אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 23:19:48 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
|
כיף לשמוע 
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
י הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו...   תגיד לו שבפעם הבאה גם אני לא מחזיר 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
י הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו...   תגיד לו שבפעם הבאה גם אני לא מחזיר  secret.gifתגיד לו שיעבד שוב . ואחרי שיעבד  תגיד לו
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אין עליך 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
דרגה מאוד גדולה גאיצוק.באמת ראוי להערכה  .רק להפרד מנטלית מהרולר זה קריעת ים סוף . ואז חבר מחזיר לך זה כמו לרשת אוצר גדול . אבל לצערי רוב הדברים שאנחנו מאבדים אינם חוזרים בלשון זעירה מאוד .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יצר איתי קשר בחור בשם מיכאל שמוכר בכינוי michaai2 שטען כי איבד רולר בירדן ב-1/8. לאחר תחקיר בטחוני סיווג א' הוא הצליח לתת גם פרטים שלא ידענו עליהם...  בקיצור,נמצאו בעליו של הרולר ובהזדמנות הראשונה הוא יוחזר אליהם  הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו...  טוב לשמוע. אתה גאווה ל-ISF ! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה חברים  בינתיים הבחור כבר נרשם לאתר ואני מקווה שנראה ממנו דוחות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
זיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצר איתי קשר בחור בשם מיכאל שמוכר בכינוי michaai2 שטען כי איבד רולר בירדן ב-1/8. לאחר תחקיר בטחוני סיווג א' הוא הצליח לתת גם פרטים שלא ידענו עליהם...  בקיצור,נמצאו בעליו של הרולר ובהזדמנות הראשונה הוא יוחזר אליהם  הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו...  ת'אמת גיא כמה שאני מכיר אותך כנראה שלא הכרתי אותך מספיק -כל הכבוד ואני מאמין שכבר תקבל את הפיצוי שלך  מה אתה אומר על מיפלץ של 25 קילו מהחוף ? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יצר איתי קשר בחור בשם מיכאל שמוכר בכינוי michaai2 שטען כי איבד רולר בירדן ב-1/8. לאחר תחקיר בטחוני סיווג א' הוא הצליח לתת גם פרטים שלא ידענו עליהם...  בקיצור,נמצאו בעליו של הרולר ובהזדמנות הראשונה הוא יוחזר אליהם  הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו...  ת'אמת גיא כמה שאני מכיר אותך כנראה שלא הכרתי אותך מספיק -כל הכבוד ואני מאמין שכבר תקבל את הפיצוי שלך  מה אתה אומר על מיפלץ של 25 קילו מהחוף ?  מתאים !!!
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גיא כל הכבוד לאדבר טרוואלי בימינו (לצערי) שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
KLAUS1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
52
|
|
יפה - אכן זן נדיר - המשך כך ואולי ילכו אחרים בעקבותך ... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|