פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברק בערפל - דוח אחרון לעונה. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברק בערפל - דוח אחרון לעונה. (נקרא 3906 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 26/2/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | דמוי דג גדול - sea bass force | לברק-חלק | 1 | 1+ ק"ג |
הדו"ח:משמרת בוקר מאוחרת מאפשרת סוף סוף הגעה מוקדמת . 06:15 מקדם אותי ערפל , בתחזית ים פלטה ושמש .. בפועל ים זז , טיפה גלי ...מושלם . לאור קריעת לידר כפולה , החלפתי חוט לחברה שנקראת ליין סיסטם שישמש אותי לבאות  לדיר פלאורוקרבון הוחלף בלידר מונו גם של ygk רק יותר עבה . 06:30 תקיפה חזקה על דמוי לבן שנבחר . מניח שיהיו עוד לברקים בחודש הקרוב , אין מה לחדש ...היעד הבא לוקוסים . שבוע טוב 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 26, 2017, 09:38:34 AM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
דו"ח אחרון לעונה??  אחלה לברק לים מתעתע... יפה לך שאתה נותן עבודה גם עם דמויים גדולים, פחות אופייני לך... שאלה, מה קורה עם הגומברים בגיזרה? כפי שזכור לי שנה שעברה בתחילת מרץ הם היו בכל מקום בדרום...
|
|
|
|
|
|
tsvi93
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח מעולה ותפיסה יפה ! בהצלחה במטרה החדשה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה תפיסה וכמי שמכיר את הסיטואציה שאתה נתון בה ומחפש בה נשאר רק  כל הכבוד על לברק יפיוף כיף לראות אותם גם על דמויים המשך הצלחות בנשוא הלברקים ובהצלחה בטירגוט הלוקוס 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של לברק, אחלה פתיחה ליום
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כרגיל אייל, תפיסה יפה ודוח מעניין... מסוקרן, החלפת לדמוי הספציפי בגלל תנאי הים, או שמא סתם חשק לגוון, בבחינת לתפוס גם על משהו אחר? בכל אופן, הרווחנו טיפ לגבי החוט... והתעוררה שוב הסקרנות..  איזה עובי הליין סיסטם איתו עבדת? למה החלפת פלאורו למונו ועוד ליותר עבה? איזה עובי המונן ששמת שהחליף את הקודם?
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אלוף אתה אייל למה לעצור עם הלברקים כל עוד הם עולים ,שיהיה לך בהצלחה עם הלוקוסים גבר 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, לברק יפיפה  לבוקר של ים שקט. אני אפילו לא חושב לצאת בימים כאלו לחפש אותם 
|
|
|
|
|
|
|
לתפוס לברק בים שקוף זה למנוסים ומקצוענים כמוך, אתה יודע שהוא שם ויודע מה הוא יאכל ואותי זה מדהים כל תמונה שאתה שולח לי מחדש. מראה על ניסיון של מאות לברקים הרבה מאות  הערפל שנכנס פתאום פלוס ים זז בסמוך לחוף נתנו לך תפאורה מספיק טובה כדי להערים עליו דבר נוסף דברים שלך נראים ברורים וטבעיים בדייג לברקים הם חידוש ועצה טובה לדייג אחר,המקצועיות שלך נובעת מלבד הכשרון שלך ,בהרבה מאוד תפיסות שכל אחת היא כמו קפסולת ידע,ואתה שבלעת כל כך הרבה חייב לחלוק את הידע ולא לבאס עם כותרת ״דוח אחרון״,אז דיר באעלק תמשיך לכתוב כי אם לא אני מגיע עם 10 דייגים לרוקן לך את הבור  שוב שאפו ענקי אייל לומד ממך המון אלוף 
|
|
|
|
|
|
|
אייל שאפו מה עוד נותר לומר אחרי כל כך הרבה דוחות וכל כך הרבה מידע שאתה חולק איתנו דבר אחד הייתי משנה ........את הכותרת  מה זה דוח אחרון  כמו שנאמר לאחרונה לא היה כלום ולא יהיה כלום.......  אתה תמשיך להעשיר אותנו בידע שלך , בין אם זה עם לברקים , גומברים או לוקוסים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אייל קטונתי שבח אותך על תפיסה אחרי שמקצוענים משבחים אותך על התפיסה. כך או כך שמח תמיד ללמוד ממך ומקווה שנראה עוד דוחות על לברקים, בנוסף ללוקוסים כמובן.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
אייל תסביר לכולם שזה הדוח האחרון של לברק בערפל  כי הלברקים אצלך זה כמו מגנט תמשיך מהר להוציא אותם לפני ששרון ירוקן לך את הבור  אתה ושרון שני תותחי על יאללה לעבודה ותמיד בהצלחה ותודה ....... 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
תגובה מרוכזת לתגובות ולשאלות :
חברים , דוח לברקים אחרון לעונה - הלברקים כאן כל השנה , הכוונה לתקופה החורפית , אנחנו כרגע בשיא
העונה לפחות עד סוף מרץ !
זה הדג מס 1 שלי מכל הבחינות , מן הסתם יהיו עוד תפיסות רק שאין לי מה לחדש .
הלוקוסים כמעט תמיד היו מחוץ לתחום , שנים של אולטרה לייט ולייט , המקל החדש והחוט והלידר , יתנו מענה
בתחום , כמובן גם סביבת הדיג תהייה שונה .
מי ששאל על גומברים , אפריל מאי הם יכנסו ...כמו תמיד .
