|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה. 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה.  מזה החידה המתחנגלת הזאת עכשיו למי יש כח לחשוב בשעה כזאת 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה.  מזה החידה המתחנגלת הזאת עכשיו למי יש כח לחשוב בשעה כזאת  זה לא לעכשיו לחשוב זה רק הקדימון (לחימום הקנה) 
|
|
|
|
|
|
|
זה למתחנגלים!  אם תוסיף לרבע אורך שלי  חצי מהאורך שלך יהיה לנו 10 אבל אם תוריד משליש האורך שלך את הרבע שלי, לא ישאר כלום. מה אורך כל אחד? 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהבתי את הרעיון מר פרידמן...  מבטיח לך רמי שאם עד שבת אין פתרון- אתיישב ואפתור עד יום א' ותקבל את הפתרונות לשתי החידות... 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה.  מזה החידה המתחנגלת הזאת עכשיו למי יש כח לחשוב בשעה כזאת   sml44;מומי אתה קרוע אתה הורגת אותי מצחוק והתשובה שלך מר פרידמן היקר היא 5-75 +1 =6-6 7 + 1 =8 -4 יום טוב לכולנו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2012, 06:47:26 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 על משקל "על חשבון מי הבדיחה הזאת" אולי ירוכזו החידות לשרשור אחד!  והינה אחת לחימום הקנה כמה דגים דגו שני דייגים? וכמה כל אחד לחוד? אם האחד יתן דג משלו, לשני. יהיה לשני כפול משל הראשון. אם השני יתן דג לראשון תהייה להם כמות זהה.  מזה החידה המתחנגלת הזאת עכשיו למי יש כח לחשוב בשעה כזאת   sml44;מומי אתה קרוע אתה הורגת אותי מצחוק והתשובה שלך מר פרידמן היקר היא 5-75 +1 =6-6 7 + 1 =8 -4 יום טוב לכולנו  אתה רואה רמי אחרי שנת לילה אפילו תימני יכול  יפה אביחי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
קבלו אחת פשוטה : הם יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא , מי הם ? 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קבלו אחת פשוטה : הם יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא , מי הם ?  אבי מנופים 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אביחי - מה זה עוד חידה? לא כתבת כלום 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אביחי - מה זה עוד חידה? לא כתבת כלום   אני לא מבין איך נעלמה התגובה ?  כתבתי שמים יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה למתחנגלים!  אם תוסיף לרבע אורך שלי  חצי מהאורך שלך יהיה לנו 10 אבל אם תוריד משליש האורך שלך את הרבע שלי, לא ישאר כלום. מה אורך כל אחד?  זה לא למתחנגלים , מדובר פה על אורך מקלות חוף ב feet. אז הנה התשובה : לראשון 16 ולשני 12
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יפה אביחי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|