בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  סיכה
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סיכה  (נקרא 2747 פעמים) הדפסה
Rishon22
חבר פורום

מנותק מנותק

סיכה
« ב- : פברואר 12, 2017, 18:50:28 PM »
אני צריך המלצה לסיכות להחלפת הדמויים.
אתמול כשהלכתי באמצע הדיג אני שמתי את הדמוי מגה בס זונק 120 החדש יחסית שלי וסגרתי את הסיכה (בדקתי גם שסגרתי אותה) ואחרי כעשרים זריקות (עניין של רבע שעה בערך) אני מרגיש שאין משקל מגלגל אלי ומגלה שהסיכה נפתחה אחרי הזריקה,אני לא רוצה לקחת עוד סיכונים ואני צריך המלצות לסיכה שתעמוד בתנאים הבאים:
1.חוזק מירבי
2.לא נפתחת באמצע הדיג
3.מחיר סביר
4.לא מחלידה לאחר כמה שימושים
5.שתעבור בטבעת האחרונה של החכה (קומפקטיות)

בנוסף אני צריך המלצה לחוט בד ולחוט ניילון טוב כי החוט שלי אחרי שתפסתי דג של כקילו וחצי אחרי כמה זריקות החל לפקשש ובסופו של דבר התפוצץ (כשעליתי למזח לבדוק מה הבעיה הוא התפוצץ לי ביד)  ומדובר בחוט בד דיי איכותי וקראתי עליו רק דברים טובים באינטרנט.
-------------------------------
סמיילי
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: סיכה
« הגיב #1 ב- : פברואר 12, 2017, 19:30:15 PM »
אתמול כשהלכתי באמצע הדיג אני שמתי את הדמוי מגה בס זונק 120 החדש יחסית שלי וסגרתי את הסיכה (בדקתי גם שסגרתי אותה) ואחרי כעשרים זריקות (עניין של רבע שעה בערך) אני מרגיש שאין משקל מגלגל אלי ומגלה שהסיכה נפתחה אחרי הזריקה,אני לא רוצה לקחת עוד סיכונים ואני צריך המלצות לסיכה שתעמוד בתנאים הבאים:
1.חוזק מירבי
2.לא נפתחת באמצע הדיג
3.מחיר סביר

בנוסף אני צריך המלצה לחוט בד ולחוט ניילון טוב כי החוט שלי אחרי שתפסתי דג של כקילו וחצי אחרי כמה זריקות החל לפקשש ובסופו של דבר התפוצץ (כשעליתי למזח לבדוק מה הבעיה הוא התפוצץ לי ביד)  ומדובר בחוט בד דיי איכותי וקראתי עליו רק דברים טובים באינטרנט.

בס"ד

רובי, אני אחרי תפיסה של דג חותך קצת המחוט בגלל שפשופים שהוא עבר מהתפיסה האחרונה. כגון תפיסה בסלעים וכו'... וכך גם בהתחלה שאני מגיע לים.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Rishon22
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : פברואר 12, 2017, 19:52:11 PM »
1.חוזק מירבי
2.לא נפתחת באמצע הדיג
3.מחיר סביר

בס"ד

רובי, אני אחרי תפיסה של דג חותך קצת המחוט בגלל שפשופים שהוא עבר מהתפיסה האחרונה. כגון תפיסה בסלעים וכו'... וכך גם בהתחלה שאני מגיע לים.

אברהם אצלי זה לא היה קשור כי לא נתתי לו להתקרב לסלעים כי היה קלאץ' סגור כמעט עד הסוף והוא תקף בשכבת המים העליונה אז זו לא הסיבה.. בכל זאת בעיניין זה הסיכה זו הבעיה הסיכה לא נוחה לי כל כך והעובדה שהיא נפתחה באמצע הדיג ואיבדתי בגלל זה דמויי זו הבעיה...
סמיילי
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #3 ב- : פברואר 12, 2017, 20:02:59 PM »
אלו הסיכות שאני עובד אתם כבר מספר שנים ולא אכזבו אף פעם
לגבי מעבר בטבעת העליונה זה תלןי יש לי חכות שהיא עוברת ויש כאלו שלא הכל תלוי מה קוטר הטבעת בקצה
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #4 ב- : פברואר 12, 2017, 20:03:40 PM »
לגבי מעבר בטבעת העליונה זה תלןי יש לי חכות שהיא עוברת ויש כאלו שלא הכל תלוי מה קוטר הטבעת בקצה
Rishon22
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : פברואר 12, 2017, 20:04:27 PM »

