פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שלישיית דגים שהזכירו לי למה אני מכור |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: שלישיית דגים שהזכירו לי למה אני מכור (נקרא 3327 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 17/4/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שקיעה | פתיון בשרי אחר - שניצל | שפמית ארסית | 1 | לא נשקל | | שקיעה | דמוי דג קטן - בלאק מינו 10 גרם | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | נשקל | | שקיעה | דמוי סיליקון - בלאק מינו 10 גרם | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:לפעמים כדי לזכור שאתה מכור לדייג לא צריך איזה סוס שיתן ריצות ימינה שמאלה וזינוק באוויר, צריך רק את הים שקיעה ואיזה דג נחמד כבר מעל שישה חודשים שלא תפסתי דג (ראוי) לאכילה, המורל יורד וגם כשכבר יוצאים אין המון אמונה, המפגש (שנהניתי מאוד) לא ממש עזר באמונה כשחוף שלם לא גירד לברק, העונה הייתה מצוינת לחברים אבל לי כלום לא עזר , וכמות היציאות לא הייתה מזהירה אז לפני יומיים הגעתי למרינה באשקלון לשקיעה עובר בין 3 נקודות ואין כלום, חוזר לנקודה הראשונה (הכל עוד בצהריים) מגיע לנוח ולאכול בינתיים אבא מדווח שאין כלום אז אני מסדר לו טיפה את הריג ומשנה מיקום הטלה, לא עובר 10 דקות והחכה שהונחה על כיסא פלסטיק מקבלת כזה פיצוץ שהעיף את הכיסא אני רץ ומצפה לסרגוס פלטה של איזה חצי קילו אבל יוצא פלאטהאד נחמד שניסה לחתוך למטה, לפחות משהו נחמד הוא נתרם לדייג נחמד לידינו בהמשך הברקודות הלברקים והלוקוסים לא שיתפו פעולה אתמול מגיעים לנמל תל אביב לנקודה שאני לא מת עליה אבל יום אחד ברח לי שם סוס של איזה 3 קילו מפלץ אמיתי, אוקיי מקווה להפתעה אחרי 10 דקות מחליט לשנות כיוון, לוקוסים בייבי ואם יבוא גדול מה רע זריקה אחרי הסלע מגלגל ועובר עוד מטר (נקודה חדשה כלומר) בנקודה הכי פוטנציאלית רואה את הצללית בולעת ומעלה אותו מהר, הטלה אחר כך אותו סיפור ואחרי זה הרוח והקור כבר הבריחו אותנו זוגייה ב20 דקות זה לא רע וסוףסוף על הבלאק מינו שבינתיים רק תקיפות קיבל וכמובן שכמו כל דמוי שתפסתי איתו הוא נשאר בסלע (נאחס בפני עצמו אבל היה כיף, בתקווה שיגיע לחכתי אחד מהסוסים שכיף כל כך להוציא
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2017, 15:25:05 PM על ידי רועי כהן
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
רועי המלך!! אני כבר חודשיים לא העליתי שום דג אלא אם מחשיבים משהו שקרה היום..... (הייתי בירקון אני מז'רז'ר עם ספינר וביום פיצוץ של החכה מה אני רואה? בורי מת שאם היה חי היה באיזור של 800 גרם אבל עדיין.. נתפס באיזור בין הפה לעין מחזה לא נעים...) ואתה מעלה זוגי בעשרים דקות פשיאללה יתותחח פעם הבאה מביא את האבא שלהם 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2017, 15:58:47 PM על ידי רובי r
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הכבוד על השלישייה, הרצף הרע נשבר, בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה רבה 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
רועי יופי של תפיסות להרמת המורל  אחן יאוש אחינו כל מז'רז'ר עובר תקופה כזאת ועוד להוסיף את כמות היציאות הקטנה יחסית אתה צריך סבלנות של ברזל ויש לך  יופי של תפיסות אתה מראה כבר יכולות מתקדמות המשך הצלחות וסוסון בקרוב אמן 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יפה מאוד, רועי, קיבלת צ'ופר לחג, וזריקת עידוד למוטיבציה. אני לא זוכר אצל מי מהחברים פה יש חתימה שאומרת שמי שלא מתחיל בדגים קטנים, לא יודע להעריך דגים גדולים... בהצלחה עוד בהמשך, ונזכה לראות ממך עוד הרבה דוחות!
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה יוסי אחי יא תותח מחכה לראות דוחות חדשים שלך קובי תודה רבה, על כל העזרה גם אתה בהחלט מקצוען אמיתי
|
|
|
|
|
|
|
שמעו את הצעקות עד אשקלון ...  כל מה שכתבת הוא חלק מהתהליך , עקשנות ואמונה שלך יביאו אותך לתוצאות ...זאת רק דוגמא קטנה . בהתחשב בזה שאתה צעיר , החופים יחכו לך זמן רב . לא ראיתי לוקוס לבן בתמונה ( 111 - שלוש קווים על מכסה הזימים ) . כל פעם שמצטרפים למעגל מזרזרים מב"ש , אני מקבל שערות לבנות .. 
|
|
|
|
|
|
|
אין יאוש בעולם אח שלי! תותח אתה אחלה דוח 
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מברוק לשבירת המנחוס,שיחקת אותה העיקר נהנת זה הכי חשוב 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יפה מאוד, רועי, קיבלת צ'ופר לחג, וזריקת עידוד למוטיבציה. אני לא זוכר אצל מי מהחברים פה יש חתימה שאומרת שמי שלא מתחיל בדגים קטנים, לא יודע להעריך דגים גדולים... בהצלחה עוד בהמשך, ונזכה לראות ממך עוד הרבה דוחות! לסאמח הצפר
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה אייל, האמת שכבר נהייתי רגוע עם הדגים, לא צועק יותר  טעות בבחירה, בוודאות לא לוקוס לבן (אני לא מתמצא בשאר הסוגים  תודה נועם אח יקר בקרוב אצלך ! תודה גם לך אסלן, העיקר הפייט 
|
|
|
|
|
|
|
בפעמים הבאות יבואו גם הגדולים כל הכבוד על ההתמדה 
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על התפיסות יא תותח  אנחנו לא בוחרים את הגודל של הטורף בזרזור באותה מידה יכל לבוא לך חמור,העיקר התפיסה שאומרת שאת העבודה אתה יודע,כדי לתפוס דגים צריך להגיע לים,ככל שתהיה יותר בים יהיה יותר תפיסות.. במרינות לרוב שממה בזמן הזה מלבד ברקודות וגם לא אטרף שווה לרדת לחופים לזרוק בומבט או גיגים לעומק ולסרוק רצועה רחבה,גם ספורט וגם מגדיל את הסיכוי לפגוש טורפים 
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301