| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 5/5/2017 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:00+ | דמוי סיליקון - ג'יג הד של 1 גרם וטיוב סיליקון קטן צהוב/לבן | אמנון מצוי (עדדי) | 13 | |
| 10:00+ | דמוי סיליקון - ג'יג הד של 1 גרם וטיוב סיליקון קטן צהוב/לבן | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | |
| 10:00+ | דמוי סיליקון - ג'יג הד של 1 גרם וטיוב סיליקון קטן צהוב/לבן | *אחר - דג שאינו ברשימה | 1 | |
הדו"ח:
עוד סופ"ש מתקרב והתכנון הפעם שוב יציאה לכנרת.
הפעם אנחנו בתפוסה מלאה (אני, אלון, יאיר ונדב). מתכננים לבדוק מה חדש בירדן ההררי ולבדוק אם התחילה שם העונה.
הגעה בנחת לקראת 8 לירדן, התארגנות וירידה למים.
המים בירדן עדין מאוד עכורים וסריקה של הגזרה ללא שום סימני דגים והתייחסות לדמויים/ניקלים.
כנראה שצריך לחכות לחודש יוני
.אנחנו מתקפלים מהירדן ועוברים לכנרת לגזרה של שבוע שעבר
.בזמן ההתארגנות, החכה שלי נמצאת באוטו על הספסל האחורי ובולטת קצת החוצה. יאיר סוגר את הדלת של האוטו ונשמע רעש מוזר
. מתברר שהדלת מעכה את הקצה העליון של החלק התחתון של החכה
. מזל שנדב הביא חכה ספייר ואני מקבל אותה ויכול לעבוד
. אנחנו מגיעים לנקודה ומתחילים לעבוד. סריקה קצרה של נקודת ההתחלה ללא תוצאות ואני מתקדם למקום המוצלח של שבוע שעבר.
זריקה ראשונה ויש כמה נשנושים ואז נעילה ויוצא עדד ראשון בגודל נחמד לבוק וחזרה למים.
עדד

ועוד אחד

בשלב מסויים אני מוציא "טברנון סימון כנרתי" עם הסימן הכחול כמו שבוע שעבר. כנראה שבתקופה זו הם יחסית נפוצים
.
ככה אני מצליח לגרד דג פה ודג שם (היום הדגים פחות שתפו פעולה לעומת שבוע שעבר) ויצאה גם בינית קטנה שנתנה פייט טוב

היום הדגים תקפו יותר למטה יחסית לשבוע שעבר שתתקפו למעלה יותר.
בשעה 12 וקצת אנחנו מתקפלים חזרה הביתה דרך הסביח
.תהנו מהסרט של תפיסות היום
כל הדגים שוחררו בשלום חזרה

thx:לנדב על השימוש בחכה שלו
ציוד:
חכה : מיטשל של נדב 2-6 גרם
רולר: Shimano Sedona 1000
חוט: Daiwa J-Braid X8 PE0.6 9Lbs+ 30 ס"מ שוק לידר נילון פשוט שקוף 0.2 מ"מ
דמויים: ג'יג הד של 1 גרם וטיוב סיליקון קטן צהוב/לבן

שרגא אתה לא טירון