פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   המלצה שלי לחנות לרכישת חוטי בד |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה שלי לחנות לרכישת חוטי בד (נקרא 9460 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רפי, אני לא משתמש ב-ygk. איפה ניתן לקנות את החוט במחיר טוב וממקום בטוח - את זה אשאיר לקובי. הוא יודע איפה.. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
|
כל אחד עם החוט המועדף עליו וזה בסדר ככה אנחנו מפרנסים את כולם  אבל ברצינות , הפאור פרו "סילק" חוט חזק עם גימור חלק כמו משי , רץ בטבעות מעולה ואני מרוצה ממנו מאד והכי חשוב , לא קורע את הכיס ומעלה אינטיאסים של 9 קילו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
חברים אני מעוניין לקנות חוט בד,שקניתי את הרולר ואת החכה המוכר שם לי חוט ואיני יודע כמה ליברות הוא,הרולר שלי שימונו 2500 משקלי זריקה 10-30 כמה ליברות אני צריך להזמין ? זה מה שכתוב על הרולר: Nylon(lb-yds)6-200,8-140,10--120 Power pro (lb-yds) 10-170,15-145,30-95
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 08:48:55 AM על ידי ehudnatani
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לטעמי רולר קטן מדי לצרכים שלך. תחפש על המקל מה הטסט שלו לחוט, זה יהיה הכיוון, אני משער שהחוט שיתאים לך יהיה בסביבות 16-20 ליברות. לפי המפרט שכתבת, תיכנס לך כמות מגוכחת של חוט ברולר, ולסט מדיום כמו שלך הכמות המומלצת לטעמי היא לפחות 200 מטר. תוכל לכתוב איזה דגם רולר יש לך, ונחפש נתונים מלאים.
|
|
|
|
|
לטעמי רולר קטן מדי לצרכים שלך. תחפש על המקל מה הטסט שלו לחוט, זה יהיה הכיוון, אני משער שהחוט שיתאים לך יהיה בסביבות 16-20 ליברות. לפי המפרט שכתבת, תיכנס לך כמות מגוכחת של חוט ברולר, ולסט מדיום כמו שלך הכמות המומלצת לטעמי היא לפחות 200 מטר. תוכל לכתוב איזה דגם רולר יש לך, ונחפש נתונים מלאים.
הדגם זה שימונו 2500f ואני מאמין שזה משהו פשוט מאוד כי זה לא עלה לי יקר. ואיזה עוד נתונים אמורים להיות על המקל חוץ ממשקלי הזריקה?כתוב עליו 300m
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 09:21:28 AM על ידי ehudnatani
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חברים אני מעוניין לקנות חוט בד,שקניתי את הרולר ואת החכה המוכר שם לי חוט ואיני יודע כמה ליברות הוא,הרולר שלי שימונו 2500 משקלי זריקה 10-30 כמה ליברות אני צריך להזמין ? זה מה שכתוב על הרולר: Nylon(lb-yds)6-200,8-140,10--120 Power pro (lb-yds) 10-170,15-145,30-95
לדעתי אם תקנה חוט דק יותר מפאוור פרו, תוכל להכניס כ 200 מ' גג בחוזק של 10 ליברות. זה מספיק לז'רז'ור חוף רגיל. יש את ה daiwa j-braid אבל תוודא שהמידה שלו היא ב pe ומהשוק האירופאי. תקרא בתחילת השרשור הזה את ההמצלמות של מארט.
|
|
|
|
|
תודה רבה על המענה המהיר,עוד שאלה אם אני רוצה לשפר לרולר חדש גודל 3000 זה מומלך לחכה שלי שמשקלי הזריקה שלה זה 10-30
|
|
|
|
|
א. תסתכל מה הטסט של המקל בליברות. אם אין טסט בליברות, תרשום את הדגם המקל ואני אברר. אל תשים חוט יותר חזק מהטסט המקסימלי של המקל! ב.גודל רולר וקיבולת החוט על הרולר: כל חברה והגדול שלה. 2500 בשימנו זו לא אותה קיבולת חוט ב-2500 בדאיווה או ברולר מחברה אחרת.תבדוק את דגם הרולר המדוייק שיש ברשותך. אותה חברה יכולה לייצר רולר בגודל זהה אך עם קיבולת חוט שונה (שפולה רדודה). אתה צריך להתייחס גם למשקל הרולר ביחס למקל כדי לא להוציא את הסט מאיזון. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 11:17:58 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
אחלה אבדוק את הדברים תודה הדגם של המקל זה שימונו sfmax30m לא מצאתי פרטים עליו למעט זה שהוא 10-30 משקלי זריקה
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 11:29:01 AM על ידי ehudnatani
|
|
|
|
|
|
אחלה אבדוק את הדברים תודה הדגם של המקל זה שימונו sfmax30m לא מצאתי פרטים עליו למעט זה שהוא 10-30 משקלי זריקה
אכן, אין נתונים בליברות. מקל מסדרת ה-force master, באורך 3 מ' במשקל 260 גרם! כבד בטירוף!!! אל תכעס, אבל לפני שהייתי חושב על שידרוג הרולר, הייתי חושב על מקל הרבה יותר קל!!! מארט 
|
|
|
|
|
חחח חלילה למה שאכעס להיפך אני שמח ללמוד בכל אופן כרגע אשאר עם המקל שלי התרגלתי אליו ואם כבר העלית את הנושא מה המשקל הנורמלי לחכות עם משקלי זריקה כמו שלי 10-30
|
|
|
|
|
חחח חלילה למה שאכעס להיפך אני שמח ללמוד בכל אופן כרגע אשאר עם המקל שלי התרגלתי אליו ואם כבר העלית את הנושא מה המשקל הנורמלי לחכות עם משקלי זריקה כמו שלי 10-30
תלוי באורך המקל. בדרך כלל, האורך המקסימלי לקטגוריית משקלים זו הוא 2.74 מטר+-. משקלים עד 150 גרם למשקל עצמי של המקל, והשאיפה כמה שפחות!!! אצלי 130 גרם... משקל המקל זה רק פרמטר אחד מתוך מרכיבי המקל. צריך להתייחס ל-action של המקל (fast, moderate fast, regular...). קת המקל: אורך מתפס הרולר. רציפה או מקוטעת. שעם או לא שעם... מאוד חשוב להתייחס לטסט המקל (חוט בליברות), סוג , מספר וגודל טבעות.... הכל ביחד זה מכלול אחד שלם! רק לאחר מכן אתה מתאים רולר וחוט. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 13:33:39 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
תודה למדתי משהו חדש גם היום אבל בכל זאת אם אני מעוניין להמשיך עם מה שיש לי איזה חוט בד מומלץ לי לשדך לו
|
|
|
|
|
תודה למדתי משהו חדש גם היום אבל בכל זאת אם אני מעוניין להמשיך עם מה שיש לי איזה חוט בד מומלץ לי לשדך לו
למקל הזה, כמו שקובי כתב, 16-20 ליברות. מבחינת בעובי, כמה שיותר דק במילימטר. אתה יכול לשים גם טסט יותר גבוהה, אבל לא רואה בזה כל טעם! תן את דגם הרולר המדוייק שיש ברשותך. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2017, 14:09:46 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »