פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מקל שור ג'יג, אולי major craft skyroad? |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל שור ג'יג, אולי major craft skyroad? (נקרא 7810 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יש אותו לחבר ונהנה ממנו למרות שכבד לעבוד איתו לאורך זמן ואני לא יודע עד כמה ניסה דברים אחרים. אני חוויתי עם 7-35 שבירה לא הגיונית בחיבור וכך עוד שתי אנשים שמכיר ששברו בדיוק באותו מקום(לא זרקתי משקל עודף ,הייתי 5 גרם מתחת למקסימום). הבלאנק של המקל לא הרשים אותי,אישית אוהב חכות קשיחות בשלושת רבעי החלק התחתון ,ולמעלה אני אוהב גמישות מסויימת סוג כזה של בלאנק נותן את כל טווח המשחק בכל סוגי הבובות. סדרה מסחרית ובינונית של מייג'ור קראפט. יש חכות הרבה יותר מעניינות,ובמיוחד שזו החכה החשובה והעיקרית לדעתי מבחינת משקלים בדייג באילת.
שרון, תודה על התגובה. אני מניח שכל ההתייחסות היא ל-skyroad. מכיר את המקל שהזכרתי של דאיווה? לגבי הבלאנק, לפופינג אני חושב שעדיף אקשן קשיח לגמרי גם בחלק העליון, פאסט/אקסטרא פאסט, כדי לא להפסיד מהתנופה בזמן העבודה על הגמישות של המקל.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
https://youtu.be/Od8Sy5n9Qzoבקישור סרטון של המקל השני המוצע, daiwa jig caster
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2017, 10:14:17 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי מארט. דווקא ראיתי מקלות מעניינים של הארט, אבל אני לא יודע להשוות אותם למקלות אחרים בשוק, ונראה לי שאין הרבה ניסיון עם החברה בארץ על המקלות מהקטגוריה הזו (גם ככה אין הרבה שעובדים בז'ירז'ור כבד). הם בהחלט נראים מעניינים, וגם המחירים אטרקטיביים למדי. דוגמה מאיביי-מקל מעניין מאוד!
|
|
עריכה אחרונה: מאי 09, 2017, 10:40:12 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
היי מארט. דווקא ראיתי מקלות מעניינים של הארט, אבל אני לא יודע להשוות אותם למקלות אחרים בשוק, ונראה לי שאין הרבה ניסיון עם החברה בארץ על המקלות מהקטגוריה הזו (גם ככה אין הרבה שעובדים בז'ירז'ור כבד). הם בהחלט נראים מעניינים, וגם המחירים אטרקטיביים למדי. דוגמה מאיביי-מקל מעניין מאוד!מכיר את המוכר, בחור קרואטי-אמין מאוד !!!אתה יכול להתייעץ גם איתו, ולא רק לגבי המקל הספציפי... מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
טוב, קראתי סקירות, ראיתי סרטונים, השוואות מפה ושם, ובסוף נפלה ההחלטה- הדאיווה לוקח. הזמנה יצאה לדרך, המשך יבוא... למישהו יש דעות לגבי הרולר? daiwa saltist 5000, הביקורות מהללות....
|
|
|
|
|
טוב, קראתי סקירות, ראיתי סרטונים, השוואות מפה ושם, ובסוף נפלה ההחלטה- הדאיווה לוקח. הזמנה יצאה לדרך, המשך יבוא...
תתחדש ותהנה  מארט 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תתחדש איש 
|
|
|
|
|
תתחדש נראה אחלה מקל לשור גיג
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תתחדש נראה אחלה מקל לשור גיג
תודה, אמיתי. נראה לי שאני אצטרך להתייעץ איתך קצת בהזדמנות הקרובה...
