|
 |
.
« ב- : מרץ 13, 2017, 10:15:52 AM » |
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:41:41 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
בבקשה ממך תנסה לא להוציא בלון/שקית ! אתה מלכלך את הים וגורם לכך שירצו למנוע מכל הדייגים לדוג - ראה מקרה שמורת ראש הנקרה.
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
העבודה עם בלונים שקיות פחות מומלצת בגלל איכות הסביבה והים. אם תעבוד עם שתי חכות במקביל (אחת שתחזיר את הבלון), יהיה עדיף.
אבל לשאלה שלך, בד"כ השובר חוסם את הרוח והבלון לא יתקדם. רק בפינות של השובר יש לך סיכוי טוב יותר להכניס. לגבי מים רדודים, הפתיון יגרר על הרצפה בהתחלה תלוי באורך הריג שלך. רוח מספיק חזקה, תוכל להכניס פנימה.
|
|
|
|
|
לגבי זה שזה מזהם את הים, ניתן גם להחזיר את הבלון עם חכה נוספת כדי לא לזהם...
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
בחוף רדוד כדאי להיכנס עם החליפה מעט פנימה ולשחרר בעומק כזה שיאפשר יותר תנועה
ופחות התנגדות של החול.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
בבקשה ממך תנסה לא להוציא בלון/שקית ! אתה מלכלך את הים וגורם לכך שירצו למנוע מכל הדייגים לדוג - ראה מקרה שמורת ראש הנקרה.
בידיוק ככה...
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עודכנה הכותרת לצורך מיקוד השאלה והדיון  בהצלחה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
שיטה להוצאת בלון "אקולוגית" :אני משתמש בבלון אורז גדול כזה עם גומיה למעלה אני קושר את הגומיה לחוט הראשי ואת הבלון אני לא סוגר בקשר על עצמו אלה עם הקשר הנפרם ואז שאני נותן משיכה חזקה מה שקורה זה שהבלון מתרוקן מאויר ונשאר מחובר לחוט הראשי בעזרת הגומיה זה לא מלכלך ויש שימוש חוזר בבלון.
משובר נוצרת מערבולת של אויר אתה יכול לזהות אותה לפי כיוון הרוח שהיא כביכול הפוכה ממה שאתה מרגיש כשאתה עומד בשיא הגובה של השובר ועוד דרך לזהות אותה המים איפה שהם שקטים וחלקים זה המערבולת אז או שזורקים ועוברים אותה או שזורקים מראש השובר שם אין הסתרה או מערבולת של אויר וכן אפשר לזרוק עם בלון אבל לא זריקת כוח, זריקה כזאת שתספיק לצאת מההסתרה כמה מטרים בודדים מספיק, אני משאיר לי מספיק חוט בקשר הנפרם וממש מהדק אותו ואז הוא לא נפתח ולחוף רדוד אני קושר את הבלון ממש מעל המשקולת ואז מספיק לי סנטימטרים בודדים של מים להוצאת בלון
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 14, 2017, 11:35:47 AM על ידי אמיתי
|
|
|
|
|
|
והדבר הכי חשוב זה בהוצאה של הבלון להוציא אותו ממקומות הגיונים שזה אומר לא ממרינות, נתיבי שיט, חופי רחצה ובמקרה של סירה או שחיין לשחרר את האויר מהבלון יחסוך הרבה תסכול לך לא יתרוקן החוט ולא יגרם נזק לציוד דייג ואתה לא תגרום נזק לאף אחד לא במנוע ולא בגוף זה רק תחביב
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שיטה להוצאת בלון "אקולוגית" :אני משתמש בבלון אורז גדול כזה עם גומיה למעלה אני קושר את הגומיה לחוט הראשי ואת הבלון אני לא סוגר בקשר על עצמו אלה עם הקשר הנפרם ואז שאני נותן משיכה חזקה מה שקורה זה שהבלון מתרוקן מאויר ונשאר מחובר לחוט הראשי בעזרת הגומיה זה לא מלכלך ויש שימוש חוזר בבלון.
משובר נוצרת מערבולת של אויר אתה יכול לזהות אותה לפי כיוון הרוח שהיא כביכול הפוכה ממה שאתה מרגיש כשאתה עומד בשיא הגובה של השובר ועוד דרך לזהות אותה המים איפה שהם שקטים וחלקים זה המערבולת אז או שזורקים ועוברים אותה או שזורקים מראש השובר שם אין הסתרה או מערבולת של אויר וכן אפשר לזרוק עם בלון אבל לא זריקת כוח, זריקה כזאת שתספיק לצאת מההסתרה כמה מטרים בודדים מספיק, אני משאיר לי מספיק חוט בקשר הנפרם וממש מהדק אותו ואז הוא לא נפתח ולחוף רדוד אני קושר את הבלון ממש מעל המשקולת ואז מספיק לי סנטימטרים בודדים של מים להוצאת בלון
וזה אולי הדבר הכי חשוב שקיבלנו כאן בדיון... שא ברכה אמיתי 
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כתבתי את אותה שיטה אקולוגית בדיון של דור על בלון לאינטיאס דור כדי מאוד שתישתמש בשיטה הזאת ולא תזהם את הים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|