736-carrete-akami-cygnus-sd-.html שהיה קצת יקר יותר כי רק יצא. נכון לעכשיו מאוד מרוצה ממנו, על אף שהיה משהו מעצבן מאוד, כנראה פאק בייצור: הבורג שנועל את הידית היה קצת קצר ולא נתפס בהברגה. החלפתי אותו באחד אחר מרולר ישן והכול הסתדר, אבל בשעתו זה היה מעצבן מאוד כי זו לא חנות בארץ שאפשר לגשת ולקבל טיפול מיד, לכן גם לא טרחתי ליידע את החנות. בנוסף, הוא מגיע עם שלוש שפולות, שאחת מהן קצת יותר עמוקה (דגמי השפולות מתועדים לפי השיטה היפנית, שמעולם לא באמת הבנתי). הביצועים של הרולר טובים. אני עובד עם חוט בד 0.18 ושוק לידר 0.50 (לא קוני), משקולות של עד 130 גרם. מעריך שאני מגיע ל-100 מטר בקלות, ואני לא מהפאנטים של הזריקות הרחוקות (מקל זריקה בריטי, 2 חלקים, 4.20). אגב, הרולר הזה, כמו רוב ציוד הדיג (למעט ציוד דיג המיועד לשוק היפני ונמכר ביפן בלבד) - מיוצר בסין. אני חושב שכיום הנושא של ייצור בסין פחות משמעותי, ואפשר להתחיל לסמוך עליהם. הערה לגבי המשלוח: הרולר נשלח לאנגליה והגיע אלי עם אמא שלי שבדיוק באה לביקור, לא נשלח ישירות לארץ. לאנגליה הוא הגיע תוך יומיים. היום באחת מקבוצות הפייסבוק מישהו פרסם את האתר הזה http://www.nlfisher.com.tw/big5/Products_01_detail.php?new_id=1030&big_id=1&small_id=136&pageNum_news=2 שמקורו בטיוואן, ומעניין מאוד לראות אם הם יכולים לשלוח לישראל, כי המחירים שם טובים וגם יש היצע מאוד מעניין של מקלות סרף שנראים יפים מאוד, במחירים אטרקטיביים. הבעיה היא שעדיין לא הצלחתי לפענח איפה ה"צור קשר" באתר הזה :-)
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רולר לזריקות רחוקות איכותי ואמין ועוד עם 2 שפולות זה מינימום 700 ש"ח מחו"ל לפני מיסים. אמינות שווה כסף אבל גם לדאוג לשטוף ולשמן כי אחרת גם הכי טוב מתקלקל. שימנו ספין ג'ויי SD35 שווה לחפש גם יד שניה מיפן יש הזדמנויות מעולות והיפנים אמינים אני קניתי כזה רולר עם 2 שפולות מלאות חוט בד ברמה ב 850 כולל מיסים ומשלוח במצב חדש דנדנש
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו? מידי פעם נתקלים באיבי ברולרים יד שנייה כשהמוכר הוא מיפן שמתי לב בעיקר על רולרים של שימאנו הספין גואי 35 אכן רולר טוב שמגיע עם שתי שפולות משקלו 630 גרם ( אפשר לחיות עם המשקל הזה) עלות הרולר חדש סביב ה800 שח במקרה של בעיית תקציב דעתי היא שלרכוש בהתחלה רולר או חכה טובה ובהמשך לאחר כמה חודשים להשלים את מה שלא נרכש אישית מעדיף רולר של שימאנו , כשהיה בראשותי רולר של פן שגם היה אמין מאוד ללא תקלות שכיום אותו דגם שיצא בתחילת השנה מגיע עם שפולה אחת במקום שתיים וגם כבד יותר מקודמו
|
|
עריכה אחרונה: יוני 05, 2017, 16:00:46 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
השאלה על איזה ספין ג"ויי מדובר ללא קלאץ או בתוספת קלאץ ,
היום הרולר הזה נמכר בארץ ב 700 שקל ויש אבא במקרה ויש בעיה .
אני יש לי שניים , כמובן ללא קלאץ אבל עשיתי קלאץ לבד ועובד מעולה .
לידע כללי כל רולר שיש לו קלאץ מוסיף לו במשקל הרולר .
SHIMANO-SUPER-AERO-Spin-Joy-35 משקל שלו זה 450 גר לידע כללי .
וזה אחרי בדיקה , כמובן שתמיד אפשר להוסיף שפולות נוספות ולא חסר כאלה
והכל בארץ למה ללכת רחוק , רולרים שהרבה דייגים קנו במחיר זול זה עלה להם ביוקר
בסופו של דבר הרבה תקלות ואין מי שיעזור לך לסדר את הבעיה
גם זה חלק חשוב .
|
|
עריכה אחרונה: יוני 05, 2017, 20:02:00 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עוד רולר שאני עובד והוא פגז של רולר הוא
Shimano Ultegra 3500 XSC Competition
הוא מגיע שפולה אחד אבל זה לא הבעיה כי
יש שפולות בכל מקום אפשר להזמין ויש גם בארץ .
השפולות שאני הוספתי לו זה שפולה טפלון לחוטים של 0.30
ושפולות של EVO SPOOLS לחוטים של 0.16 עד 0.20 .
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו? אין יותר מידי מה להרחיב הרולר זה הדגם עם הקלאץ פשוט עשיתי חיפושים באיביי עד שמצאתי מה שרציתי
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו? אין יותר מידי מה להרחיב הרולר זה הדגם עם הקלאץ פשוט עשיתי חיפושים באיביי עד שמצאתי מה שרציתי תודה. למשל אם יש דילרים מומלצים מאי ביי שעובדים עם ציוד יד שניה והם אמינים. יש שם הרבה נוכלים, חבל ליפול אם יש לך נסיון שאתה יכול לשתף בו.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו? אין יותר מידי מה להרחיב הרולר זה הדגם עם הקלאץ פשוט עשיתי חיפושים באיביי עד שמצאתי מה שרציתי תודה. למשל אם יש דילרים מומלצים מאי ביי שעובדים עם ציוד יד שניה והם אמינים. יש שם הרבה נוכלים, חבל ליפול אם יש לך נסיון שאתה יכול לשתף בו. בס"ד אם תקנה מאיביי אתה לא תיפול מנוכל כי איביי מגינה עליך במידה והמוצר מגיע לא כמו שהוצהר. וגם אם יום אחרי הרכישה המוכר פושט רגל אתה תקבל את כספך בחזרה.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה יכול להרחיב? מאיזה אתר הזמנת, מה הייתה עלות השילוח וכו? אין יותר מידי מה להרחיב הרולר זה הדגם עם הקלאץ פשוט עשיתי חיפושים באיביי עד שמצאתי מה שרציתי תודה. למשל אם יש דילרים מומלצים מאי ביי שעובדים עם ציוד יד שניה והם אמינים. יש שם הרבה נוכלים, חבל ליפול אם יש לך נסיון שאתה יכול לשתף בו. בס"ד אם תקנה מאיביי אתה לא תיפול מנוכל כי איביי מגינה עליך במידה והמוצר מגיע לא כמו שהוצהר. וגם אם יום אחרי הרכישה המוכר פושט רגל אתה תקבל את כספך בחזרה. תודה!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|