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2017, 16:50:13 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שחטתם את הסקאיי רוד לגמרי פשיי ביאסתם 
|
|
|
|
|
שחטתם את הסקאיי רוד לגמרי פשיי ביאסתם  מאוד חשוב שהאנשים יתנו חוות דעת מנסיונם האישי, לטוב ולרע! עכשיו נשארה רק סוגיית הרולר, אבל גם היא תיפתר בקרוב... מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2017, 18:20:56 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
שחטתם את הסקאיי רוד לגמרי פשיי ביאסתם  מאוד חשוב שהאנשים יתנו חוות דעת מנסיונם האישי, לטוב ולרע! עכשיו נשארה רק סוגיית הרולר, אבל גם היא תיפתר בקרוב... מארט  קובי, אתה משאיר את המקל יתום, ללא רולר?  תתחדש ותהנה  מארט 
|
|
|
|
|
 |
|
|
יש אותו לחבר ונהנה ממנו למרות שכבד לעבוד איתו לאורך זמן ואני לא יודע עד כמה ניסה דברים אחרים. אני חוויתי עם 7-35 שבירה לא הגיונית בחיבור וכך עוד שתי אנשים שמכיר ששברו בדיוק באותו מקום(לא זרקתי משקל עודף ,הייתי 5 גרם מתחת למקסימום). הבלאנק של המקל לא הרשים אותי,אישית אוהב חכות קשיחות בשלושת רבעי החלק התחתון ,ולמעלה אני אוהב גמישות מסויימת סוג כזה של בלאנק נותן את כל טווח המשחק בכל סוגי הבובות. סדרה מסחרית ובינונית של מייג'ור קראפט. יש חכות הרבה יותר מעניינות,ובמיוחד שזו החכה החשובה והעיקרית לדעתי מבחינת משקלים בדייג באילת.
שרון, תודה על התגובה. אני מניח שכל ההתייחסות היא ל-skyroad. מכיר את המקל שהזכרתי של דאיווה? לגבי הבלאנק, לפופינג אני חושב שעדיף אקשן קשיח לגמרי גם בחלק העליון, פאסט/אקסטרא פאסט, כדי לא להפסיד מהתנופה בזמן העבודה על הגמישות של המקל. קובי לא מכיר את המקל של דיוואה שציינת ומה שאמרת לגבי פופינג ,צודק בהחלט... עדיף מקל EF ,וזה מצריך מקל מיוחד לפופינג... לכן מעדיף מקל כמו שציינתי מבחינת הבלאנק ,זה מתאים באופן הכי מיטבי לכל הסגנונות ... תבדוק את המקלות של apia ושל Daiwa לדעתי המובילות כיום במקלות בינוני כבד אלא עם יש לך תקציב לזנאק.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סיכום השבוע- בסופו של דבר קניתי את המקל של דאיווה, jig caster mx 9.6 medium/heavy משקלי זריקה 25-90. הרולר שנבחר הוא ה- saltist 5000 מבית daiwa. קובי, אתה משאיר את המקל יתום, ללא רולר?  תתחדש ותהנה  מארט  מארט לא סתם יודע מראש על הרכישה של הרולר.... כמו חבר אמיתי, מארט התרוצץ בשבילי עם קשרים חובקי תבל כדי למצוא לי את העסקה המשתלמת ביותר, הבטוחה ביותר, ואפילו קיבלתי הצעות לאופציות נוספות כדי שאוכל לבחור. בסופו של דבר הרכישה בוצעה בעזרת חבר של מארט מעבר לים במחיר שאסור לפרסום, ישירות מהיבואן של דאיווה במקום. זה באמת המקום להודות שוב למארט, שעשה מאמצים בימים האחרונים כמעט מבוקר עד ערב, כששנינו מתכתבים עשרות הודעות ביום, מיילים שרצים הלוך חזור, ירידה לפרטים וסגירת קצוות. מארט- תודה רבה, אתה חבר יקר ואדם עם המון רצון טוב לעזור. גיליתי אדם שאמנם לא פגשתי מעולם מחוץ לדפי הפורום פה, אבל מיד שזיהה הזדמנות לסייע הוא קם ונתן יד! כמובן שיש עוד המון קניות מסביב, חלק כבר קניתי- חוטים, ג'יגים, דמויים, ועוד יהיו הרבה בהמשך...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4
|