פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   איסור דייג שמורת ראש הנקרה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איסור דייג שמורת ראש הנקרה (נקרא 18967 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מרגיש שאני חייב לשתף ביום חמישי רשות שמורות הטבע ערכה מעיין שימוע שבא נתנה לדייגים להשמיע את קולם שמעתי את הטיעונים של הדייגים ברובם היו נכונים וצודקים מילה טובה לרפי  שהעמיד את הפקחים בלי מילים ובלי תשובות לשאלות הקשות והיה נראה כאילו הרטג הבינו שהם עושים אבל לציבור שלם בגלל קומץ של אנשים שפשוט לא אכפת להם ואז הגיע יום שישי והגעתי להפגנה המדוברת ואני חייב להגיד לכם התאכזבתי קשות ומכמות האנשים שבאו תמכו ופעלו למאן כל ציבור הדייגים הספורטיבים ואני חייב להגיד לכם שעם לא תתעוררו ותקומו מהמקלדת ותילחמו על הזכויות שלכם עכשיו אז בעוד מספר שנים לא גדול כל הענף יתמוטט ולא יהיו יותר דייגים ספורטיבים וחבל ועצוב תתעוררווווווווווווווווווו 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק היה קצת מאכזב בשישי ציפיתי שיהיו הרבה יותר אנשים בהפגנה. החברים מהמרכז והדרות יתעוררו כשזה יגיע אליהם ואז יהיה מאוחר לכולם
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ואני חייב להגיד לכם שעם לא תתעוררו ותקומו מהמקלדת ותילחמו על הזכויות שלכם עכשיו אז בעוד מספר שנים לא גדול כל הענף יתמוטט ולא יהיו יותר דייגים ספורטיבים וחבל ועצוב תתעוררווווווווווווווווווו  בקשר לחלק הזה דקל , כנראה אתה לא מודע לתוכניות הרט"ג , בעוד כמה שנים גם דייג מסחרי לא יהיה קיים אם ייקבלו את מבוקשם.
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
ואני חייב להגיד לכם שעם לא תתעוררו ותקומו מהמקלדת ותילחמו על הזכויות שלכם עכשיו אז בעוד מספר שנים לא גדול כל הענף יתמוטט ולא יהיו יותר דייגים ספורטיבים וחבל ועצוב תתעוררווווווווווווווווווו  בקשר לחלק הזה דקל , כנראה אתה לא מודע לתוכניות הרט"ג , בעוד כמה שנים גם דייג מסחרי לא יהיה קיים אם ייקבלו את מבוקשם. ואאלה מודע גם מודע לתוכנית הרטג ומבטיח לך שדייג מיסחרי יהיה קיים לעוד הרבה זמן אבל אתה יודע מה האבסורד שאתם לא מבינים הרטג וכל הגופים הירוקים רואים דייג כדייג אנחנו עושים להם את העבודה כשפוגעים בדייג שהוא לא בסגנון הדייג שאנו עוסקים בו אז זה לא מפריע לנו בקיצור אנחנו עושים את ההפרד בשביל שהם יעשו את המשול ואני אומר בלי אחדות בין הדייגים אין לנו סיכוי והיה עצוב לראות כמה אחדות יש בקרב הדייגים הספורטיבים ויהיה עוד יותר עצוב לראות אך זה קורה במקומות אחרים בארץ לפני שתתעוררו ואז יש סיכוי טוב שכבר יהיה מאוחר מדי
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2017, 11:16:11 AM על ידי dekel
|
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
אם יש פה מישהו שהיה "בשימוע"וצילם את התוכנית שלהם ויכול להעלות פה אולי זה יעיר את החברה שיראו שבקרוב מאוד הם הולכים להכריז על עוד כמה שמורות טבע עד אשקלון אם אני לא טועה היו חברה שצילמו את מפת התכנון שלהם כשתראו את המפה החברה מהמרכז והדרום תבינו שהמלחמה שלנו עכשיו בצפון היא גם שלכם כי במידה ויצליח להם תןך זמן קצר עם רוח גבית הלך לנו התחביב
