עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חברים , קבלו בבקשה את הילל שאני מאוד שמח שהוא כאן  ובטוח שיוסיף לנו הרבה דברים נהדרים . ואשאיר לו את הבמה לספר על עצמו ....... ברוך הבא יקירי 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היי, האם הלל המדובר זה "הלל מירושלים" ? אם כן, אז לפי דעתי זה איש עם המון המון ידע בתחום דיג החוף. כבוד לפורום שהלל כותב בו, מצידי תהיה הפינה השבועית של הלל מאמר קבוע כל שבוע! הללויה דיברת עליו טובות אתמול , והנה קיבלת הפתעה הילל לחץ כאן
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2012, 22:07:56 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עדי הכבוד כולו שלי  אני הלל מירושלים הפעם הראשונה שדגתי היה בגיל שלוש באלפים בגבול בין צרפת לאיטליה ומאז אני דג SURF CASTING המטרה שלי זה לקדם את ה SURF CASTING בארצנו היפה אני לא יודע מה עוד להגיד לכם אני לא אוהב לדבר על עצמי 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
עדי הכבוד כולו שלי  אני הלל מירושלים הפעם הראשונה שדגתי היה בגיל שלוש באלפים בגבול בין צרפת לאיטליה ומאז אני דג SURF CASTING המטרה שלי זה לקדם את ה SURF CASTING בארצנו היפה אני לא יודע מה עוד להגיד לכם אני לא אוהב לדבר על עצמי  ברוך הבא הלל.  איך הים בירושלים ?  סוג הדיג שאתה רוצה לקדם מאוד מדבר אלי ואם אינך נוהג לדבר על עצמך אז אשמח להכיר אותך ולדעת עליך ועל ידיעותיך דרך ההודעות , הדיונים והתגובות שתתן לבטח בפורום הדיג החופי כאן ! מעבר לכך שאם אתה חבר של עדי או שעדי רק מכיר אותך , אז אין ספק שיצאנו כאן ברווח גדול עד מאוד !!  ברוך הבא הביתה. 
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ברוך הבא , שהות מהנה 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הלל
בעבר הדי רחוק יצאתי לילה אחד עם הלל מירושלים לדיג באשדוד בעקבות הכרות באתר IFF
אז הוא היה די "ירוק" בדיג
אני מדבר על אותו הלל?
|
|
|
|
|
בנצי שלום לך
לא נראה לי שאנחנו אותו בנאדם לא זכור לי שיצאתי עם מישהו מהפורום IFF היחידים שיצאתי איתם פה בארצנו הקטנה זה ארנון מדוגית דודי הדייג יובל מוליאן ועופר אני דג בעיקר לבד אני ישמח לצאת איתך שלא תבין לא נכון
הלל
|
|
|
|
|
לגביי לקדם את הSURF CASTING בארץ
דבר ראשון זה להבין ש SURFCASTING זה ספורט לכל דבר
המון דייגים בארצינו מאוד מאוד מקובעים בשיטה שלהם הדגש הוא בעקר על הילדים שמתחילים לדוג ללמד אותם את הדייג בצורה הנכונה ושיהיה בעיקר בארצינו היפה תרבות דייג שזה אומר לכבד את הים ומי שלידך
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא הלל  עם כזה פרגון מעדי- שיודע לפרגן אך כזה פרגון מהול בהערכה כה עמוקה טרם ראיתי ממנו... אז חבר של עדי הוא חבר שלנו, ואם עדי שמח שאתה כאן- השמחה היא שלנו.... מבחינת תגובותיך כאן בשרשור, נראה לי שהבנתי מדוע ההערכה הרבה שלו כלפיך... אהבתי מאוד את זו- לגביי לקדם את הSURF CASTING בארץ
דבר ראשון זה להבין ש SURFCASTING זה ספורט לכל דבר
המון דייגים בארצינו מאוד מאוד מקובעים בשיטה שלהם הדגש הוא בעקר על הילדים שמתחילים לדוג ללמד אותם את הדייג בצורה הנכונה ושיהיה בעיקר בארצינו היפה תרבות דייג שזה אומר לכבד את הים ומי שלידך
ולסיום הלל, עדי תוך זמן קצר מאז הצטרפותו מרגיש כאן מאוד בבית (התרשמתי נכון אני מקווה..., עדי?!), אז אתה מוזמן שלא להרגיש כאן בבית- אלא להרגיש כאן מאוד בבית 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא הלל לפורום מס 1 ברשת שיהיה לך בהצלחה כאן בפורום וגם לנו 
|
|
|
|
shay 38
|