gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נמצא רולר בירדן. רולר יקר,יקר,יקר  אני בטוח שהוא יחסר למישהו...  הרולר יוחזר לבעליו אחרי שיזוהה לפרטים 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 31, 2011, 17:59:51 PM על ידי gaichuk
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יש לו ידית ?  יש לו שפולה לחוט ?  יש לו צוואר לתופסן בחכה ?  כבוד לך איש טוב , תזמין אותי לדיג...אני בא לקחת אותו על הדרך. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
האם ליד הגשר הצבאי בערך בעיקול לא לי אבד לא שלי סתאם רציתילדעת היכן אתה מסתובב לאחרונה כבוד או לא לא היה לי ספק שמצאת דווחת אחת הסיבות שאני אהבת אותך 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 01, 2011, 20:12:12 PM על ידי IZHAK
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
כל הכבוד למוצא הישר 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אין דברים כאלה אתה מזן שנכחד ונעלם מזמן...קשה למצוא אנשים כמוך ישר כוח איש ישר והגון ...כל הכבוד גיא 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מוריד את הכובע בפניך גיא ,מעשה אצילי  מקווה שתמצא את הבחור.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בינתיים,כלום... אף לא מילה  נראה לי מוזר כ"כ הסיפור זה. הייתי מצפה ממישהו שקונה רולר כזה יקר שיהיה לו מושג מהחיים שלו בדיג ולכן גם היה נראה סביר בעיני שהוא גם גולש בפורום כזה או אחר. פירסמתי כאן,בתפוז,ב-IFF וב-Israel Fishing הרוסי. אם היו מאפשרים להירשם כמו בן אדם לישראפיש היתה שם מודעה גם כן אבל התהליך ההרשמה שם פשוט בלתי נסבל ואפילו כתבתי מייל למנהלים שם... בכול אופן,שבוע עבר ועדיין אין דורש... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יש לי חבר בישראפיש
אבקש ממנו להעלות שירשור בנושא
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לי חבר בישראפיש
אבקש ממנו להעלות שירשור בנושא
מצויין 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעקבות שבועיים בהם איש לא הרים את ראשו ואמר - 'הנה הפרטים - שלי הוא' כמנהל בפורום, כמי שיש לו 4 שכנים שוטרים, וכאבא ל 3 בנות אני מכריז על המוצא הישר כבעלים הרשמי של הרולר.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בעקבות שבועיים בהם איש לא הרים את ראשו ואמר - 'הנה הפרטים - שלי הוא' כמנהל בפורום, כמי שיש לו 4 שכנים שוטרים, וכאבא ל 3 בנות אני מכריז על המוצא הישר כבעלים הרשמי של הרולר.
אני מעריך את סקוויד אבל אני אחכה עוד קצת  אולי זה חייל שנמצא בצבא ואולי הבעלים עצור כי השתתף בהפגנה על צדק חברתי...  קשה לי להאמין (או אולי נכון יותר להגיד שאני מסרב להאמין) שבעליו של הרולר לא נמצא בקשר כזה או אחר עם מישהו שכותב באחד הפורומים שקיימים בארץ בשפה העברית ובשפה הרוסית. לא אם הוא מתעסק עם ציוד כזה...  מאחר וישנם עוד הרבה פרטים ספציפיים וגם אישיים על הרולר שמבדילים אותו מאחד אחר,אשתף אתכם בדגם הרולר. מדובר על -Daiwa Exist 2004-אם מישהו כאן חושב שלאבד כזה רולר לא היה כואב לו בכמה מישורים,שירים את היד... 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אני מעריך את סקוויד אבל אני אחכה עוד קצת  אולי זה חייל שנמצא בצבא ואולי הבעלים עצור כי השתתף בהפגנה על צדק חברתי...  קשה לי להאמין (או אולי נכון יותר להגיד שאני מסרב להאמין) שבעליו של הרולר לא נמצא בקשר כזה או אחר עם מישהו שכותב באחד הפורומים שקיימים בארץ בשפה העברית ובשפה הרוסית. לא אם הוא מתעסק עם ציוד כזה...  מאחר וישנם עוד הרבה פרטים ספציפיים וגם אישיים על הרולר שמבדילים אותו מאחד אחר,אשתף אתכם בדגם הרולר. מדובר על -Daiwa Exist 2004-אם מישהו כאן חושב שלאבד כזה רולר לא היה כואב לו בכמה מישורים,שירים את היד...  כבר אמרתי עליך בפורום אחר שזוהי הדרך אהבת חינם הלוואי וכולנו נלמד ממך ונהיה אנשים טובים יותר Respect gaichuk 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חתיכת רולר.... אפשר סיבוב עם הידית?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יצר איתי קשר בחור בשם מיכאל שמוכר בכינוי michaai2 שטען כי איבד רולר בירדן ב-1/8. לאחר תחקיר בטחוני סיווג א' הוא הצליח לתת גם פרטים שלא ידענו עליהם...  בקיצור,נמצאו בעליו של הרולר ובהזדמנות הראשונה הוא יוחזר אליהם  הוא עדיין לא יודע שזה יעלה לו... אם אחרי ההחזרה הוא לא יעלה כאן דוחות דיג,בפעם הבאה שהוא יאבד אותו אני לא מחזיר לו... 
|
|
|
|
|
אין עליך איש 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|