פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפצנקו לקח , הפצנקו נתן ,הפצנקו נלקח |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הפצנקו לקח , הפצנקו נתן ,הפצנקו נלקח (נקרא 3943 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 21/2/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:30 | פופר - פצנקו חיקוי | לברק-חלק | 1 | 1 |
הדו"ח:07:30 לא מחמיץ ים כזה , רגוע עם עננות קלה . הולך לכיוון הריפים תחילה , שום דבר לא מכין אותי לפיצוץ על פצנקו ירוק כסוף . תחילה חשבתי שמדובר בלברק גדול , הנגיחות והריצה הסגירו טורף אחר...או גומבר מפלצת או אינטיאס... דקה מלחמה והדג משתחרר , המשולשת הקידמית חוזרת פתוחה לגמריי  ברגע כזה בא לי להתקפל , העייפות והשעה וכנראה היומית שאבדה . מחליט לתת גיחת בדיקה לאיזור חולי , אותו הפצנקו מקבל תקיפת טופווטר קלאסית עשרים מטר ממני , הלברק ננעל בשתיי המשולשות . הפצנקו לקח , הפצנקו נתן - סיכום גיחה קצרה . 25.02.17 עדכון גיחת בוקר שבת . ים מושלם טיפה זז , 07:45 למרות הימצאות טוניות , מעדיף לברק . הלברק ננעל על פצנקו לבן ממש בקו השבירה על החוף , הוקסט ונקרע לי הלידר ...פעם שנייה השנה , הלך הדג והדמוי , מרגיז ולא מובן לי כי לא קרה לי בעבר  עוד החמצה על גרב שהוקפץ , נגמר המני טיים והיתקפלות .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 25, 2017, 10:39:10 AM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
hayohana28
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה בוקר כיפי יאללה . כל הכבוד .. אם אפשר לשאול אזור הריפים לפני או אחרי אשקלון ?
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אייל יתותח על ,איזה לברק שלפת קטלני אתמול קניתי דמוי פצנקו לבן 10 גרם ננסה אותו אופן העבודה ממה שהבנתי מהמדריך שרון זה walk the dog
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אנסה לשלב גם כמו שאמרת הולכת כלב וסגנון פופר עם הפצנקו 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, אחלה בוקר עם לברק יפה ואקשן  מוזר מה פתח את הקרס ככה  זו קרס פשוטה או מחוזקת ?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2017, 12:15:58 PM על ידי shragam
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מעניין מה היה הסוס שעיקם את הקרס כבוד על לברק מעדן המשך הצלחות 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אייל קודם כל מברוק על עוד לברק למלאי. כתבת שאחרי שהדמוי חזר עם הקרס הקדמית שנפתחה, שהיה בא לך להתקפל... "היומית שאבדה"  לא איבדת את הדמוי עצמו עד כמה שהבנתי, כי תפסת איתו אחרי זה את הלברק. אז למה יומית שאבדה? דבר שני, בתמונה של החוף... במרכז שם יש בור? אני מנסה לדעת אם הבנתי נכון את התמונה...
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
יפה מאוד אייל  אני רואה המקל החדש עושה לך טוב וגם לנו עם דוחות עסיסיים  בחוף ניצנים???
