פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   המלצה לסטנדים-ראשים? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה לסטנדים-ראשים? (נקרא 1665 פעמים) |
הדפסה |
|
|
דרושים לי ראשים לסטנדים...כי נעלמה הקופסא במהלך פסח... למצוף(מאצ) ופידר. בדרך כלל עובד עם 1-3 מקלות בו זמנית. יש לי מקלות(BANK_STICKS), ומחפש תושבות בשבילם(קדמיות+אחוריות) יש רעיונות לסוג דגם צורה של משהו מעניין?
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 03, 2017, 22:27:32 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
האחוריים בצורת u: החלק האחורי של המקל שוכב על המחזיק. הקדמיים: יש עוד מ'ס דגמים, אבל רובם ככולם מבוססים על צורה זהה עם שינויים קלים... החריץ למעבר חוט הדייג( מניעת חיכוך...) לרוב, לא תמיד,המחזיקים הקדמייםל- match & feeder מיוצרים מיוצרים יותר גמישים בגלל אופי סוג הדייג ומבנה המקלות. אם אתה משתמש בו זמנית במס מקלות, אז אתה משתמש בזוג מוטות גדה , קדמי ואחרי עם ראשים בהתאמה. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 04, 2017, 01:16:46 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
האחוריים בצורת u: החלק האחורי של המקל שוכב על המחזיק. הקדמיים: יש עוד מ'ס דגמים, אבל רובם ככולם מבוססים על צורה זהה עם שינויים קלים... החריץ למעבר חוט הדייג( מניעת חיכוך...) לרוב, לא תמיד,המחזיקים הקדמייםל- match & feeder מיוצרים מיוצרים יותר גמישים בגלל אופי סוג הדייג ומבנה המקלות. אם אתה משתמש בו זמנית במס מקלות, אז אתה משתמש בזוג מוטות גדה , קדמי ואחרי עם ראשים בהתאמה. מארט  אני דג רק עם מקל אחד בו זמנית. לגבי מוטות גדה אני לא משתמש, אלא ב- feeder arm, שמחובר ל-seat box. אני מצ"ב סרטון בו תוכל לראות מחזיקי חכות, קדמי ואחרי בהם אני משתמש. במקום ה-feeder arm אתה יכול להשתמש ב-2 מוטות גדה למקל, אחד קדמי ואחד אחורי, ולחבר להם את אותם הראשים, אחד קדמי ואחד אחורי : https://youtu.be/XOO41P47TYgמארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 04, 2017, 20:46:46 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
נחמד האביזר לחיבור לקופסא  חושב על לאמץ זוג... תודה מארט
|
|
|
|
|
נחמד האביזר לחיבור לקופסא  חושב על לאמץ זוג... תודה מארט תסתכל על קוטר וצורת הרגל (מרובע/ עגול), אליה אתה רוצה לחבר את ה- feeder arm. החיבורים לא תמיד סטנדרטיים... אצלי קוטר רגל ה- seat box הינו 30 ממ, עגולה. לקחתי זרוע מקורית של colmic one. זרוע גנרית לא התאימה - קוטר החיבורים היה קטן מדי. או שתבנה לבד ב- 3d, או תקנה. אם תחליט לקנות ברשת או תתלבט מה לקנות, אשמח לעזור. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 05, 2017, 16:15:26 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
נחמד האביזר לחיבור לקופסא  חושב על לאמץ זוג... תודה מארט תסתכל על קוטר וצורת הרגל (מרובע/ עגול), אליה אתה רוצה לחבר את ה- feeder arm. החיבורים לא תמיד סטנדרטיים... אצלי קוטר רגל ה- seat box הינו 30 ממ, עגולה. לקחתי זרוע מקורית של colmic one. זרוע גנרית לא התאימה - קוטר החיבורים היה קטן מדי. או שתבנה לבד ב- 3d, או תקנה. אם תחליט לקנות ברשת או תתלבט מה לקנות, אשמח לעזור. מארט  תכננתי לחבר על הכיסא קמפינג של ההום סנטר 
|
|
|
|
|
נחמד האביזר לחיבור לקופסא  חושב על לאמץ זוג... תודה מארט תסתכל על קוטר וצורת הרגל (מרובע/ עגול), אליה אתה רוצה לחבר את ה- feeder arm. החיבורים לא תמיד סטנדרטיים... אצלי קוטר רגל ה- seat box הינו 30 ממ, עגולה. לקחתי זרוע מקורית של colmic one. זרוע גנרית לא התאימה - קוטר החיבורים היה קטן מדי. או שתבנה לבד ב- 3d, או תקנה. אם תחליט לקנות ברשת או תתלבט מה לקנות, אשמח לעזור. מארט  תכננתי לחבר על הכיסא קמפינג של ההום סנטר  בדוק קוטר רגל  מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]