ריכוז תשובות לשאלות :
רועי ונועם - אני דג מהחוף ...לא סירה \ קיאק ...יש פרופורצייה למה שמגיע מהחוף , ללא קשר לא חיפשתי לוקוסים
זה לא המקום , כן יכול להיות לוקוס לבן שאוהב להסתנן בין הסלעים והחול .
כשמקפיצים על החול ( גם גיגים למי שראה סירטונים אחרים שלי ..) צריך לקחת בחשבון גם הפתעות .
לפניי שבוע זה היה מוסר , לבטים ( בארלה ) גם נתפסים בשיטה ולוקוס לבן .
לוקוס בניגוד לשאר הדגים שציינתי , נוטה לחטוף ולרדת להתגונן בסלעים , התגובה חייבת להיות מהירה ולא תמיד זה
עוזר
אסלן - גיגהד 7 גרם , שים לב בים גלי וזרם חזק אתה מקפיץ קלות ונותן לו להיסחף עם הזרם והקצף , בים רגוע ההקפצה
יותר אגרסיבית .
שבירת הגל בנקודה מעידה על גבעה רדודה , אם הדג לא בבור ...הוא ברדוד ממתין לדגים
אבי חכם - ירוק בקבוק , לא שחור - זה צבע הגרב ...גם שחור עובד , לבן ...הכי טוב זה כתום נצנץ שאזל לי וראה
עשרות לברקים , לוקוסים בשנים עברו .
אייל המון המון תודה מעריך את זה מאוד רועי ונועם - אני דג מהחוף ...לא סירה \ קיאק ...יש פרופורצייה למה שמגיע מהחוף , ללא קשר לא חיפשתי לוקוסים
זה לא המקום , כן יכול להיות לוקוס לבן שאוהב להסתנן בין הסלעים והחול .
כשמקפיצים על החול ( גם גיגים למי שראה סירטונים אחרים שלי ..) צריך לקחת בחשבון גם הפתעות .
לפניי שבוע זה היה מוסר , לבטים ( בארלה ) גם נתפסים בשיטה ולוקוס לבן .
לוקוס בניגוד לשאר הדגים שציינתי , נוטה לחטוף ולרדת להתגונן בסלעים , התגובה חייבת להיות מהירה ולא תמיד זה
עוזר

אסלן - גיגהד 7 גרם , שים לב בים גלי וזרם חזק אתה מקפיץ קלות ונותן לו להיסחף עם הזרם והקצף , בים רגוע ההקפצה
יותר אגרסיבית .
שבירת הגל בנקודה מעידה על גבעה רדודה , אם הדג לא בבור ...הוא ברדוד ממתין לדגים
אבי חכם - ירוק בקבוק , לא שחור - זה צבע הגרב ...גם שחור עובד , לבן ...הכי טוב זה כתום נצנץ שאזל לי וראה
עשרות לברקים , לוקוסים בשנים עברו .