פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   הטלת חוט מדויקת- הכיצד? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הטלת חוט מדויקת- הכיצד? (נקרא 1988 פעמים) |
הדפסה |
|
|
כאשר מפדרים אזור מסוים, ורוצים להטיל כל פעם מחדש לאותו המקום, יש צורך בלחבר את החוט לקליפס. https://youtu.be/f0SFRtKJcz8אני לא מחבר את החוט ישירות לקליפס אלא מחבר דרך גומיה וסימון החוט במרקר.. https://youtu.be/XagEZ6_FLUgמארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 23, 2017, 15:33:59 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה, רק נראה כי הסרטונים הפוכים מבחינת סדר הכתיבה שלך.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד
אני מחבר כמו בסירטון השני, += אני לא אוהב לחבר את החוט ישירות לקליפס, אלא דרך גומיה מכיוון שאם נתפס דג גדול ומושך חוט, רוב הסיכויים שהחוט יקרע בנקודה הוא מחובר לקליפס. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 23, 2017, 16:29:12 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני מחבר כמו בסירטון השני, += אני לא אוהב לחבר את החוט ישירות לקליפס, אלא דרך גומיה מכיוון שאם נתפס דג גדול ומושך חוט, רוב הסיכויים שהחוט יקרע בנקודה הוא מחובר לקליפס. מארט  בס"ד אבל אחרי שהגעת לנקודה שאליה רצית להגיע בכמה זריקות זהות (לצורך פידור לדוגמא)... אז אתה יכול לשחרר אותו מהקליפס וזהו. ולחכות לנעילה של הדג. או שפשוט הבנתי לא נכון את הסיבה לשימוש בזה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד
אני מחבר כמו בסירטון השני, += אני לא אוהב לחבר את החוט ישירות לקליפס, אלא דרך גומיה מכיוון שאם נתפס דג גדול ומושך חוט, רוב הסיכויים שהחוט יקרע בנקודה הוא מחובר לקליפס. מארט  בס"ד אבל אחרי שהגעת לנקודה שאליה רצית להגיע בכמה זריקות זהות (לצורך פידור לדוגמא)... אז אתה יכול לשחרר אותו מהקליפס וזהו. ולחכות לנעילה של הדג. או שפשוט הבנתי לא נכון את הסיבה לשימוש בזה  השאיפה להטיל כל הזמן לאותה הנקודה את הפיתיון, כמו את הפידור בסטייה של ס"מ בודדים. אולי כאן החיבור לשפולה יותר ברור.. https://youtu.be/7bvSTvUOPDUמצ"ב סרטון של הטלות ודייג בפידר.. https://youtu.be/LUXabhq3wqYמארט 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 23, 2017, 19:10:05 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט תודה על השירשור המעניין
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הטלה מדויקת זה אולי אחד הדברים היותר חשובים ובעיקר בדיג קרפיונים... להטיל למקום בו פידרת כמו שצריך... סרטונים משכילים וההערות שלך שמבוססות על נסיון - משגילות לא פחות... יישר כוח מארט 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
השיטה הזו דורשת הרבה מעבר לשימוש בטריק הזה. צריך ניסיון בהטלות והיכרות טובה עם היכולת שלך ועם הסט שאתה עובד איתו. גם אז, העצירה של יציאת החוט נעשית ידנית ברוב המקרים כי אם החוט מנסה לצאת מטר אחד יותר ממה שהקצבנו לו, הוא או נקרע או שובר את הקליפס... השיטה לא מומלצת למתחילים  ובהקשר אחר, כשאתה מעתיק את הקישור לסרטון מיוטיוב, תעתיק את הכתובת למעלה ולא את הקישור שהם נותנים לסרטון ואז תוכל להדביק אותו בהודעה בפורום כך שהוא יופיע לצפייה מיידית 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
השיטה הזו דורשת הרבה מעבר לשימוש בטריק הזה. צריך ניסיון בהטלות והיכרות טובה עם היכולת שלך ועם הסט שאתה עובד איתו. גם אז, העצירה של יציאת החוט נעשית ידנית ברוב המקרים כי אם החוט מנסה לצאת מטר אחד יותר ממה שהקצבנו לו, הוא או נקרע או שובר את הקליפס... השיטה לא מומלצת למתחילים  ובהקשר אחר, כשאתה מעתיק את הקישור לסרטון מיוטיוב, תעתיק את הכתובת למעלה ולא את הקישור שהם נותנים לסרטון ואז תוכל להדביק אותו בהודעה בפורום כך שהוא יופיע לצפייה מיידית  1. אם אתה לא מכיר ביכולות ההטלה, ואת הציוד שאתה עובד, אין מה להשתמש בשיטה הזאת. 2. אני לא מחבר את החוט ישירות לקליפס, אלא בעזרת גומייה בגלל שיש סיכוי שהוא יקרע בזמן ההטלה, אם זרקת חזק מדי או עם יש אכילה ויציאה מטורפת של חוט. מקסימום הגומייה נקרעת, ושמים אחרת.לכן גם מסמן בטוש מרקר על החוט עצמו... 3. בקשר להעלאת סרטונים: אני מעלה דרך מכשיר הטלפון שלי, גלקסי 7.אם תוכל לפרט איך עושים זאת, אני יותר מאשמח. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2017, 17:36:59 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
3. בקשר להעלאת סרטונים: אני מעלה דרך מכשיר הטלפון שלי, גלקסי 7.אם תוכל לפרט איך עושים זאת, אני יותר משמח. מארט  אני לא גולש מהנייד בכלל 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני משתמש בשיטה של הקליפס אבל אני לא משאיר את החוט בקליפס לאחר הזריקה אני משחרר אותו ומניח את החכה על הסטנד. אנחנו מודדים את המרחק עם דיסטנס סטיק במקרים בהם עובדים מהחוף. בכדי למנוע מכה חזקה של החוט בקליפס בזמן הזריקה מורידים את המקל למטה ומעלים חזרה כן נוצר עודף חוט עד לנחיתה והמכה נבלמת.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]