שנים ארוכות של עבודה עם סיליקונים , טווחים קרובים , דיג נטו מהחף וציוד שלא אפשר דברים אחרים .
מקל חדש עם טסט ואורך , מאפשרים סוף סוף הנעת דמויים - זה לא בא על חשבון שום דבר .
ההתעקשות השנה על טופווטרים הנפיקה הצלחות וכישלונות , לברק לא קורע חוט אלא אם יש כשל של החוט
או טעות של הדייג .
חוט ygk 16 ליברות , שימש אותי נאמנה בשנים האחרונות , כיוון שאזל ברולר החלפתי חוט למה שהיה בחנות ,
התלבטתי בין הווריווס לליין סיסטם , כרגע גם הטסט קצת יותר גבוה וגם הצבע שונה ( חום אפור ) .
לידר פלאורוקרבון 1.75 שימש נאמנה וישמש גם בעתיד , יתכן שהתייבש או שלא הוחלף תדיר או ליפוף בקצה המקל
בעת ההוקסט , הביאו לכשל כפול עד עתה , דבר נדיר אצלי ובטח כשמדובר בלברקים .
כמו שנרמז , עקב עייפות וסירבול בתנועה עם הסרבל ניאופרן - אני עובד על נקודה אחת כבר תקופה , נותן
יתרון בהכרת הנקודה ומגביל מצד שני , עד עתה התוצאות היו מספקות ...
תודה על התגובות הענייניות , המשך הצלחות לכולם .
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תגובה מרוכזת לתגובות ולשאלות :
חברים , דוח לברקים אחרון לעונה - הלברקים כאן כל השנה , הכוונה לתקופה החורפית , אנחנו כרגע בשיא
העונה לפחות עד סוף מרץ !
זה הדג מס 1 שלי מכל הבחינות , מן הסתם יהיו עוד תפיסות רק שאין לי מה לחדש .
הלוקוסים כמעט תמיד היו מחוץ לתחום , שנים של אולטרה לייט ולייט , המקל החדש והחוט והלידר , יתנו מענה
בתחום , כמובן גם סביבת הדיג תהייה שונה .
מי ששאל על גומברים , אפריל מאי הם יכנסו ...כמו תמיד .
שנים ארוכות של עבודה עם סיליקונים , טווחים קרובים , דיג נטו מהחף וציוד שלא אפשר דברים אחרים .
מקל חדש עם טסט ואורך , מאפשרים סוף סוף הנעת דמויים - זה לא בא על חשבון שום דבר .
ההתעקשות השנה על טופווטרים הנפיקה הצלחות וכישלונות , לברק לא קורע חוט אלא אם יש כשל של החוט
או טעות של הדייג .
חוט ygk 16 ליברות , שימש אותי נאמנה בשנים האחרונות , כיוון שאזל ברולר החלפתי חוט למה שהיה בחנות ,
התלבטתי בין הווריווס לליין סיסטם , כרגע גם הטסט קצת יותר גבוה וגם הצבע שונה ( חום אפור ) .
לידר פלאורוקרבון 1.75 שימש נאמנה וישמש גם בעתיד , יתכן שהתייבש או שלא הוחלף תדיר או ליפוף בקצה המקל
בעת ההוקסט , הביאו לכשל כפול עד עתה , דבר נדיר אצלי ובטח כשמדובר בלברקים .
כמו שנרמז , עקב עייפות וסירבול בתנועה עם הסרבל ניאופרן - אני עובד על נקודה אחת כבר תקופה , נותן
יתרון בהכרת הנקודה ומגביל מצד שני , עד עתה התוצאות היו מספקות ...
תודה על התגובות הענייניות , המשך הצלחות לכולם .
ותודה לך על התגובה הכי עניינית והכי מקצועית שאפשר לתת  אני מניח כי לשאלה הזו - " מסוקרן, החלפת לדמוי הספציפי בגלל תנאי הים, או שמא סתם חשק לגוון, בבחינת לתפוס גם על משהו אחר?" התשובה היא - " שנים ארוכות של עבודה עם סיליקונים , טווחים קרובים , דיג נטו מהחף וציוד שלא אפשר דברים אחרים . מקל חדש עם טסט ואורך , מאפשרים סוף סוף הנעת דמויים - זה לא בא על חשבון שום דבר" כלומר - חשק לגוון ומוזה נקודתית לדמוי ללא קשר לתנאי הים? מבחינת דו"ח אחרון, מאחל לך לברק של 3ק"ג פלוס שיגרום לתת דו"ח  נתפשר על דו"ח אחרון לעונה ללברקים עד 1.9 ק"ג ועד 2 לברקים, אם יש מעל יש דו"ח?  וכמובן אם יהיה מה לחדש סומכים עליך שכבר תדאג לשתף... למשל הפצנקו ועניין הגרב הירוקה - הלברק לא משתנה ונראה דומה אך התוכן משתנה ומעשיר, החוויה על תקיפת לוקוס ולברק בו זמנית תמיד עושה בדמיון "וואו"... אישית - התוכן הרבה יותר מעניין לי מאשר התמונה שהיא תיבול טעים אך נלווית לעיקר ואיננה העיקר, לכן מצאתי שוב ושוב עניין בדוחות שלך כי היו חידושים והיה עניין
|
|
|
|
|
|
|
ראיתי בדו"ח הקודם שלך שלוקוס תקף לך על הפצ'נקו, הפצ'נקו הוא דמוי שוקע? הבנתי שהוא תחת קטגורית הכלבים אז אם משתמשים בו אז wtd יעיל או שה''תנועה'' שלו טבעית?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|