|
|
אביחי - מה זה עוד חידה? לא כתבת כלום   אני לא מבין איך נעלמה התגובה ?  כתבתי שמים יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא לחצי שקל אין ידיים...
|
|
|
|
|
|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה.  מזה החידה המתחנגלת הזאת עכשיו למי יש כח לחשוב בשעה כזאת   sml44;מומי אתה קרוע אתה הורגת אותי מצחוק והתשובה שלך מר פרידמן היקר היא 5-75 +1 =6-6 7 + 1 =8 -4 יום טוב לכולנו   וגם  על היום טוב
|
|
|
|
|
|
|
קבלו אחת פשוטה : הם יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא , מי הם ?  אבי מנופים  אהבתי 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אביחי - מה זה עוד חידה? לא כתבת כלום   אני לא מבין איך נעלמה התגובה ?  כתבתי שמים יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא לחצי שקל אין ידיים... טובבבבבבב אהבתי 
|
|
|
|
|
|
|
זה למתחנגלים!  אם תוסיף לרבע אורך שלי  חצי מהאורך שלך יהיה לנו 10 אבל אם תוריד משליש האורך שלך את הרבע שלי, לא ישאר כלום. מה אורך כל אחד?  זה לא למתחנגלים , מדובר פה על אורך מקלות חוף ב feet. אז הנה התשובה : לראשון 16 ולשני 12 אתה רואה מקלות בfeet אני כתבתי אורך שלי אורך שלך כל אחד ומה שהוא רואה, או שומע, אבל כאן הכל כתוב, לא רציתי להיות גס 
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
להשיג אותו? 
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
להשיג אותו?  קרוב מאוד  אבל לא 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לשלם עבורו 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
לשלם עבורו  הי מוטי בון סואר 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לשלם עבורו  הי מוטי בון סואר  הי רמי מה קורה הכל טוב 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
לשלם עבורו  הי מוטי בון סואר  הי רמי מה קורה הכל טוב  הכל מצויין!
|
|
|
|
|
|
|
במפגש הקרוב מתוכננים להגיע 26 חברים כמה לחיצות ידיים ילחצו? כאשר כל אחד לוחץ ידו של אחר פעם אחת! 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|