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2017, 14:27:17 PM על ידי רובי r
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
סחתיין אלוף, לברק אחרי דבר כזה זה לא הכי מנחם אבל בכל זאת  הסוס הרוויח עוד קצת זמן במים..אולי...עד הפעם הבאה 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
לברק יפיפה בים מדהים,איזה כיף של בוקר למרות הפספוס של הגדול. אחי חייב להחליף קרסים בבובות חיקוי למרות שהם טוענים שזה של vmc כי נפתחות או נשברות חופשי עם דג חזק וקלאץ קצת סגור מידי. שמח בשבילך שאתה במומנטום טוב. שאצלך זה מתחיל ..אז זה בקצב הסמבה  אחי מאוד נשמח לראות את העבודה שלך עם הפצנקו תן איזה צילום פפראצי  המשך הפצצות ונתראה בקרוב
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
תגובה מרוכזת לשאלות והערות : אני דג באשקלון , הגזרה הדרומית רבתי זה אשדוד - ניצנים - אשקלון עד זיקים , אותם מאפיינים ... אני לא עולה למזחים ומרינות ( לעיתים נדירות ) דג נטו מהחוף . מסתפק בגזרה קצרה , זמן קצר - אני מגיע אחריי משמרת לילה ..לא קל . " יומית שאבדה " ככה אני מתייחס לכזאת החמצה , נקודת הלברק היא בור עמוק..נתפס במרחק , ראיתי אותו מגיע מהצד , מאיץ וננעל במהירות . שרון צודק , הקרס נראה כאילו הוא vmc מחוזק ויתכן שהמציאות הוא לא , אני תמיד עם קלאץ פתוח . שכחתי טלפון בעבודה אחרת היית מקבל עידכון אונליין , הגו פרו הספיקה להנפיק תמונות הלברק לפניי שכבתה. לגביי תיעוד הפצנקו , מורכב אבל הסוד לא להיות מונוטוני - זיגים וטוויצים , עצירות קלות , משיכה ...דג פצוע  עוד הערות שנזכרתי : עקב קריעת הגרב , עבדתי הפעם ללא שוק לידר על מנת לחסוך בזמן , זה מוכיח למי שמתלבט לגביי הצורך בלידר פלאורוקרבון או מונו , חייב לציין שהנעת טופווטרים עם חוט בד יותר קשה והסיכון לפלונטר עם הדמוי גדול יותר , ממליץ לשים לידר ! שיטת ההצלפה היא הרמת החוט לגובה אמצע המקל , משיכה שלו עם היד שהמקל מקבל כיפוף ואז שיחרור , זה גורם לדמוי לקפץ כמו אבן על מים , מעולה כשעומדים בריף על שפת שולחן . בזמנו ראיתי סרט יפני על דייג שמבצע שמיניות עם הדמוי צמוד למזח , זה עובד .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 22, 2017, 01:14:38 AM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אייל תודה רבה על התשובות לשאלות. ה' יברך אותך!
|
|
|
|
|
|
|
תודה על התשובות אחי עניין ההצלפה לא מובן כל כך תוכל להסביר שוב.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שיטת ההצלפה היא הרמת החוט לגובה אמצע המקל , משיכה שלו עם היד שהמקל מקבל כיפוף ואז שיחרור , זה
גורם לדמוי לקפץ כמו אבן על מים , מעולה כשעומדים בריף על שפת שולחן .
בזמנו ראיתי סרט יפני על דייג שמבצע שמיניות עם הדמוי צמוד למזח , זה עובד .
בס"ד אייל אני מקווה שזה לא יהיה מוגזם לבקש... אפשר בבקשה בסרטון הבא שתצא לדוג להסביר את השיטה הזו של ההצלפה ולהראות איך עושים את זה.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי הפצנקו נתן פעמיים... שני פייטים מול שני דגים...  הקרסים לקחו את הגדול והפצנקו הביא את השני... את העבודה אתה יודע מצוין אייל כולל איתור הדגים.. הלברק שיצא מפצה קצת את תחושת הבריחה... לחזור עם חווית בריחה בלבד - פחות כייפ מאשר לחזור עם דג יפה שהגיע אחריה... לעצם מה שנראה לי הכי חשוב - הפקת לקחים... מה לדעתך סיבת הבריחה כתוצאה מיישור הקרסים? קרסים חלשות/חלודות, שגיאה בעבודה (יותר מידי לחץ וקלאץ לא מספיק פתוח וכיוצ"ב) או משהו אחר? ומה אפשר לעשות כדי למנוע יישור הקרסים בדג הבריון הבא שיגיע על הפצ'נקו?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|