פורום שוק פתוח יהיה מוצף בהודעות למכירה אז טובה שעה אחת קודם
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 02, 2017, 11:47:02 AM על ידי איציק
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
השיטה של הפרד ומשול ידועה והיא אינה חדשה. אני חושב שכדאי שראשי הדייג הספורטיבי וראשי הדייג המסחרי צריכים לשבת יחדיו ולהחליט מה הכי טוב לכולם, איך כולם יכולים לחיות יחד בהרמוניה. כמובן מבלי לפגוע בדגה ובים. אם יחד ישבו ויגיעו להסכמות נכונות באחדות מלאה ואמיתית, אז יחד הולכים ועותרים ומפגינים נגד החלטות הרט"ג. הרטג כמו כל גוף ממשלתי אחר, כשרוצה להגיע ליעד מסוים פשוט עושה קודם כל הפרד ומשול בין הנפגעים העתידיים, אחר כך מחלק את הגזירות בין תתי קבוצות שונות בתוך הנפגעים, ואז הם יכולים להתמודד עם קבוצות קטנות בכל פעם. הם יודעים לעבוד וגם לעבוד על אנשים... לא צריך להיות יותר מדי חכמים בשביל להבין את השיטה הזו! ופשוט אסור אסור אסור להיות טיפשים ואוולים ואז להתעלם מזה, כי אחרי זה פשוט מתנהגים כמו כולם ופשוט מתלוננים. ועל זה הרט"ג מייחל. הלוואי וידעו להתאגד ולהתאחד ולהיאבק כמו שיודעים להתלונן.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 02, 2017, 14:58:58 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
אני מציע לכל מי שהדייג חשוב לו יעשה מעשה ויצטרף למאבק הזה זקוקים לכול אחד בכדי להראות שמולם עומד גוף גדול מלוכד ומגובש שמוכן לעשות הכל בכדי למנוע את הגזרה מי שעוד לא מחובר לקבוצת הווצאפ מוזמן להצטרף ולעזור
כל מי שמעונין שיצור קשר עם עודד. מרקו. גיא. איתמר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עסוק מעל לראש בכל נושא המאבק על אכזיב... מייד לאחר שהעתירה לבגצ תוגש, נפעל כדי לעדכן כאן בהרחבה, אכן איציק - גם סרטונים וחומרים לגבי אכזיב.. נעדכן ונפרט על המאבק הספיציפי בעניין אכזיב ועל מה עושים בכלל... תתכוננו לקבל הרבה חומר... ולמאבק כולל וגדול מכפי שנראה אי פעם - לא ספציפי אלא על דרך החיים שלנו בכלל!
|
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עסוק מעל לראש בכל נושא המאבק על אכזיב... מייד לאחר שהעתירה לבגצ תוגש, נפעל כדי לעדכן כאן בהרחבה, אכן איציק - גם סרטונים וחומרים לגבי אכזיב.. נעדכן ונפרט על המאבק הספיציפי בעניין אכזיב ועל מה עושים בכלל... תתכוננו לקבל הרבה חומר... ולמאבק כולל וגדול מכפי שנראה אי פעם - לא ספציפי אלא על דרך החיים שלנו בכלל!
כמה שזה קשה וקשה מאוד ...אני מאמין בך ובגדול ! מי שזיכה אותי על דייג בשמורה עם הקיאק זה אתה ולא אחר . מי שהוציא אותי "בנזק " קל ביותר על נהיגה בשיכרות (לצערי) זה אתה ולא אחר כאשר העונש היה יכל להיות שנתיים שלילה בקלות !!! אלוף רפול אלוף !!! לכם כאן באתר יש איש טוב לב ועורך דין הטוב ביותר שהכרתי !!! התוצאה תגיע אני בטוח בזה !!!
