פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דיג במאגרים בגולן |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דיג במאגרים בגולן (נקרא 2140 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
היי, שאלה לי למי שיודע, האם מותר לדוג במאגר בנטל? ואילו דגים יש שם? תודה 
|
|
-------------------------------
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני אישית לא מכיר אבל הייתי פותח את הדיון הזה בפורום מים מתוקים...
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
פתחתי גם פה וגם בפורום מים מתוקים..
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
|
מותר אני דג שם תמיד... יש שם בעיקר קרפיונים מכל הגדלים מאמין שיש גם כסיפים
|
|
S.F
|
|
|
|
|
היי, שאלה לי למי שיודע, האם מותר לדוג במאגר בנטל? ואילו דגים יש שם? תודה  תודה  יש לך מושג מה לגבי מאגר בני ישראל? האם מותר לדוג שם?
|
|
|
|
|
|
|
היי, שאלה לי למי שיודע, האם מותר לדוג במאגר בנטל? ואילו דגים יש שם? תודה  תודה  יש לך מושג מה לגבי מאגר בני ישראל? האם מותר לדוג שם? מותר
|
|
S.F
|
|
|
|
|
תודה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|