פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סט החלומות |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סט החלומות (נקרא 6122 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אהלן אהלן...  אני חסיד של דייג חוף,לצערי בארץ התחום לא מפותח כמו הז'רז'ור וכ'ו... רציתי לדעת מהו סט חוף החלומות שלכם,שלי הולך ככה רולר: Aero Technium MgS XS-B מקל: shimano surf leader כמו כן שחכתי לציין שאני חסיד שימנו גם כן...
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן אהלן...  אני חסיד של דייג חוף,לצערי בארץ התחום לא מפותח כמו הז'רז'ור וכ'ו... רציתי לדעת מהו סט חוף החלומות שלכם,שלי הולך ככה רולר: Aero Technium MgS XS-B מקל: shimano surf leader כמו כן שחכתי לציין שאני חסיד שימנו גם כן... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אתה ראשון יא קזה !  סט החלומות שלי הוא כזה שתמיד לא יעמוד בתקציב שלי ולא אוכל להסיג אותו , לכן ישאר רק בגדר חלום ... ולכן הסטים בהם אני משתמש הם הכי טובים בעולם ! פשוט כי הם שלי !  מקווה שתגשים את החלום שלך לסט הזה , הוא באמת מבטיח תענוג גדול בדיג והנאה לבעליו. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צודק  לגבי סט חלומות יש פער ענק אצלי בין המצוי לרצוי הרצוי לא נראה לי שאצליח להשיג בארץ (אין יבוא וגם המחיר אסטרונומי) המצוי - משתדלים להשתדרג 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
צודק  לגבי סט חלומות יש פער ענק אצלי בין המצוי לרצוי הרצוי לא נראה לי שאצליח להשיג בארץ (אין יבוא וגם המחיר אסטרונומי) המצוי - משתדלים להשתדרג  אם הוא היה קל להשגה הוא לא היה כחלום,ואל תחשוב שאת הסט שציינתי אפשר להשיג בארץ פשוט רציתי לראות את הסגנונות כאן פחות או יותר אם אתה מעדיף לפתוח בשאלה "ציוד החוף שלכם" אני גם אשמח לשמוע!
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
צודק  לגבי סט חלומות יש פער ענק אצלי בין המצוי לרצוי הרצוי לא נראה לי שאצליח להשיג בארץ (אין יבוא וגם המחיר אסטרונומי) המצוי - משתדלים להשתדרג  אם הוא היה קל להשגה הוא לא היה כחלום,ואל תחשוב שאת הסט שציינתי אפשר להשיג בארץ פשוט רציתי לראות את הסגנונות כאן פחות או יותר אם אתה מעדיף לפתוח בשאלה "ציוד החוף שלכם" אני גם אשמח לשמוע! יש כזה קזה ! http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2664.0אתה מוזמן בהחלט לשתף אותנו בציוד הנוכחי שלך אשר כעת בשימוש ולסקור אותו כדי שנדע עליו יותר ועל ההתרשמות האישית שלך ממנו. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אם הוא היה קל להשגה הוא לא היה כחלום,ואל תחשוב שאת הסט שציינתי אפשר להשיג בארץ
פשוט רציתי לראות את הסגנונות כאן פחות או יותר
אם אתה מעדיף לפתוח בשאלה "ציוד החוף שלכם" אני גם אשמח לשמוע! עדיף שנשאר עם השאלה המקורית , יש פה אספני ציוד ברמת הימ"ח  הסט המשודרג מבין הסטים אצלי כרגע הוא : מקל : tica coastguard 4.5m 100-300gr רולר : daiwa windcast 5000
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין שום בעיה לקבל את סט החלומות בארץ, תשלם ויביאו לך, זה יקח עד כחודשיים. יש כבר בארץ לכמה אנשים
לעדי--לרוב הדייגים, גם הסט שלך חלומי ועומד בכל קנה מידה של איכות.
לעצמי, גם הסט המועדף שלי הוא שימנו, מקל beast master ורולר super ultegra ואני משתדרג מדי פעם. יש לי 2 בנים בוגרים שגם הם דייגים ואחיין בוגר וכל פעם שהם שוברים/מקלקלים/מאבדים ציוד, אני נותן להם, עודפים שהצטברו אני מוציא למכירהי,משדרג עצמי וככה כולנו מרוצים ו
|
|
|
|
|
אין שום בעיה לקבל את סט החלומות בארץ, תשלם ויביאו לך, זה יקח עד כחודשיים. יש כבר בארץ לכמה אנשים
לעדי--לרוב הדייגים, גם הסט שלך חלומי ועומד בכל קנה מידה של איכות.
לעצמי, גם הסט המועדף שלי הוא שימנו, מקל beast master ורולר super ultegra ואני משתדרג מדי פעם. יש לי 2 בנים בוגרים שגם הם דייגים ואחיין בוגר וכל פעם שהם שוברים/מקלקלים/מאבדים ציוד, אני נותן להם, עודפים שהצטברו אני מוציא למכירהי,משדרג עצמי וככה כולנו מרוצים ו
ביררתי כבר לגבי במקל,הוא מיובא בהזמנה אישית והמחיר שלו אסטרונומי שבוא נגיד שבמחיר של כל הסט כוללר הרולר במחיר של הארץ עומד כרגע מעל 8000שקל ולמען האמת אחד מהסטים שלי הוא הביסטמאסטר 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
beast master בהחלט מקל ששמתי עליו עין מזמן , זמנו יגיע קישור למקלקיים גם בגירסא טלסקופית
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2012, 14:18:28 PM על ידי עדי
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
הסט החלומות שלי הוא כזה שתופס דגים  לא משנה כמה הוא עולה העיקר שיתפוס דגים אז אם יש למישהו הצעה 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2012, 14:38:43 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אצלי הדגים זה לא העיקר, אני נהנה מלשבת חוף עם החברים והמשפחה, לשתות קפה ועוד נהנה מהאוירה ומהחברותה ומהתעסקות. באם העיקר הוא דגים, אנחנו כולנו בבעיה ולא בתחביב הנכון. ההנאה קטנה לזמן ולהשקעה. את רוב הדגים שאני תופס אני מחלק לחברים, כאשר כבר מביא הביתה, אשתי זורקת אותם לחתולים ואותי לכלבים.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כאשר כבר מביא הביתה, אשתי זורקת אותם לחתולים ואותי לכלבים. 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אם הוא היה קל להשגה הוא לא היה כחלום,ואל תחשוב שאת הסט שציינתי אפשר להשיג בארץ
פשוט רציתי לראות את הסגנונות כאן פחות או יותר
אם אתה מעדיף לפתוח בשאלה "ציוד החוף שלכם" אני גם אשמח לשמוע! עדיף שנשאר עם השאלה המקורית , יש פה אספני ציוד ברמת הימ"ח  הסט המשודרג מבין הסטים אצלי כרגע הוא : מקל : tica coastguard 4.5m 100-300gr רולר : daiwa windcast 5000 עדי פשוט מקל אליפות אני רציתי את : tica coastguard 4.5m 100-300gr ובסוף קניתי חכה של משהוא אחר לא נופלת מהTICA אבל אהבתי יותר את הTICA לא נורא תמיד יש סיבוב שני
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סט החלומות שלי מתוצרת סין הסט כולל: מקל, רולר, חוט, ג'יג וקרס והכל ביחד עולה 100 ש"ח. אהה והוצאתי עליו אינטיאס 30 ק"ג...בג'יג 
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|