|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 28/4/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:מתחיל את הבוקר ב6 הציוד כבר מוכן עולה לרכב מגיע לחוף מחפש נקודה טובה מתחיל בהקפצות של גיג 5 גרם בשעה הראשונה ללא הצלחה, פוגש בהמשך הדרך 3 תותחים יוסי, שרון, ודודי אם אני לא טועה , כמובן יוסי בתמונה בטוח יהיה דגים אחריי פטפטת קצרה עם כולם מתחיל האקשן כמה אוטוטים קטנים שמשוחררים לגדול ואז מתחיל לעבוד יותר ברצינות על הנקודה הזאת שלפנייה יש רשת דייגים ענקית אבל בכל זאת לא מוותר על הנקודה עובד עובד ואז בום אומר ליוסי תראה את המקל והוא ושרון מתמוגגים על הפייט של הדג כאילו דג של כמה קג אבל זה הכייף באולטרא לייט שזה מרגיש עוצמתי ,המקל מכופף בצורה קשה ולאט לאט יוצא לו מרמיר דיי נחמד,ממשיך לזרוק ולאחר 2 זריקות שוב בום אותו פייט קצת יותר קשה ואז יוצא שוב מרמיר יותר נחמד ,ממשיך לעבוד ולרגע נראה שכבר אין כלום החברים ממשיכים צפונה ואני המשכתי דרומה לחפש נקודה טובה ואז החגיגה האמיתית החלה הסרגוסים לא מפסיקים לתקוף את הגיג ממש תוקפים כל רגע בום אחד אחריי השניי כאילו שנפלתי על בור ממש טוב והפייט מהנה יותר ויותר. בסביבות 9 וחצי או עשר הכל כבר נרגע והתקפלתי מבסוט עד הגג,אחלה של פתיחת עונה .... בהמשך תעלה תמונה  הגיג האמצעי 5 גרם של גיגפרה  לכל מי שביקש
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 28, 2017, 20:48:59 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
סחטיין על הדו"ח  יש מצב לתמונה של הגיג ? תמונה של איך נראה הנקודה בכללי ? (בלי לציין איזור מדוייק כמובן  ) איך נראה בור  ?
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
יופי של דו״ח נשמח לתמונות אין על אולטרה לייט 
|
|
|
|
|
|
|
שאפו צחי על הדוח החוויתי ועל העקשנות  שמח לראות שגם הים מתעורר לאולטרא לייט 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונה תעלה עוד מעט ...
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
צחי איזה יופי של בור מצאת ועוד יותר איזו מיומנות בהפעלת הג'יג יש לך את זה בטבעי כל דג שהוצאת נתן לך פייט מהנה ולבסוף מגש דגים תמשיך להנות מהסיטואציה ויש המון מה ללמוד ממך תותח 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צחי יופי של אקשן על אולטרה בים סידרת לך אחלה פלטת מטוגנים מצטרף לבקשה תמונה של הג'יג בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי! בד"כ בשביל כ"כ הרבה סרגוסים צריך להתעסק עם פיתיונות שריחם לא משהו  בז'רז'ור זה מאוד אלגנטי, ועוד יותר על אולטרא  אזור עם סלעים? תודה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 28, 2017, 17:51:30 PM על ידי ניר71
|
|
|
|
|
|
|
כייף לא נורמאלי , אולטרה ואקשן זה קלאסיקה של הנאה צרופה .
המרמירים לא מפתיעים , דווקא הסרגוס שבעונת הרבייה ...( יוני - אוגוסט התקופה החזקה ) .
לפניי שבוע היו פלטות של אוט אוט , הכנה " לייט " לגומברים והתרכונים ...אתמול באה טלוויזיה שמנמנה ראשונה ,
כל הסימנים הטובים לקיץ .
המשך הנאות והצלחות .
|
|
|
|
|
|
אלירן 87
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו"ח תענוג תודה רבה!! הגיע הזמן להצטייד בחכת אולטרה לייט 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יפה מאוד 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
ULTRA FUN  אישית דווקא מעדיף את הדגם הרחב יותר ולא את ה-SLIM. יצא לך לנסות אותו?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, חווית אולטרא לייט בים במיטבה  אקשן ברצף  בתאבון