| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 5/3/2017 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:45 | דמוי דג בינוני - IMA K130S | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | כ 40 ס"מ על קוטר 4 ס"מ |
הדו"ח:
ב"ה
שלום חברים
"משנכנס אדר-מרבים בשמחה .בו נעשה לחיים!"- במילים אלו פגש אותי בכניסה לחנות דני מ"כוכב הים".
כל סיפור מתחיל מסיפור הקודם.
מתחילת העונה אני מנסה לתפוס ברקודה
8 או 9 יציאות הקודמות לא הביאו תוצאות.
ביציאה האחרונה גיליתי שזריקת גיג טובה מפשיטה לי את השפולה לגמרה. חייבים להחליף חוט! ( אני לא צד ברקודה על גיג, בשבילה מוכן אצלי "מאכל גורמה" אחר )
נכנסתי ל"כוכב הים", חלפתי חוט ,הצטיידתי גם בגלגל לידר חדש, קיבלתי נזיפה מדני על רשלנות בתחזוקת רולר
קיבלתי מדני גם כמה טיפים בקשר לדייג ברקודה: 1. תעבוד עם הפסקות. 2. בים פלטה חפש אותם בחוץ, בים גלי- בשפיץ של מזח או בתוך המרינה .
.כמובן ,הרמנו כוסית, וברכנו אחת את השני.
ביום שישי יצאתי יחסית מאוחר, ב4:30. בנסיעה לחוף כדרכי, אחרי תפילת הדרך ביקשתי מקב"ה ברכה והצלחה בדייג.
מתייצב על המזח. יחסית מאוחר –ב 5 . שממה אין דייג אחד. הים גלי, מים משפרצים ומרטיבים את הסלעים . במצב כזה לא לוקח סיכון לרדת לצד החיצוני . אחרי טיול קצר במזח ומחליט לעבוד בכיוון מרינה .
מתחיל עם IMA K130Sלבן עם בטן קטומה.
עובד במתינות אבל לא איטי ממש, עם הפסקות של כ 3-5 שניות
קרוב ל 5:45 תקיפה. "דז-דז-זד-זד"- מנגנה האהובה לכל דייג. מספר שניות –ואני ראוה באור הראשון של שמש להב של חרב . ברקודה !
היא לא גדולה, שנה שעברה תפסתי גברת יותר מכובדת, אך בכל זאת איזה יופי! דג הזה בעיני אחד מהדגים היפים. איזה צורה הידרודינמית! ועיניים השחורות הגדולות! כמובן ,מזמין אותה לסעודת שבת.
המשך הדייג היה ללא תוצאות נוספות. טיפות הגשם שכנעו אותי להתקפל ב 7:00 ולחזור
תודה לבורא עולם
ולדני "כוכב הים " על טיפים וברכות
צריך לציין שמבחינה גסטרונומית ברקודה- אחד מהדגים הכי טעימים
ומשפחתי מאוד שמחה לקבל אורח כזה לשבת.
נכנס אדר- מרבים בשמחה!

sml44;טעות טעינו טועים