| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/4/2017 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| לקראת בוקר | דמוי סיליקון - סטורם | לברק-חלק | 1 | 1.326 |
הדו"ח:
אייי אייי איי כמה אני עייף........

הסיפור התחיל כבר לפני שלושה שבועות עם לברק חמוד (800 גרם בערך) שהוצאתי...
כמובן עם האוכל בא התיאבון..
שבוע לאחר התפיסה מוצא את עצמי בנקודה אחרת עם ים נמוך שלא משאיר הרבה מקום לתקווה, האופטימיות דווקא הגיעה מצד ההיסטוריה - במקום הזה היו ימים של קראחנות גם בימים שהים היה "מת"

מגיע שואל מי נגד מי ושוקל לעבור לנקודה אחרת, רואה חבר מקשקשים 5 דק' כשהבומבט והסיליקון טעונים..
רואה רתיחה מדהימה- זריקה.... בוםםםםםםםםםם
יציאת חוט מטורפת- החברים בחוף היו בהלם- עד היום אני לא יודע יודע עם זה אחד הלברקים הגדולים בחיי או שטעה שם איזה טרכון גדול או בייבי אינטיאס (היתה שמועה שבאותו חודש יצא בייבי אחד) אנחנו כמובן לא ניזונים משמועות והדג השתחרר אז הכל כבר היסטוריה.

היה לי דו"ח שנקרא "ניקמת הטרכון"... טרכון גדול שברח וגרם לי להשכים כמה ימים כדי לנקום ויצא בריון חדש.
שוב יוצא לנקודה אחרת שבוע אחרי עם אוריאל שרון ויוסי, כרגיל שרון עם היומית שלו
ואני עם בריחה ממש ליד הרגליים של חתיכה גדולה.... מגורדדדדדדדדדדדדדד נוסע הבייתה ויודע שהכל לטובה

זריחה של רביעי קובעים עם שי התותח לצאת בסירה, אמרנו נגיע שעתיים לפני לראות אם אפשר לגרד "לברק לתפירה"

ים מדהים תנועה ערה במים... מחמש את הסטורם השוחט... זורק לפני רתיחה- מגיע אופנוען טס עלי... ו... ו... נו... עוקב עוקב ובוםםםםםם... נעול- חתיכה יפה מאוד יצאה בעזרת חבר יקר שעזר לי להוציא.
היום התחיל טוב, דן חברי היקר אמר תן כמה זריקות עם מקל המזל- ואז הגיע תורו של דן.... כמה זריקות וננעל על חתיכה דומה.... מחוייכים ועולים לסירה אופטימיים...
מה היה בסירה אתם שואלים?!
כל זאת ועוד בפרק הבא בדו"ח הקרוב שיעלה- היה מעניין
מאודדדדדדדדדדדדדעד כאן

תמונות וסרטונים יעלו בהמשך אני מקווה...
שרון דן או שי ידאגו לזה