פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חולצות פורום |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חולצות פורום (נקרא 7189 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
**********הודעה חשובה לחברי הפורום************* בינתיים השגנו מחיר נמוך משמעותית מהמחיר שצוין בשרשור זה ובאיכות גבוהה מובטחת! השרשור הזה ננעל, נפתח שרשור חדש בו מצוין המחיר החדש (25 ש"ח לחולצה ארוכה ו:30 ש"ח לחולצה ארוכה), כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29184.0 כן יש בסוף ההודעה רשימה של ההזמנות כולל כמויות ומידות (אנא תבדקו כי הזמנתכם הועתקה נכון). את ההזמנות החדשות או תיקון הזמנות שנעשו - בתגובות בשרשור החדש. החולצות יימסרו במפגש הפשפשוק למעט החריגים שלא יוכלו להגיע ונדאג להעביר להם.========================================================================================================================= חברים שלום וחג שמח לכולם חברים רבים פונים אלי בשאלה על חולצות של הפורום אני מעוניין לדעת כמה מעוניינים בחולצות דרייפיט קצרה של הפורום , כאשר מחיר חולצה הינו 25 ש"ח, ומחיר חולצה ארוכה 30 ש"ח. מי שמעוניין נא שירשום שם + מידה וכמות צריך להבין כי אם יהיו פחות מ-100 פשוט לא כדאי מבחינת מחיר מול היצרן , מדגיש כי כל הכסף ממכירת החולצות הוא עבור אחזקת אתר הפורום ועלות ארועים לחברי הפורום. נא התייחסותכם 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2017, 03:08:48 AM על ידי הנהלת ISF
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
מארט מצקין - מידה L . 1×שרוול קצר. 1×שרוול ארוך. מארט 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
1 שרוול ארוך xxxl
|
|
|
|
|
|
|
תומר בכר מידה L
שרוול קצר
|
|
|
|
|
|
|
חברים רבים פונים אלי בשאלה על חולצות של הפורום אני מעוניין לדעת כמה מעוניינים בחולצות דרייפיט קצרה של הפורום , כאשר מחיר חולצה הינו 40 ש"ח, ומחיר חולצה ארוכה 50 ש"ח. מי שמעוניין נא שירשום שם + מידה וכמות צריך להבין כי אם יהיו פחות מ-100 פשוט לא כדאי מבחינת מחיר מול היצרן , מדגיש כי כל הכסף ממכירת החולצות הוא עבור אחזקת אתר הפורום ועלות ארועים לחברי הפורום. נא התייחסותכם  אם הבנתי נכון, כי כל הכסף מההכנסות הם עבור אחזקת האתר וארגון אירועים עבור חברי הפורום. מעל 5000 חברים רשומים, ותסתכלו על אורך הרשימה - לי זה מפריע, ולכם לא?  מארט 
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אני גם לוקח בכיף 1 ארוך ו-1 קצר XL
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרוול ארוך XXXL 2 יחידות בכיף
|
|
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אשמח להשתתף חולצה קצרה X1 מידה לארג' חולצה ארוכה X1 מידה לארג'
איפה אוכל לשלם עבור החולצות?
|
|
|
|
|
|
|
חברים יקרים לגבי התשלום ...אל דאגה ברגע שנעשה את החולצות ...נפרסם היכן יחולקו והתשלום יהיה במקום בעת קבלת החולצה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תוסיף גם אותי, 1 ארו + אחד קצר
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301
|
|
מידה XXL 1×שרוול קצר
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
קינן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
42
|
|
גם אני אשמח 2 ארוך 1 M 1 XL
Shahar Cohen אתה חושב שיהיה אפשרות למשלוח בדואר?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תרשום עלי 2 חולצות , אחת קצרה והשניה ארוכה XL 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תרשום עלי 2 חולצות , אחת קצרה והשניה ארוכה XL  אני מבין שאתה לוקח את החולצות לילד
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2017, 10:13:56 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
תרשום עלי 2 חולצות , אחת קצרה והשניה ארוכה XL  אני מבין שאתה לוקח את החולצות לילד לא נשמה,הוא סתם מתכנן להיות רזה עד שיגיעו  בשבילי קצרה וארוכה שתיהם XL
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3