פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חוף תל ברוך - צפון |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוף תל ברוך - צפון (נקרא 2077 פעמים) |
הדפסה |
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חברים, שנים שלא הייתי בחוף תל ברוך. אני רוצה להגיע לנקודה שמתחת לצוק. זה זכור לי כחוף טוב. איך הולך עניין החנייה? מחנים בחניון הרגיל של תל ברוך וצועדים, או שיש חניון צפוני יותר?
חוץ מזה, אם מישהו דג שם לאחרונה ויכול לפרט קצת על הצלחות/כשלונות, תוואי קרקעית ופתיונות שעבדו טוב, אשמח לשמוע. מדובר בדיג סרף סטנדרטי.
תודה ושבת שלום!
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אהלן, דייג פיתיונות מדופלם אני לא,אבל את החוף מכיר ניתן להיכנס דרך הכניסה לחניון של החוף(לפני השעה 06:00 המחיר 15 ש"ח, רק תציין שבאת לדוג) ואז הולכים רגלית לנקודה/אזור הרצוי אופציה שנייה,אם אתה נוסע מכיוון חוף הצוק דרום,עובר את תחנת הדלק ואז יש שם איזה כביש בצד ימין. מחנה את המכונית ויורד רגלית לחוף(מעולם לא נכנסתי משם לחוף לכן לא יודע דבר לגבי פריצת מכוניות/האם הדרך נוחה וכו' אופציה שלישית והכי פחות נוחה,מחנה את המכונית בחוף הצוק דרום(חנייה חינם) ומצפין רגלית לאזור/נק' מכיוון שיש הליכה רצינית ומקביל סוחבים ציוד, אני מניח שהאופציה הזאת הכי פחות מעשית
לגביי הדייג-אין לי מושג,הרבה זמן לא ביקרתי שם
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 24, 2017, 15:17:19 PM על ידי דור שגב
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן, דייג פיתיונות מדופלם אני לא,אבל את החוף מכיר ניתן להיכנס דרך הכניסה לחניון של החוף(לפני השעה 06:00 המחיר 15 ש"ח, רק תציין שבאת לדוג) ואז הולכים רגלית לנקודה/אזור הרצוי אופציה שנייה,אם אתה נוסע מכיוון חוף הצוק דרום,עובר את תחנת הדלק ואז יש שם איזה כביש בצד ימין. מחנה את המכונית ויורד רגלית לחוף(מעולם לא נכנסתי משם לחוף לכן לא יודע דבר לגבי פריצת מכוניות/האם הדרך נוחה וכו' אופציה שלישית והכי פחות נוחה,מחנה את המכונית בחוף הצוק דרום(חנייה חינם) ומצפין רגלית לאזור/נק' מכיוון שיש הליכה רצינית ומקביל סוחבים ציוד, אני מניח שהאופציה הזאת הכי פחות מעשית
לגביי הדייג-אין לי מושג,הרבה זמן לא ביקרתי שם
תודה רבה על הפירוט. אני מעוניין להתמקם מתחת לרדאר, איזו אופציה לבחור, א או ג? אופצייה ב מפחידה אותי בגלל האוטו. כמו כן, מגיעים בלילה היום, האם החניון פתוח 24/7?
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
כמעט בטוח שהחניון פתוח 24/7 אולי מישהו פה יוכל להגיד זאת פה בפה מלא כשאתה כותב "מתחת לרדאר" אתה מתכוון מתחת לצוק של הבסיס צבאי או זה שאחריו? בכול מקרה,הייתי הולך על אופציה א',נותנת שקט נפשי מלא,גם אם זה מצריך לשלם 15 ש"ח וכמה מטרים של הליכה
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמעט בטוח שהחניון פתוח 24/7 אולי מישהו פה יוכל להגיד זאת פה בפה מלא כשאתה כותב "מתחת לרדאר" אתה מתכוון מתחת לצוק של הבסיס צבאי או זה שאחריו? בכול מקרה,הייתי הולך על אופציה א',נותנת שקט נפשי מלא,גם אם זה מצריך לשלם 15 ש"ח וכמה מטרים של הליכה
תודה. כן, הבסיס אם אני זוכר נכון. יש שם קצת נקודות של חוף חולי מעורב בסלע.