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 03, 2017, 20:03:59 PM על ידי זיו
|
|
|
|
|
|
כמה שזה קשה וקשה מאוד ...אני מאמין בך ובגדול ! מי שזיכה אותי על דייג בשמורה עם הקיאק זה אתה ולא אחר . מי שהוציא אותי "בנזק " קל ביותר על נהיגה בשיכרות (לצערי) זה אתה ולא אחר כאשר העונש היה יכל להיות שנתיים שלילה בקלות !!! אלוף רפול אלוף !!! לכם כאן באתר יש איש טוב לב ועורך דין הטוב ביותר שהכרתי !!! התוצאה תגיע אני בטוח בזה !!! זיו מצפת...טרפון 160... משוטים גרינלנדיים...כמה שנים עברו!!!  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 03, 2017, 20:04:52 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה שזה קשה וקשה מאוד ...אני מאמין בך ובגדול ! מי שזיכה אותי על דייג בשמורה עם הקיאק זה אתה ולא אחר . מי שהוציא אותי "בנזק " קל ביותר על נהיגה בשיכרות (לצערי) זה אתה ולא אחר כאשר העונש היה יכל להיות שנתיים שלילה בקלות !!! אלוף רפול אלוף !!! לכם כאן באתר יש איש טוב לב ועורך דין הטוב ביותר שהכרתי !!! התוצאה תגיע אני בטוח בזה !!! זיו מצפת...טרפון 160...כמה שנים עברו!!!  מארט כמה ? לא זוכר כמה 
|
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מארט כבר לא צפת עבדתי קשה להגיע לבית במושב יערה וקרוב לים  עכשיו צריך רפי שיחזיר לנו את החוף למרות דייג מקיאק וסירות אבל מה עם החוף 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
כמה שזה קשה וקשה מאוד ...אני מאמין בך ובגדול ! מי שזיכה אותי על דייג בשמורה עם הקיאק זה אתה ולא אחר . מי שהוציא אותי "בנזק " קל ביותר על נהיגה בשיכרות (לצערי) זה אתה ולא אחר כאשר העונש היה יכל להיות שנתיים שלילה בקלות !!! אלוף רפול אלוף !!! לכם כאן באתר יש איש טוב לב ועורך דין הטוב ביותר שהכרתי !!! התוצאה תגיע אני בטוח בזה !!! בס"ד זיו, אני משער שאתה מכיר את רפי יותר טוב ממני.... ההכירות שלי עם רפי היא יחסית מועטה. אבל עם כל הכבוד לרפי, ויש לי אליו הרבה כבוד... שלא תטעה! רפי לבד לא יוכל לנצח את המאבק. אנשים צריכים להתאגד וביחד להילחם בצורה חוקית על הנושא הזה. אני מאמין שרפי יכול לנהל את המאבק כמו שצריך, אבל צריך את שאר האנשים שילחמו על הזכויות שלהם. ובמיוחד שכתבת בהמשך למארט: "עכשיו צריך רפי שיחזיר לנו את החוף...." אז כמו שהספקתי להכיר את רפי, הוא ילחם... אבל קרוב לוודאי שרק רפי לא יהיה מספיק. והלוואי שרק רפי היה מספיק כאן. אנשים חייבים להתעורר!!!!! ומהר!!!!!
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 05, 2017, 23:33:33 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
כמה שזה קשה וקשה מאוד ...אני מאמין בך ובגדול ! מי שזיכה אותי על דייג בשמורה עם הקיאק זה אתה ולא אחר . מי שהוציא אותי "בנזק " קל ביותר על נהיגה בשיכרות (לצערי) זה אתה ולא אחר כאשר העונש היה יכל להיות שנתיים שלילה בקלות !!! אלוף רפול אלוף !!! לכם כאן באתר יש איש טוב לב ועורך דין הטוב ביותר שהכרתי !!! התוצאה תגיע אני בטוח בזה !!! בס"ד זיו, אני משער שאתה מכיר את רפי יותר טוב ממני.... ההכירות שלי עם רפי היא יחסית מועטה. אבל עם כל הכבוד לרפי, ויש לי אליו הרבה כבוד... שלא תטעה! רפי לבד לא יוכל לנצח את המאבק. אנשים צריכים להתאגד וביחד להילחם בצורה חוקית על הנושא הזה. אני מאמין שרפי יכול לנהל את המאבק כמו שצריך, אבל צריך את שאר האנשים שילחמו על הזכויות שלהם. ובמיוחד שכתבת בהמשך למארט: "עכשיו צריך רפי שיחזיר לנו את החוף...." אז כמו שהספקתי להכיר את רפי, הוא ילחם... אבל קרוב לוודאי שרק רפי לא יהיה מספיק. והלוואי שרק רפי היה מספיק כאן. אנשים חייבים להתעורר!!!!! ומהר!!!!! אברהם יקירי שלא תטעה , רפי לא היה לבד ולא יהיה לבד 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|