|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 2/5/2017 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | גיג קטן - | טרכון ים תיכוני | 9 | לא נשקל | | 6:00 | גיג קטן - | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 4 | לא נשקל |
הדו"ח:לאחר היציאה הקודמת והתפיסה של טרחון קטן ומרמיר ביום שבת, חוזרים שוב לנקודה כדי לנסות את מזלנו שוב. מתחילים לעבוד ממש בזריחה כמה זריקות ויש נעילה!!!! ממשיכים לעבוד ומתחילים לתפוס. נתפסו לי גם 4 מליטות על ג'יגים של 9 ו 10 גרם. אצל אבא שלי נתפסו גם טרחונים ומרמיר גדול. חוזר הביתה ומכין סביצ'ה נחמד.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יפה מאד יום תענוגות עם אבא והספק נהדר הסביצ'ה נראה טוב בתאבון 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על פתיחת עונת הטרחונים  הספק מכובד לך ולאבא. בתאבון
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יפה מאוד תודה על העדכון עם כמות כזאת זאת פתיחת שריקה לכל הגזרות צריך לצאת לטרגט אותם כבר,אחלה צלחת ארגנת 
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד!! איזה איזור?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
|
יופי של סיפתח המליטות הקטנות האלה מסתובבות על הקרקעית ותוקפות גיגים בטרוף  שאפו על שלל מגוון ויפה  בהצלחה בהמשך העונה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
איזה תפיסות ואיזה סביצ׳ה 
|
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
יפה מאד
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
פתיחה מרשימה ועכשיו כשקיבלנו כרטיס אדום למשך 45 יום בהחלט נראה שנצא לחפש קצת מפירות העונה בזרזור חוף 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תענוג של פתיחת עונה, בתאבון
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טרחונים, מרמיר ומליטות, בהחלט לא רע ובעצם - יום מוצלח מאוד  דו"ח קליל ומשתף - יפה שהקפדת לציין שהמליטות על ג'יגים קטנים, הסביצ'ה נראה נהדר... 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד דוח קצר וקולע - שעת עבודה, דמוי והדג שנתפס. ת'כלס לא צריך יותר מזה  ודבר נוסף, חשוב לא פחות, זה כולל בשורה מבשרת רק טוב לתקופה הקרובה למז'רז'רי החופים  כמות דגים מכובדת ויפה לבית כן ירבו בע"ה
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
הגודל לא קובע , האקשן כן  ברגע שזה בא ( תרכונים ) יש אקשן והקטנים האלה יודעים לתת פייט מהנה . החמסינים של מאי הם בד"כ הסימן לכניסתם , יחד עם אוט אוטים גדולים וכמובן הגומברים . המליטות הן הפתעה , לא אוהב לשאול שאלות מיותרות אבל אם זה מהחוף ולא מרינה אז זה חדש לי . יופי של דוח ואקשן , הסביצה ישר למסטר שף 
|
|
|
|
|
|
|
הגודל לא קובע , האקשן כן  ברגע שזה בא ( תרכונים ) יש אקשן והקטנים האלה יודעים לתת פייט מהנה . החמסינים של מאי הם בד"כ הסימן לכניסתם , יחד עם אוט אוטים גדולים וכמובן הגומברים . המליטות הן הפתעה , לא אוהב לשאול שאלות מיותרות אבל אם זה מהחוף ולא מרינה אז זה חדש לי . יופי של דוח ואקשן , הסביצה ישר למסטר שף  תודה המליטות נתפסו על ג'יג בחוף בין התפיסות של הטרחונים
|
|
|
|
|
|
eliorlevi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|