|
|
 |
040417
« ב- : אפריל 05, 2017, 06:47:53 AM » |
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 5/4/2017 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2300 | סבידה מתה - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 5 | X | | 2300 | סבידה מתה - +פרוסת סרגוס | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | X |
הדו"ח:2300-0300(כולל נסיעות) ריג: pennel pully ...זוג מקלות. 5 פספוסים, לא יודע מה אכל(הצרה עם הריג הזה), מה כן לא ננעל... מלא חסה במים, זרם דרומי בינוני.
|
|
|
|
|
|
Zed1000
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח כל הכבוד
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
סחטיין מישה על המומנטום עם הגומברים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #4 ב- : אפריל 05, 2017, 08:13:17 AM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 23:29:56 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה מישה שעשית לך מנהג קבוע, גומבר + 5 סרגוסים פעמיים בשבוע 
|
|
|
|
|
|
|
נראה מישה שעשית לך מנהג קבוע, גומבר + 5 סרגוסים פעמיים בשבוע  בים כזה...זה מה שהתנאים הכתיבו. ורק בשישי נזכה להם שוב...
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נראה מישה שעשית לך מנהג קבוע, גומבר + 5 סרגוסים פעמיים בשבוע  בים כזה...זה מה שהתנאים הכתיבו. ורק בשישי נזכה להם שוב... טוב לדעת שהגומברים הגיעו והם רעבים  מה מצפה לנו ביום שישי ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
אחלה מישה  מפציץ כל פעם מחדש
|
|
|
|
|
|
|
כל יציאה- בינגו! תודה על הדו"ח  מארט 
|
|
|
|
|
|
|
נראה מישה שעשית לך מנהג קבוע, גומבר + 5 סרגוסים פעמיים בשבוע  בים כזה...זה מה שהתנאים הכתיבו. ורק בשישי נזכה להם שוב... טוב לדעת שהגומברים הגיעו והם רעבים  מה מצפה לנו ביום שישי ? הם לא הלכו. בשביל לתפוס זנב עם שיניים צריך לטרגט אותו? שישי עליה קטנה בגובה גל+ירידה החל ה1800 מהגאות+ ומערביות בערב...מה שיביא סרגוסים שבתורם יביאו את אוכלי הסרגוסים...
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נראה מישה שעשית לך מנהג קבוע, גומבר + 5 סרגוסים פעמיים בשבוע  בים כזה...זה מה שהתנאים הכתיבו. ורק בשישי נזכה להם שוב... טוב לדעת שהגומברים הגיעו והם רעבים  מה מצפה לנו ביום שישי ? הם לא הלכו. בשביל לתפוס זנב עם שיניים צריך לטרגט אותו? שישי עליה קטנה בגובה גל+ירידה החל ה1800 מהגאות+ ומערביות בערב...מה שיביא סרגוסים שבתורם יביאו את אוכלי הסרגוסים... 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
תותח אתה מישה סחטיין על הגומבר. אם יש לך זמן ואתה רוצה, תוכל להסביר את דרך הכנת הריג?
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|