|
|
|
|
|
לא מכיר מה שהולך על החוף(יש שם ראדאר  ), אבל אם הבנתי נכון... מדובר על חצי קילומטר הליכה+-. בין אם תחנה בחניון הצמוד(פתוח 24) למזח תל ברוך(ומשם הליכה צפונה) או בסי אנד סאן(ומשם דרומה). האזור מאופיין בריפ עליו ניתן לעמוד(קח בחשבון כי אנחנו בתקופה של החודש בה ההדל בין גאות לשפל 30CM...ויתכן והריף יהיה רטוב  ). ים נמוך עכשיו, אזור שעובד שם יפה הוא קו ה70(שבירה 2) וקו ה120(שבירה 3) בקרוב יש הפתעות(לבטים קטנים בעיקר). יש שם כמה מבנים קבועים(סלעים שיוצרים מעין מדפי סלע שיוצרים מחסה לדגים) אבל כבר תראה במקום. על גומברים היה כשלון(בחודש אחרון, לא רק שם)...ומרמירים/סרגוסים משתפים פעולה יפה בירידה(היום זה החל מ2000, אז 1830 כבר טוב) במידה ו...נשמח לדוחון
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 24, 2017, 16:58:23 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לא מכיר מה שהולך על החוף(יש שם ראדאר  ), אבל אם הבנתי נכון... מדובר על חצי קילומטר הליכה+-. בין אם תחנה בחניון הצמוד(פתוח 24) למזח תל ברוך(ומשם הליכה צפונה) או בסי אנד סאן(ומשם דרומה). האזור מאופיין בריפ עליו ניתן לעמוד(קח בחשבון כי אנחנו בתקופה של החודש בה ההדל בין גאות לשפל 30CM...ויתכן והריף יהיה רטוב  ). ים נמוך עכשיו, אזור שעובד שם יפה הוא קו ה70(שבירה 2) וקו ה120(שבירה 3) בקרוב יש הפתעות(לבטים קטנים בעיקר). יש שם כמה מבנים קבועים(סלעים שיוצרים מעין מדפי סלע שיוצרים מחסה לדגים) אבל כבר תראה במקום. על גומברים היה כשלון(בחודש אחרון, לא רק שם)...ומרמירים/סרגוסים משתפים פעולה יפה בירידה(היום זה החל מ2000, אז 1830 כבר טוב) במידה ו...נשמח לדוחון מישה תודה על התשובה המפורטת. אנחנו נהיה בים כנראה החל משמונה וחצי. מעולם לא שקלתי גאות ושפל בארץ, רק באנגליה שם זה הבדל של מטרים ממש. מרמירים וסרגוסים טוב לנו, באים בלי הרבה ציפיות. יש תולעים, גמברי, פילה סרדין במלח וקלמרי. אגב כבר זמן מה אני שומע שיש לנו נקודות דיג משותפות במרכז שרוב הדייגים עוברים עליהן בלי התייחסות. אפשר לתאם בהזדמנות. אדווח על תוצאות בהתאם.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהלן חברים, שנים שלא הייתי בחוף תל ברוך. אני רוצה להגיע לנקודה שמתחת לצוק. זה זכור לי כחוף טוב. איך הולך עניין החנייה? מחנים בחניון הרגיל של תל ברוך וצועדים, או שיש חניון צפוני יותר?
חוץ מזה, אם מישהו דג שם לאחרונה ויכול לפרט קצת על הצלחות/כשלונות, תוואי קרקעית ופתיונות שעבדו טוב, אשמח לשמוע. מדובר בדיג סרף סטנדרטי.
תודה ושבת שלום!
אדם... כמה טוב לראות אותך...  וטוב לשמוע שאתה חוזר לנשום ים ולאחוז במקל... מישה תודה על התשובה המפורטת. אנחנו נהיה בים כנראה החל משמונה וחצי. מעולם לא שקלתי גאות ושפל בארץ, רק באנגליה שם זה הבדל של מטרים ממש. מרמירים וסרגוסים טוב לנו, באים בלי הרבה ציפיות. יש תולעים, גמברי, פילה סרדין במלח וקלמרי. אגב כבר זמן מה אני שומע שיש לנו נקודות דיג משותפות במרכז שרוב הדייגים עוברים עליהן בלי התייחסות. אפשר לתאם בהזדמנות. אדווח על תוצאות בהתאם.
יציאה שלך עם מישה והלל זו בהחלט יציאת דיג מעניינת... מאחל לך ולנו יציאת דיג שלך עם תוצאות, זה אומר שנקבל דו"ח דיג פרימיום...
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]