לפי מראה נראה לי שיעבור כשהיא סגורה, תודה!!!
סמיילי
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #6 ב- : פברואר 12, 2017, 20:06:59 PM »

לפי מראה נראה לי שיעבור כשהיא סגורה, תודה!!!
היא מגיעה במספר גדלים
לאולטרה לייט אני עובד עם 00 וללייט ומדיום עם 0
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : פברואר 12, 2017, 21:20:18 PM »
בס"ד

רק לשים לב שעל הסיכות האלו כתוב: Black Nickle coated. כלומר אם הם לא ישטפו אחרי היציאה הם יחלידו.
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : פברואר 12, 2017, 21:26:42 PM »
טיפ קטן רובי
את השוק לידר לסיכה תקשור בקשר יוני,סיכות כמו שצור הראה אני משתמש של מארייה סיכות איכותיות לא מחלידות חזקות ברמה שנפתחות בשני צדדים פשוט מה שאני עושה זה בשביל לא לחתוך כל פעם מהשוק לידר עשיתי קשר יוני ואת הקשר יוני אתה יכול להרחיב ולהקטין פשוט פותח צד אחד של הסיכה ומשחיל את הלולאה של הקשר יוני וכל פעם אני מוריד את הסיכה אחרי הדייג ומתאפשר מעבר של החוט בטבעות זה הכל במקרה הצתמק החור של הקשר יוני תשתמש בסיכה או משהו להרחיב ולהשתמש שוב מקווה שעזרתי והבנת את הקטע  אתה בסדר
Rishon22
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : פברואר 12, 2017, 21:43:08 PM »
טיפ קטן רובי
את השוק לידר לסיכה תקשור בקשר יוני,סיכות כמו שצור הראה אני משתמש של מארייה סיכות איכותיות לא מחלידות חזקות ברמה שנפתחות בשני צדדים פשוט מה שאני עושה זה בשביל לא לחתוך כל פעם מהשוק לידר עשיתי קשר יוני ואת הקשר יוני אתה יכול להרחיב ולהקטין פשוט פותח צד אחד של הסיכה ומשחיל את הלולאה של הקשר יוני וכל פעם אני מוריד את הסיכה אחרי הדייג ומתאפשר מעבר של החוט בטבעות זה הכל במקרה הצתמק החור של הקשר יוני תשתמש בסיכה או משהו להרחיב ולהשתמש שוב מקווה שעזרתי והבנת את הקטע  אתה בסדר

לא משתמש בשוק לידר מהסיבה הפשוטה שהיא שזה שוקלים זה נקודת כשל חזקה וזה לא משנה לי עם או בלי כי החוט שלי דק מאוד ואני פשוט עושה קשר הכפלה עשרים סנטים ראשונים (מכפיל פי חמש יוצא חוט 0.5 ממ(
סמיילי
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #10 ב- : פברואר 12, 2017, 21:47:27 PM »
בס"ד

רק לשים לב שעל הסיכות האלו כתוב: Black Nickle coated. כלומר אם הם לא ישטפו אחרי היציאה הם יחלידו.
עדיין לא נתקלתי בסיכה שהחלידה
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : פברואר 12, 2017, 22:10:29 PM »
טיפ קטן רובי

לא משתמש בשוק לידר מהסיבה הפשוטה שהיא שזה שוקלים זה נקודת כשל חזקה וזה לא משנה לי עם או בלי כי החוט שלי דק מאוד ואני פשוט עושה קשר הכפלה עשרים סנטים ראשונים (מכפיל פי חמש יוצא חוט 0.5 ממ(
אחי קודם כל תקנה חוט חדש כמו שאמרת ואיכותי כמובן על איכות לא מתפשרים שנית כל רובי אתה גם יכול לעשות את הקשר יוני גם ללא שוק לידר ישירות לחוט הראשי
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : פברואר 12, 2017, 22:12:18 PM »
או כל קשר שמשאיר טיפה מרחב לסיכה עצמה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : פברואר 12, 2017, 22:15:57 PM »
בס"ד

עדיין לא נתקלתי בסיכה שהחלידה

בס"ד

באמת?מה?
סבבה. טוב לדעת!
תודה רבה
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : פברואר 12, 2017, 22:18:17 PM »
ומנסיון שלי ובהמלצה בחום תתחיל לשים שוק לידר כשהחוט הראשי יתקע לך באיזה מקום אתה תאבד מטרים טובים מאשר קריעת השוק לידר עצמו וכמובן יש את המכה הראשונה שמעביר הדג לחוט זה ומפחית עומס אתה בסדר
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!